Кой доктор ви следи бремеността?

• 60 636
  • 337
  •   1
Отговори
# 165
  • Велико Търново
Да,обаче е актуална! Peace

# 166
Д-р Евгения Георгиева-Варна
Не съм особено доволна,да не кажа че въобще не съм доволна.Не ми обръща достатъчно внимание,добре че нямам усложнения за сега.Трябва да я питам за всичко,а като питам повече започва да се изнервя.Нали работата и е да консултира все пак. #2gunfire

# 167
Доктор Начко Чалманов - АГ Шейново.Благодарение на него забременях, при него родих - страхотен специалист и много внимателен човек!

# 168
Моята бременност я следеше Д-р Стоилов - Добрич има страхотен 3 измерен видеозон и обеснява всичко подробно, но всичко е на частно.

# 169
  • Свиленград
Д-р Иво Тодоров, изражда в "Св.София" иначе пеглежда в частната си клиника на 5-те кьошета в София.

# 170
  • София
д-р Янкова, Тина Киркова, много съм доволна Grinning

# 171
Д-р Велев - Шейново. Много съм доволна. Изключителен човек и професионалист.

# 172
Бременността ми следи д-р Патишанов в клиника "Сана" гр. Пловдив. Бях доволна, докато не ми направи секциото. Едва оживях. Така, че, майчета от Пловдив и Пазарджик (защото той сега работи в АГ-то към многопрофилна болница "Здраве" там). Иначе консултациите си ги провежда все още в Пловдив.

# 173
Д-р Гергов-"Св.София",много съм доволна!
tasia,и аз ходих на консултации и раждах при него,сега също го посещавам за прегледи в кабинета му,изключително доволна бях и съм Peace!И още нещо...виждам,че момченцето ти става днес на 10 месеца и 20 дена,моята госпожица се роди на 8 март,сега е на 10 месеца и 24 дни,може би сме се засекли някъде по коридорите Wink?!Поздрави на теб и на връстничето!  bouquet

# 174
Не помня дали не съм се разписала вече в тази тема, но още веднъж да си кажа:
д-р Румяна Христова - болница "Лозенец" - изключително съм доволна от нея и от целия екип на отделението.  Peace

# 175
Д-р Кълвачева в болница "Вита" и съм много доволна.

# 176
Д-р Виктория Благоева следи ми бременоста в Св.Пантелеймон,а изражда в Тина Киркова.Много съм доволна,много е мила:)

# 177
  • София
Бременността ми следи д-р Анна Димова-Арабаджиева в ХХ ДКЦ, операцията направи д-р Валентина Григорова с асистент д-р Мария Янкова в "Света София", доволна съм от всички тях, при Димова продължавам да си ходя на профилактика поне 2-3 пъти в годината. Peace

# 178
Д-р Динчо Георгиев "Света София" - страхотен специалист  Grinning

# 179
Айде и аз да похваля д-р Румяна Христова от "Лозенец"(Правителствена). При нея ходя откакто водя сексуален живот.Проследи цялата ми бременност, направи ми секциото, категорично отказа пари. Страхотна е Peace Много съм доволна и от отношението на целия екип в тази болница.

Общи условия

Активация на акаунт