СЕДМИ клас 2019/2020 - Първа изпитна седмична тема - (15.06 - 21.06)

• 97 593
  • 2 346
  •   1
Отговори
# 2 055
ston, да, проблем е това, че физически си стана мъж и пубертет го налегна. И май други неща са му в главата, а не НВО.

# 2 056
От всички показани снимки такова спокойствие и красота лъха.Точно от него иваме нужда.
Аманда, голям хубавец си имаш! Да ти жив и здрав!

Аз много се дърпах да втората дупка на ухото, но накрая се предадох.
Правили сме кичури със степче. Тъмно червено / лилаво някакво се получи и стоя бая време на косата. Не й хареса ефекта.

Имаме презентации, домашни, не са оформени.
Поръчаха подарък за класния.
Не могат да си организират за фотосия. Някои деца не желаят.

Последна редакция: сб, 20 юни 2020, 09:10 от Biserka_a

# 2 057
  • София
Amanda, страхотно момче. Да ти е жив и здрав.
И плажните снимки, които поствате, са много приятни. Децата и майките заслужават почивка вече. При нас не са оформени още, предстоят изходни, но това не ни напряга ни най- малко Joy Аз също смятам вече, че дойде време да гледам само отстрани и да се концентрирам главно върху моите си задачи.

# 2 058
Ние уроци и домашни имаме.
Но в Школо нанесоха оценките за годината, което намирам за редно.
Стига толкоз, без друго бадева се удължи годината за 7 клас до края на юни. 15-ти си беше наред.

# 2 059
  • София
При набора другата седмица се очертават 2 контролни. Вече почнаха да ги оформят. Понеделник е изпита по рисуване, та днес ще мина да заредя бои - не е решил с какво ще рисува. Като разберял темата щяла да му дойде музата Simple Smile
Иначе "хитът" е, че една съученичка заспала на НВО математика, а други две се напили с уиски след това.

# 2 060
  • гр.София
linskia,то нямам още никакви впечатления. Училището на Владо Николов. Лесно ще го намериш в Гугъл.  Хареса ми,че си е баш за любители,без претенции, за всякакви възрасти, с нормална такса. 
  Аз съм височка,ама вчера,докато  си говорехме с усмихнатата какичка-волейболистка , ми се схвана врата да гледам нагоре-)

# 2 061
Здравейте,

да попитам откъде мога да намеря справка за минималния бал след 4-то класиране. Наборката категорично отказа каквито и да било езикови гимназии, та останаха само математическите. Ако не стане в реномираните до 4-то класиране, мисля че за 125-то няма да има проблем (на база справка от минали години де).

# 2 062
Четвъртото е извън класацията и няма правила. Не бих разчитала на него, освен като усмивка от съдбата заради доказано упорство.

# 2 063
  • София
Ние събрахме пари.
Малко по-голяма сума този път.
Светкавично беше взето решение, че част от сумата отива за подарък на учителката по БЕЛ.
Всички родители, оказа се, са просто възхитени от нея. Отделно, че децата много я обичат.
Чакала ги притеснена пред училището в понеделник след изпита, за да ги види и разбере как са се справили. 😊

# 2 064
Като заговорихме за подаръци, дайте идея за подарък на учителката от частните уроци?
Успя да й вдигне успеха по математика от  5 на твърдо 6, нищо че се изложихме на нво-то...

# 2 065
Добро утро и от мен! Тази сутрин така печеше в нашата спалня, че се почувствах като на плажа Simple Smile

Домашните продължават и при нашия, но пък на него рязко му спадна желанието да е изряден. За пръв път го видях да не изпълни цялата задача. По прословутото ИИ имаше да направи тест и да нарисува рисунка на тема "Приятелство" Simple Smile Изпрати само теста. Писна му вече явно. Каза, че приятелите му дори и не поглеждат там какво им дава Sad
Странно ми стана, по ТИП дала срок заради изпитите 22.06. Вчера, към вечерта получи лично съобщение, че чакала от него изходното ниво, за да го оформи...Е защо го е писала това за срока...???

Ston, моите са с година и девет месеца разлика, но първия е в началото на годината, а втория в края на следващата Simple Smile)) Затова като класове са един след друг.

linskia, blanc волейбола е голяма страст и на моите момчета, но те тренират доста сериозно. Големия вече 7 години. И на мен ми е страст, ама само като публика Simple Smile И тук има отбор от момичета. Много са задружни. Както и момчетата!
 Simple Smile Синовете на Владо Николов играят в Левски, срещу тях сме играли. Много са добри.

# 2 066
  • София, Лагера
Момичета, някой има ли заявление за кандидатстване от предни години? Да се ориентирам как изглежда.

# 2 067
Заявление за второ класиране ли?

# 2 068

Препоръчвам подаване на документи за участие в класирането през електронната система. Удобно, лесно, бързо.

# 2 069
  • София
Фуриа, стискам палци за бързо възстановяване и за адекватност от институциите!
Ина иска русо омбре и почвам разговори с фризьорката Simple Smile Със средно кестенява коса е, така че стане лесно, навита съм на омбре, тя е с дълга коса, а изрусяването е в краищата, така, че мога да ги жертвам Simple Smile Избрах гривната на Пандора, сега остава да си припомня как ставаше меренето. Моята гривна е 17см, но е със закопчалката, не знам как се мери при поръчка, със или без нея, ако някоя има спомен и знае да помага Simple Smile
Заявих на таткото той да си организира втората дупка на ухото и воденето на девойката, защото резрешението е негово Simple Smile Освен това на такива манипулации ми е тегаво да присъствам, стига ми първоначалното пробиване на ушите и на двете.

Общи условия

Активация на акаунт