СЕДМИ клас 2019/2020 - Първа изпитна седмична тема - (15.06 - 21.06)

• 97 730
  • 2 346
  •   1
Отговори
# 1 890
  • у дома...
Разгледах програмите за профилите, които щерката иска - АЕ, ИЕ, БЕЛ и история. На лист е написано много добре и много амбициозно. Дай Боже да е истина. И в един момент си представих Кифличка, с книга в ръка, рецитира Лорка в оригинал...
Иначе кой какво го вълнува - снощи установи, че има несесер за гримове, ама няма гримове...

# 1 891
Ехооооо, супер си е района на 18-то Simple Smile))))
Между другото махнаха преди години "зеленото" кафе, което беше сбирщина на наркомани и от няколко месеца махнаха и клиниката по наркомании. Та вече не ги виждам събрани на групи. И аз се притеснявах от тях, но май си бяха безобидни.
[/q
Скрит текст:
От чисто любопитство къде е била тая клиника? От там минавам за работа, пък как не съм разбрала.Thinking
На Одрин и Пиротска. Но се събираха в близкия парк "Свети Никола".

# 1 892
  • София
Хепи, не съм му казала за салона, но той по негови си канали вече знае. Знае и за страшните учителк по ФВС:)

# 1 893
  • софия
Районът на 18-то е доста по-културен, както е написала Мария. Вече нищо му няма. Преди беше неприятен.
Скрит текст:
Имаше клиника за лечение от наркомании и в района се събираха неприятни хора, правейки неприятни неща.

# 1 894
  • София
Хепи, не мога да ти отговоря така общо.
Ако учиш в НПМГ, профил математически и в 10 клас не избереш допълнителен профилиращ биология, а език примерно, най-вероятно няма да имаш достъп до специалност Биотехнологии, най-лаишки казано...
Дано да ме разбра!
От НПМГ ще имат достъп до университетите, защото димпломите са академични, не професионални.
За какви специалности ще можеш да се бориш е индивидуално, зависи от профилиращите предмети...

# 1 895
Разбрах Simple Smile
Неприятна ситуация. Макар да няма планове за чужбина засега, човек никога не знае. Sad Дъщеря ми си избра специалност за кандидатстване в 12 клас, а не се знае, може някой ден да реши, че иска друго! Позната на 50 сега кандидатства в СУ...някак си... неприятно е с тези профили Sad
Радвам се, че са махнали клиниката Simple Smile

# 1 896
  • София
Моят така се отказа от ТУЕС заради сградата Simple Smile голям естет ще се окаже...

В ТУЕС е започнал ремонт на цялата сграда.Най-накрая дадоха зелена светлина и ще го ремонтират. Най-вероятно цялата следваща учебна година ще учат в ТУ. Вторият срок за 1 месец преди ИП бяха в 10 блок на ТУ .
Оу, добри стари спомени от ФаГИОПМ. Още ли е  добра базата вътре или вече е амортизирано?

# 1 897
  • София
ТУ-есци ще си ходят в ТУ. Сега сериозно, ММ беше две поредни години дипломен ръководител на завършващи в ТУЕС. Каза, че като знания някои деца са по-напред от третокурсници електроника...

# 1 898
  • Sofia
Моят така се отказа от ТУЕС заради сградата Simple Smile голям естет ще се окаже...

В ТУЕС е започнал ремонт на цялата сграда.Най-накрая дадоха зелена светлина и ще го ремонтират. Най-вероятно цялата следваща учебна година ще учат в ТУ. Вторият срок за 1 месец преди ИП бяха в 10 блок на ТУ .
Оу, добри стари спомени от ФаГИОПМ. Още ли е  добра базата вътре или вече е амортизирано?

ФаГИОПМ си имали нова сграда... вече не били в 10 блок. Не знам дали е точно така, но това дочух...

# 1 899
Нашата е решена. Математическата паралелка в неговото училище. Мат+Инф, като трети и четвърти профил предлагат АЕ и ИТ. Може и физика, но ако има желаещи. По принцип директорката беше казала, че е възможно класът да е разделен на две групи за тези профили. Например половината да са ИТ, а другата половина физика. Съмнява ме де, че ще се събират желаещи за физика, но каквото такова. Малко ми беше притеснено да не се издъни на изпитите и да остане извън борда, защото от тази година математическата паралелка в града остава само една, а друга алтернатива нямаме. Нищо друго не му се учи.
Правец отпадна окончателно. Добре че и той се разкъндърдиса, че с тези ДО и пандемия, щеше да ми е притеснено да е някъде сам на майната си. Отделно съпоставянето професионална срещу Стем паралелка.

# 1 900

Оу, добри стари спомени от ФаГИОПМ. Още ли е  добра базата вътре или вече е амортизирано?

Думите на синът ми бяха"....по-добре е от ТУЕС..." Кратко и точно.Не било нещо особено, каквото и да значи,момчешка ми ти работа. Grin А, на РС директорката представи доста голям проект за ремонта. Дано се осъществи и стигнат парите.
Факт е, че доста от завършващите са мнооого добри.Някои от лятната практика на 11 клас ,продължават във фирмите,където са ги взели. Но,всичко е до детето . .. Ще поживеем и ще видим.

Последна редакция: пт, 19 юни 2020, 10:16 от NSt

# 1 901
Във форума има лоши отзиви за Джон Атанасов.  Някой да разкаже мнение?

# 1 902
  • София, в момента в любимото ми село Железница

Принтирах му училищата и съм му казала да чете и избира и познайте как избира. Освен първото желание, разглежда сградите на училищата и избира по това, къде му харесва и къде не. На този принцип 18 води с едни гърди напред. Предпочитаното от мен 133 много не се котира, но накрая реши, че ще го пише, защото пък е на много хубаво място. 35-то в Нета излиза с едни потресаващи снимки и заключи, че това е като затвор. Та такива ми ти работи за списъка с желания. 

мама МОНИ и дъщеря ми миналата година като избира беше по външен вид. 18-то надделя, защото изглежда като дворец. Wink

# 1 903
  • Варна
ЛюбоФФ,  последно биоложката в МГ е добре или е зле да се пенсионира?
Наблюдения/ впечатления от Първа и Пета събирам също!

Е, толкова еднозначна не мога да бъда Grinning
Тя е емблематична за училището, мисля един от най-търсените преподаватели за подготовка за медицина. За тези с интерес ок, за останалите е страховита.

# 1 904
Наборката май затвърди Английски с Руски като избор.
Като се замисля май не е много зле Thinking

Общи условия

Активация на акаунт