СЕДМИ клас 2019/2020 - Първа изпитна седмична тема - (15.06 - 21.06)

• 97 890
  • 2 346
  •   1
Отговори
# 1 095
  • София
Моят син каза, че първи модул е бил лесен. От втори модул е решил почти всичко, а въпросната 22ра задача сподели само, че е решил 2 от подусловията. Не му е стигнало времето и са му издърпали листа на края...Каква точно е била задачата и какво е получил не пожела да каже...Леко изнервен е и помоли да си почине, без да му задавам повече въпроси Sad Нямам търпение да публикуват изпитният вариант и верните отговори

# 1 096
  • В къщата на здравето, любовта и красотата!
Моят излезе много разочарован...
Яд ме е, че след пробния на Регалия не ме послуша и не вложи в задачите за движение.

Мнението на учителката от школата е, че теста си е достатъчно сериозен.

Последна редакция: чт, 18 юни 2020, 06:25 от LussyMila

# 1 097
  • Велико Търново

Ами над 4,50 е все много добър /5/, нали Wink Със стотни не се наемам да прогнозирам.

# 1 098
Biskvitka, шегуваш ли се с тази 5-ца, че май вече ме оперираха от чувство за хумор!

# 1 099

Ами над 4,50 е все много добър /5/, нали Wink Със стотни не се наемам да прогнозирам.
По мат в училище ли?

# 1 100

Предполагам има предвид еквивалента на петица. Май 72 точки.
https://uchiteli.bg/interesting/tablica-za-preobrazuvane-na-toch … -klas-po-bel/2905
не че мисли, че ще пишат на детето и оценка.

Мили хора, рано е за каквито и да било цифри още.
А и няма смисъл. Ще са такива, каквито са. И всички ще го разберем официално след няма и две седмици.

# 1 101
Било, каквот' било, важното е, че мина! Егати и "интересната година"!
Гушнете ги като се приберат, това е един от многото изпити, на които ще бъдат подложени и в пряк, и в преносен смисъл. Да са здрави и да намерят правилното за тях място, дано!
Моят син не се е прибирал, че ще се черпят с приятели, каза само по телефон, че е доволен,  в типичния за него телеграфен стил и толкоз.

# 1 102
  • Велико Търново
Що бе Smile детето каза със сигурност по 22-ра писах, но не знам доколко е вярна, а 23-та едва ли. Нямам надежди за над 4,50, така ли ? Щото не изключвам и причината да е в прегорелия ми бушон.

А, Judy се е включила точно на място Kissing Face Точно за резултата от матурата говорих, в училище има твърдо 5.00 за срока /е, не е оформена окончателно, но при пет 5-ци колко да е Wink

# 1 103
За какви оценки говориш? Нещо е супер странно от сутринта в тая тема.

# 1 104
Приравнява си ги Бисквитка. Точките в оценка. Така е по-лесно за ориентир на родителя по отношение нивото на справяне на детето с изпита. Това е. Едва ли има друго предвид. Нищо странно няма.
Ясно е, иначе, че са точки.

# 1 105
  • София
Аз отдавна съм казала, че всичко над 70т го обявявам за успех. Сега остава да убедя и набора в това след вчерашния изцепващ мейл на учителката по математика. Той се е притеснил да не я разочарова сега и да му пише 5 за годината. Ако искаше да го надъха едно съобщение "Вярвам в теб!" беше повече от достатъчно.

# 1 106
Интересно, че и аз чакам с интерес тази 22-ра задача, без да имам ни най-малка представа от задачи Joy
Тя и Маша затова не е познала, и на нея всички са ѝ еднакви.

Също и за Недко си мисля. Как се е справил, стигнало ли му е времето или е правил чертежа на бланките от първи модул...ей, такива неща.

# 1 107
А не бе, няма. И колко пъти да се каже, че няма как да се направи такова приравняване! Отивам да си разведря главата. И на мен ми е чудно, какво става тук?

# 1 108
  • Велико Търново
Точно така. Аз си го гледам от моята камбанария - доколкото знам, в дипломата пише : оценка от НВО по БЕЛ - Мн.добър 5.25 например, или 4.85,  или Отличен 5.53, както и по математика.

# 1 109
Много пишете, малко четете. В темата има снимки на втората част.

Точно така. Аз си го гледам от моята камбанария - доколкото знам, в дипломата пише : оценка от НВО по БЕЛ - Мн.добър 5.25 например, или 4.85,  или Отличен 5.53, както и по математика.
Не, не пише. Точките не се преравняват в оценки. Присъстват в свидетелството като точки.

Общи условия

Активация на акаунт