СЕДМИ клас 2019/2020 - Първа изпитна седмична тема - (15.06 - 21.06)

• 98 639
  • 2 346
  •   1
Отговори
# 150
😂😂😂Влезли сте във фазата "Всеки пише, никой не чете".
Дано са се справили! 🍀

# 151
  • София
10 минути след като написах, че няма да проверявам, младежът ме хвана да проверим отговорите Stuck Out Tongue Winking Eye

# 152
Здравейте,

пожелавам късмет на всички седмокласници и да бъдат приети там където ще се чувстват най-добре!

Имам въпрос за позната - заявление за участие във второ класиране - електронно ли ще се подава или в училището където е прието на първо класиране (както беше миналата година)?

Благодаря предварително!

# 153
  • Отвъд алеята зад шкафа
Ние с детето изчислихме резултата от първа част, тя си спомняше всички отговори без един - на 4 въпрос и там не й дадох точки. Една точка губи от "развитието" на 15 въпрос, написала е, че е обстоятелствено пояснение. Не е открила 1 грешка от 14-те и грешен 18 въпрос. Сега остава да чакаме преразказа.

# 154
Какво стана с болните дечица, как са минали?

# 155
  • софия
Какво стана с болното детенце, успя ли да издържи?
Аз снощи тръгнах да пиша, пък изтрих.
Толкова хубаво настроение и пожелания имаше във вчерашната тема. Моят син вдигна температура с диария, имало такъв вирус сега. Но толкова рядко пиша, не ми се струваше подходящо да развалям настроението.
Сутринта ми стана много мъчно и за другото дете.
Как е бил днес? Как се е справил?

# 156
Моника се прибра и реши, че иска да е наясно какво е направила.
Четеше въпросите и ми казваше, какво е написала, без д а гледа отговорите.
Няма грешки на въпросите, не е открила две грешки в текста за редакция.
Тезата ще видим, колко точки ще й донесе, както и преразказа.

# 157
pileto, успя ли да си направи изпита детето?

Моят си откри една грешка на ЧР, но не сме проверявали всичко. Литературата му е вярна. Една грешка е допуснал при правописните, не е отбезлязл "словесно", но е разкарал още една запетая. Беше доволен, че отчитат само откритите грешки и не броят новите, които си допуснал.
Значи БЕЛ го броим за добре минал. 3-4 грешки в първа част направо ги имам за успех.
За преразказа ми е тъмна Инди,я какво може да изкарва като точки, след като не е ходил на ПИ.

# 158
  • София
-1 точка от 15 въпрос. Чакаме оценката на тезата и преразказа.

# 159
  • Пловдив
И ние направихме проверка с ключа за верните отговори. Резултата е минус 3 т. По думите й какво е писала на тезата мисля, че ще получи почти пълни точки. Надявам се и на преразказа да е така.                         Пожелавам на всички спокойствие и късмет на МАТ.

# 160
  • София
Ядосах се много. Дъщеря ми си е написала преразказа и накрая, точно преди да съберат листовете, квесторката е казала грешно името на един от героите - Жорко, а той е Живко. В резултат на което всички деца в стаята, включително и моето, са поправили в работите си вярно написаното с грешното. Тя ги е изчакала да коригират и след това е събрала работите. Не разбрах дали е имало втори квестор в стаята, най-вероятно е имало, но е бил зад децата, дъщеря ми не е обърнала внимание. Нали на квесторите не е разрешено да се обаждат, да подсказват и да влияят по какъвто и да е начин на работата на децата, камо ли пък да ги коригират? Бясна съм. До каква санкция в точките може да доведе една такава грешка, имате ли представа? Заслужава ли си да пусна сигнал до инспектората?

# 161
  • София
Как пък една година не мина без простотии на квестори...

# 162
Фактология е сгрешено име. За 1 точка.

# 163
  • Варна
Няма грешки на първи модул. В тезата е споменала и тропи и фигури. Минимум 3 точки ги смятам. Преразказа колко може да оценят, т. е. да отнемат? Тя уверено си маха само 5.

# 164
  • София
Моят ми забрани да проверяваме и преди малко пристига в хола и ми казва, че си е проверил отговорите. Както и очаквах като каже, че е лесно и се дъни - 5 точки на теста. Да видим тезата и преразказа, но те не са му силата. Каквото такова. Явно шкафът ми ще влезне по-отрано в употреба.

Общи условия

Активация на акаунт