СЕДМИ клас 2019/2020 - Първа изпитна седмична тема - (15.06 - 21.06)

• 98 874
  • 2 346
  •   1
Отговори
# 1 080
И моята се обади ,уж всичко минало добре,но се разплака,защото ми обяснява,че 19 задача почнала да пише по навътре и квесторката я видяла,щяло да е проблем и са дали друга бланка.Много плака милата,защото каза ,че е знаела как да пише ,но нещо се е объркала .Добре че мина вече 😀

# 1 081
  • София
В понеделник по това време някой пусна теста, дали и сега може някой да го качи? Аз много искам да я видя тази ужасно трудна задача.
И продължавам да си мисля, че времето трябва да е повече, за да имат възможност всички деца да обмислят задачите и да пишат спокойно.

# 1 082
И моето се е сдухало ужасно, а уж непукист все го играе. Даже не пожела да остане със съученици. Само дано не е омотал и много задачи в първи модул ..

# 1 083
Абсолютно, не виждам защо е толкова орязано времето. Както и за първи модул по БЕЛ

# 1 084
И моето дете, което по принцип се справя отлично с математиката, каза, че 22 задача е била ужасна

# 1 085
  • София
Познато дете ми ги описа  сега във фейса. Simple Smile

Трудната задача не била всъщност трудна , а просто по-рядко срещана из сборници. И децата се панирали.. Двама братя  наливали, отливали горива в своите резервоари след първоначално зададени с неизвестно количества за всеки от тях. С дадено х  за горивото на единия (поне това разбрах) е трябвало да се изрази път при даден разход. Първата била с три уравнения - линейно,  много просто модулно и такова с разлагане,  питало се  кои са еквивалентни. Тоест няма тъждества, за каквито някой сподели назад.... Трета била за тъпоъгълен  със симетрала. В първа подточка се е искало да се намерят ъглите при зададена пропорция за тях, във втора да се докаже еднаквост, а в трета  на база еднаквостта и следващите от нея съответни елементи се доказвал равнобедерен триъгълник.

Не ми се сбъдна сънят...

# 1 086
  • Пловдив
Моята излезе последна от цялото училище - направо се тресеше от страх и нерви, защото мислела, че вече ще й анулират работата. Приключила е навреме, но квесторите в стаята били ужасно бавни и я оставили последна да чака - 2 пъти дошла и директорката на у-щето да пита защо все още не са свършили...

Първи модул каза, че бил лесен, но втори - особено 22 и 23 задача-  много са я затруднили и само по 1-2 условия била писала... Еми каквото такова - да сме живи и здрави!

# 1 087
  • София
На всеки 3 излизащи от училището на Ина, 2 ревяха. Всички казват едно и също. Относително лесен първи модул, но май по-труден от миналогодишния и брутален втори, особено в частта с 22ра задача. Ина е разстроена и тъжна, но най-важното е, че мина. Каквото за всички, това и за нея.

# 1 088
Сега каза, че в първи модул имало гадна задача от капитал (Дикси Simple Smile)

# 1 089
Нямам търпение да я видя тази 22-а задача. Ако пък се окаже, че Мрън я е решил наистина, ще трябва да го черпя.

# 1 090
При нас 22-ра задача се оказа, че я е сгрешила и е получила съвсем други отговори (28 и 350)...сега е ред сълзи и ред сополи Cry

# 1 091
  • Велико Търново
Сега разговарях по-подробно с мойта "математичка" - 22-ра я затруднила, писала си нещо там, надява се на някоя точка бонус Wink , на 23-та не могла да направи чертежа, все четириъгълник й излизало..Ако с първия модул се е справила по-добре, ще се надявам поне 5-ца да закачи, и по-добре да не си проверява отговорите, че току пак й потънали гемиите.

# 1 092
Каква 5-ца да закачи?

# 1 093
При нас 22-ра задача се оказа, че я е сгрешила и е получила съвсем други отговори (28 и 350)...сега е ред сълзи и ред сополи Cry
И моят младеж е получил такива резултати:(

# 1 094
  • София
Дикси, мерси за предсказанието на котето. Май не е познала тоя път Simple Smile Дъщеря ми казва, че не е имало задача от капитал и в първа част.
Нямам търпение да публикуват теста, за да сверим отговорите. Макар че тя не иска, страхува се да не се окаже много оплескано положението.

Общи условия

Активация на акаунт