СЕДМИ клас 2019/2020 - Първа изпитна седмична тема - (15.06 - 21.06)

• 98 849
  • 2 346
  •   1
Отговори
# 1 275
А трябва да има и за сини очи и ангелски характер:smile:
На мен вече ми е малко смешно. Но и доста притеснено какво е направил с първи модул, че накрая да не се окаже с някакви стряскащо малко точки.

# 1 276
БЕЛ излезе към 16:19 в понеделник.
Има ли вече нещо по Мат?😃

# 1 277
  • София
За сега основно спорове и любителски решения Joy .

# 1 278
  • София
А трябва да има и за сини очи и ангелски характер:smile:
На мен вече ми е малко смешно. Но и доста притеснено какво е направил с първи модул, че накрая да не се окаже с някакви стряскащо малко точки.
И аз съм така.  Вече хванахме един грешен знак...ама най ме е яд на грешни знаци! И ме убеждава, че е така, демек съзнателно грешен е!

# 1 279
  • София
Синът ми днес се е преборил с квесторите за отделяне на черновата. Питал е в началото преди да почнат, не са позволили. После, след като са им раздали тестовете, питал пак и настоял, че е позволено. Чак тогава квесторите се замислили и консултирали, и разрешили. Детето каза, че било ужасно неудобно да се прелиства постоянно.

# 1 280
Дидева, останалите майки, моля за отговор  по зададения въпрос за БЕЛ. Хем не е мое детето и пак съм бясна.

Не заради квестори,а заради разсеяност, моят син имаше подобен пропуск миналата година--не преписал текста с редакция на белова.Непонятно защо,на ПИ никога не се беше случвало. Той иначе си работи отделно,но винаги всичко преписваше на пробните. Не зачитат черновата,гледах му работата,защото както и да смятах, минусът в точките беше много голям.А иначе той на редакция на текст най-много да изпусне поправката на две грешки

А за квесторите в случая-задължително жалба!

# 1 281
  • София
Бубче, разпознах се във фразата "има родители, които не учат децата си". Не родители, а учители...
И моето негодувание е към системата и незаинтересованите учители, мъчно ми е за децата, които не са преборили задачата, защото тя не е страшна и съм сигурна, че е по възможностите на много деца!
Съжалявам, ако мен си изтълкувала грешно.
Смятам, че това е важно да се изкоментира (за навиците), защото много от вас имат и по-малки деца...

# 1 282
Дидева, а кога се "допитват" до черновата по МАТ? В кои случаи?
На нерешена задача в беловата? На недописана до край или не-подробно? На сгрешена в беловата?

# 1 283
Както казах, информацията ми е от миналата година. В темата пишат учители, възможно е някой от тях да е оценител. Нека те кажат.

# 1 284
  • София
Айде, да идва Ганис, да разреши споровете, да отговори на Санака, кое НВО е по-трудно и да отваряте нова тема! Joy

# 1 285
  • София
И до днес не мога да проумея (след толкова години следене на седмокласната кампания) как се случва това  като квестор да си бил на инструктаж и въпреки това да твориш такива небивалици,  ощетяващи с много децата..Angry

# 1 286
  • София
Бубче, разпознах се във фразата "има родители, които не учат децата си". Не родители, а учители...
И моето негодувание е към системата и незаинтересованите учители, мъчно ми е за децата, които не са преборили задачата, защото тя не е страшна и съм сигурна, че е по възможностите на много деца!
Съжалявам, ако мен си изтълкувала грешно.
Смятам, че това е важно да се изкоментира (за навиците), защото много от вас имат и по-малки деца...
Ох, не се припознавайте така. Цитирам си постовете и си отговарям на тях Simple Smile Обръщам се директно, няма нужда да се припознават, ето поста, който визирах и цитирах в началото на мойто драматично излияние:
Задачата е абсолютно елементарна.............Немислимо е да има затруднение тук...................никой не учи децата да правят сметки с които да си обяснят прости житейски ситуации..................

# 1 287
  • София
Айде, да идва Ганис, да разреши споровете, да отговори на Санака, кое НВО е по-трудно и да отваряте нова тема! Joy
Ааа, до 21-ви ще я мъчат тази. Laughing

# 1 288
  • София
Моята ходеше на учител по математика до март. След това нищо. Аз решавам задачите, но не мога да и ги обяснявам, пък и на моменти ги решавам по съвсем различен от техния начин. Не е решила 22 задача. Това прави ли ме лош родител, защото учител не съм. Сега разбирам, че това е пропуск на знания от 6 клас. Там пък съвсем не съм участвала в обучението. В 6 клас имаха 2 учителки по математика, едната особено незаинтересована.

# 1 289
  • София
И аз откачам като прочета как неадекватни квестори са подвели или дори ощетили децата Rage .
Трябва задължително да се подават жалби.

Общи условия

Активация на акаунт