Кой доктор ви следи бремеността?

• 60 635
  • 337
  •   1
Отговори
# 180
Айде и аз да похваля д-р Румяна Христова от "Лозенец"(Правителствена). При нея ходя откакто водя сексуален живот.Проследи цялата ми бременност, направи ми секциото, категорично отказа пари. Страхотна е Peace Много съм доволна и от отношението на целия екип в тази болница.
И аз съм писала в тая тема, но да се присъединя към мнението ти-наистина от санитарка до шеф отделение-не мога копче да кажа.
П.С. Искам още едно и пак там. Peace

# 181
  • София
Д-р Тодор Димитров - Шейново. За мен няма по-добър доктор от него. Невероятен човек и специалист, отдаден на професията си. Мисля, че няма да сбъркаш ако се спреш на него. Успех!

И аз ходих при него   bouquet. С две ръце го препоръчвам  Peace Peace
 Докторката и акушерката от поликлиниката се възхитиха от шева на секциото ми  Hug

# 182
  • София
Следи ме Д-р. Гергов, много съм доволна  Peace
Живот и здраве ще раждам при Д-р.Киров  Peace

# 183
Д-р Асен Николков Майчин дом София - много съм доволна, сега живот и здраве пак ще съм си при него  Heart Eyes

Иначе на ЖК съм пак в МД при д-р Сашо Геориев.

# 184
  • София
Д-р Маринов- "Закрила". Много съм доволна и го препоръчвам с две ръце.  newsm10

# 185
д-р Елена Венелинова,клиника "Лора"-най-милата и отзивчива лекарка,която съм срещала.  bouquet

# 186
Д-р Динчо Георгиев, има частен кабинет на Иван Асен, а иначе иражда в "Св. София"

# 187
Д-р Мажена Панова от " Св. София", доволна съм Peace

# 188
Д-р Дуковски, МД- София.

# 189
  • София
Доктор Цанка Илиева - 27 ДКЦ, общо взето сме доволни, но понякога е разсеяна и забравя

и на мен Цанка Илиева, но тя е 25 поликлиника в Младост 3
и съм много доволна, много е точна Peace
какво имаш предвид с това "забравя"???

# 190
  • София
Др. Ковачева "Св. София" град София. Много съм доволна  newsm10 smile3501

тя пък ме изражда, доволна съм Peace

# 191
Д-р Корсемов-ВМИ Пловдив. newsm10

# 192
Д-р Димитър Гунев,работи в Майчин дом.Посещавам частния му кабинет.Изключителен човек и професионалист,а скоро ми предстои и да раждам при него.
Определено.  Hug

Проследни миналата ми бременност, изроди ме и сега пак ходя при него.Живот и здраве пак при него ще родя- с никой лекар не съм се чувствала толкова спокойна, отидох да раждам с усмивка, защото така ме беше предразположил и пред мен се доказа като истински професионалист.

# 193
  • София
Д-р Чалманов -  Шейново - много съм доволна от него.

# 194
Д-р Пламен Петков от "Св. София" следи бременността ми от самото й начало (в 19 седмица съм), но аз посещавам частния му кабинет от около 7-8 години и впечатленията ми са отлични!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт