СЕДМИ клас 2019/2020 - Първа изпитна седмична тема - (15.06 - 21.06)

• 97 788
  • 2 346
  •   1
Отговори
# 1 575
  • София
Според мен ще са по-ниски баловете от миналата година.

# 1 576
  • София
Ох, радвам се, че приключихме с НВО-то... Някак от днес всичко стана по-леко Simple Smile
Доволна съм от това, което е направила дъщеря ми.
Остана й само изпита в Гьоте другата седмица и край за тази учебна година Simple Smile
Желания още не сме редили, само първото е ясно. Поредността на другите я сменява през ден. Ще преценим как точно да ги подредим като излязат резултатите.
Иначе учебните часове си продължават и другата седмица имат няколко изходни нива. Дано не оплеска нещо с оценките точно накрая...
ИСКАМ ПОЧИВКА.... Sweat SmileSmiley

# 1 577
Аз залагам на балове близки или по-високи от 2019г.
Лелееее, Мария, по-високи от 2019, то накъде повече?!?!?! Пепел ти на клавиатурата Simple Smile

# 1 578
  • Пловдив
Да сменя малко темата...с една оценка може ли да се оформи срочна такава?

# 1 579
  • София
По наредба май трябват 3 оценки, сега покрай ДО казаха, че и с 2 може, но се една ми се струва малко недостатъчно Simple Smile

# 1 580
В последната заповед са споменати две текущи оценки. Иначе по наредба зависи от броя на часовете седмично.

# 1 581
  • София
Според мен баловете ще са по-ниски в  сравнение с миналогодишните. Не с много, но все пак.. Дори тук във форума, където винаги  в годините са концентрирани родители на деца с  много добри и отлични резултати, малко хора споделиха инфо за напълно безгрешна 1-ва част по мат или БЕЛ (без тезата, разбира се).

# 1 582
  • Пловдив
Току що синчето получи първата си оценка за срока по Химия Simple Smile Детето каза, че праща непрекъснато домашни, проект предаде и не и не...Учителят е много запънат.Едвам една 4-ка му се откъсна днес от сърцето... Close

# 1 583
  • у дома...
За днес има изходно по английски, домашна по физика и реферат по биология. А, и да рисува рисунки за мултимедиен проект.

# 1 584
Охо, пак залагания 😂 Да видим кой ще познае. Аз ще си взема 🍿 и ще наблюдавам от балкона. Ама ще ви стискам палци, да знаете.
Моят вече има три годишни оценки. Днес щели да правят тест по математика ИУЧ. Според него учителката им се е побъркала. Вика, Абе вчера бяхме на изпит, да пише там по една шестица, какво ще ни занимава 😂

# 1 585
  • софия
В анонс за новините на БТВ обявяват, че ще има обобщение за това как са се справили седмокласниците на нво.

При нас днес госпожата по бел е дала огромно домашно по "Заточеници", върху което щяла да оформя срочната оценка. Мрън пак започна. Беше се нагласила повече нито една теза да не пише и по принцип нищо да не прави.

# 1 586
При нас започва сериозен размисъл за пренареждане на желанията. Говорим, говоря аз де, казвам плюсове , переспективи, а тя дали ме чува изобщо, ще разбера накрая.

# 1 587
Хах, а проверките започват от събота, но те вече знаят Simple Smile))))))))))

# 1 588
  • София
Моите и двете нямат нито една оценка по Физика.
Следя с интерес как ще се развият нещата там.
По мат този път едната близначка благоразумно не е проверила решенията, за да не се притеснява.
Другата смята, че всичко и е вярно. За нас остава да чакаме официалните резултати на 29-ти.

Някой има ли отзиви за паралелката от осми клас в 125-то?

# 1 589
  • София
Интересно на каква база ще го обобщят Grinning
Ина днс е на устен изпит по английски към Кембридж, утре има класно по математика, в събота е писмения изпит към Кембридж. Изключително тежка и дълга седмица й се оформи.

Общи условия

Активация на акаунт