E. Petekkaya & A.Varlıer & Ö.Deniz & H.Şendil~нови и стари проекти и партньори~204

• 53 003
  • 736
  •   1
Отговори
# 255
Здравейте,момичета! Hug Flowers Four Leaf Clover

Ани,Гости,Феми,благодаря за кафенцето,чайчето и плодовете.HugHugHug

Феми,благодаря и за Мурат и Иман!Да той ми е първата тръпка! WinkТака стана,че гледах ''Аси'' и от тогава Туба и Мурат ми станаха първите любимци и продължавам да си ги гледам! Simple Smile След това са останалите както съм гледала много сериали,така съм харесала и много актьори! Wink  Ани и Гости си ме знаят! Wink

Сутринта не успях да намина!
Скрит текст:
Решихме да отидем до морето! Wink Ами то кола до кола в двете ленти!До Созопол е така,но после пътя се стеснява в една лента!Ако искаш да отидеш до Аркутино,устието на р.Ропотамо после е
Приморско,Китен,Лозенец,Царево....!Ами до Синеморец и Ахтопол-там снимат ''Игри на волята'' 2-ри сезон в момента!Трудно е особено ако ти се изтупа отпред  тежкотоварна кола или автобус....караш с 40-50 км.!А в този район е много хубаво!Направиха магистрали към Гърция да може на софиянци да им е лесно!Също София -Бургас и София-Варна!А по самото  Черноморие нищо....Бургас-Варна също е трудно пътуването.

нова от Аслъ...

Скрит текст:

Приятен следобед! HugFlowers Hibiscus

# 256

Злати Hug Черномореж отдавна не сме ходили но е тихо и спокойно място,
Созопол , Бургас , Несебър , Ахтопол е невероятна красота . Heart Eyes
Този вирус хората си менкат , и тестве за корона не ги спират за Гърция Flushed
Плащаш по 100 - 200 лв за тест ами ако са компания  егати сумата.
Днес е Световен ден на сладоледа да се почерпим

За теб специално Чачо , когато не е шишкав и грозен
Yum

Последна редакция: нд, 19 юли 2020, 15:08 от femmi2

# 257
  • Плевен / София
Здравейте момичета
Ако в душата ти е слънце, няма значение какво е времето зад прозореца.

# 258
Добро късно утро Hug
Скрит текст:
Внука ми и тази седмица ми е на гости и ще се включвам по-рядко...

Гости, Злати, Феми Hug благодаря за споделеното Hug

Във фейса бяха пуснали слух, че съпругата на Мурат Й. отново е загубила бебето, но след това излезе инфо, че той е отрекъл....Дано да не е вярно това, което е казал....
Чачо, заради някаква роля е напълнял, ама също във фейса пишеше, че май така му харесвало...Може на възлюбената му да й харесва, за да няма конкуренция...Joy

Довечера ще видим какво парти ще организира тейзето....по повод рождения ден на Есма....а мъжете ще гледат децата....Партито ще приключи в ареста....Stuck Out Tongue Winking Eye

Хубав ден и спорна седмица Hug

# 259
Здравейте,момичета! Hug

Гости,Ани,благодаря за кафето и пожеланията! HugHug

Ани,радвай се на гостенчето...Simple Smile

Голям смях беше с РД....след като го организира тейзето няма как да приключи добре...Stuck Out Tongue Winking Eye

Мурат е отрекъл... има и видео,но няма да го пускам!Преди време призна за едно и ги даваха как излизат от болницата....а журналистите вече пишат за пет пъти!Дано имат късмет! Hands Pray

Приятен ден и щастлива седмица! Flowers HibiscusFlowers Four Leaf CloverFlowers Cherry Blossom

# 260
Здравейте сладури, приятен ден.
Сега ще се помъча да ви изчета, защото все  нямам време.
Имам гости. Малките внучета са ми на гости. В отпуска съм.
Желая ви много радости и щастие.
Обичам ви. Целувки.

# 261
  • Плевен / София
Здравейте момичета,
Сиси, къщата ти е пълна с хубави гости 😀

# 262
Здравейте! Hug

Видях,че рано сутринта са наминали Сиси Hug и Гости Hug и реших да намина следобед за да повдигна темата!  

Сиси,радвай се на внуците си! Hug  И Ани Hug си има гостенче!
Скрит текст:
С моите се виждаме по вайбъра!На Симеон му излизат зъбки,а Йоана започна да ги сменя.Днес са й извадили първото зъбче и веднага ме потърси за да ми го покаже...Simple Smile

# 263
  • Плевен / София
Здравейте момичета,
Време е за кафе. ..

Усмихнат ден на всички в темата 😀

# 264
Добър ден! HugFlowers Hibiscus

Гости Hug

Аслъ е против насилието над жените....по повод убийството на момичето в Мугла....
-Достатъчно!

Скрит текст:

Вся Турция взбудоражена жутким преступлением ...
5 дней назад пропала девушка студентка Пынар Гюльтекин (Pınar Gültekin). В социальных сетях тогда многие известные личности опубликовали посты о пропаже девушки. Среди опубликовавших была и Аслы.
К сожалению, сегодня пришла ужасающая новость - эту девушку нашли мёртвой. Как выяснилось в жестоком убийстве в ходе допроса признался её бывший молодой человек.....
Он её избил и задушил... Чтобы скрыть следы преступления, парень засунул её тело в бочку , вывез в лесной массив и пытался сжечь вместе с мусором. Затем залил бетоном.
Социальные сети Турции просто взорвались по этому поводу, и опять НАСИЛИЕ над женщиной!

# 265
  • Плевен / София
Здравейте момичета,

Много грозно поведение на Ипек при новината на Есма. Браво,  че им каза, но без да ги пита дали са съгласни.  Това касае нея и Гарип.
Хубав ден

# 266
Добро утро момичета Hug
Вчера от разходки не ми остана време за темата...

Снощи Есма от притеснение, започна да заеква....но все пак каза, че ще се омъжва за Гарип....Само Осман прояви разбиране...може би защото и тай е сам...Фарук и Фикрет са големи егоисти...Нищо не й липсвало на майка им....Да, но от тяхната гледна точка.....Радвам се, че Есма няма да се откаже....Има подкрепата на снахите, макар, да ми изглежда, че Ипек търси сензацията....Ами не ми е искрена и това е.....

Хубав ден и да си пожелаем да бъде прохладен Hug

# 267
  • Плевен / София
Здравейте момичета,
"Следвай чувствата си - смей се, плачи, мечтай, греши, учи се от грешките си...Защо ли?...Защото всичко това се нарича ... живот!"
Уилям Шекспир
Добро утро и прекрасен ден! ☺️

# 268
Здравейте моите мили момичета, приятен съботен ден.
Днес след обед ми пристигат  и останалите членове  на семейството на Краси. Лудницата ще бъде пълна. Сега им пека кекс. Ще им сваря за следобед и царевички,  както и кюфтенца,  салатки, суджук, плодове и зеленчуци. Верояно в  неделя вечерта и аз ще отида с  тях в Бистрица за 3 дни, после ние с Давид ще се върнем обратно в Троян. Той ще ми гостува до 10 септември.
Не знам дали съм ви писала - приет е в реномирано училище ТУЕС към ТУ София.  Ще бъде в  осми клас.
Обичам ви с цялото си сърце.
Бъдете здрави и много щастливи.
Целувки.

# 269
Добро утро! Hug

Гости Hug

Приятен ден! Two Hearts

ПП Сиси Hug,писали сме едновременно!Радвай се на гостите! Днес е петък,а не събота! Wink

Общи условия

Активация на акаунт