СЕДМИ клас 2019/2020 - Първа изпитна седмична тема - (15.06 - 21.06)

• 97 565
  • 2 346
  •   1
Отговори
# 2 070
  • София
Вчера учителката по математика разпитвала децата кой къде иска да учи. Стигнала до набора и той казал, че още не е сигурен и настанала една тирада. Добре че остана още само една седмица...

# 2 071
  • Отвъд алеята зад шкафа
Аз изпуснах снимката на сина на Аманда, но пък вижте какви яйчица намерих на плажа:

Четох, че миналата година се е оформила стабилна форумска група от деца за френската гимназия. Да видим тази година къде ще има най-голямо съсредоточаване на форумска сила.

Моята девойка тренираше няколко години сериозно волейбол, но около ноември 2019 я отписах, защото треньорката натискаше за много чести и дълги тренировки, заети уикенди и нямаше как. Много се надявам в училището, в което ще бъде, да има волейбол.

# 2 072
Бубче, и на Моника пандората е 17 см, но нямам спомен как точно се мереше. Ние на място избрахме.

# 2 073
  • Отвъд алеята зад шкафа
Аз премерих гривната на моята ръка, защото сме еднакъв размер - съвпадаме на ръст, номер на обувки и размер дрехи. Даже си менкаме дрехи, обувки и чанти:)

# 2 074
На нас ни остана само историята с някакъв проект. Чак ми е странно. В понеделник връщат учебниците. Какво ли ще правят до края на седмицата?

# 2 075
  • София
Това ми напомня, че трябва да търся учебник по история - наборът го е затрил някъде още преди ИП.

# 2 076
Вижте да не би да е останал в училищното шкафче.

# 2 077
  • Бургас
Грийн и аз съм за шкафа в училище. На третокласника там му открихме липсващия учебник в края на май.

# 2 078
  • София
Аз купих на частната учителка малка кутия Фереро и детето избра една саксия с цвете. За класната мисля пак да са бонбони, не цветя.

# 2 079
  • София
Вече провери в шкафа както и в цялата стая, когато ходи да си връща ключето. Той има някакъв спомен, че го потурчил още преди ИП (представям си какво учене е падало по история...)

# 2 080
  • София
Www.chokolana.com
Ние поръчахме от тук бонбони с надпис "Благодарим ви" за учителката от частните уроци.Тя много се трогна!

# 2 081
  • Отвъд алеята зад шкафа
Като мине 1 класиране, кога излизат данните за максимален и минимален бал?

# 2 082
Чудесни идеи за подарък!
Май ще се спра на саксия (знам, клиширано, но жената наистина обича цветя, всякакви), картичка, бонбонки и бейлис. Ако имат и чашки към ликьорчето, най-добре.

За второ класиране, обаче не може електронно подаване на док., ако не се лъжа.

На девойката най- й беше на сърце АК, но не би, какво да се прави...
Добре, че някак го е оставила в моите ръце и ми се доверява изцяло за подредбата, иначе каквато е характерка, вкъщи щеше да има световна война.

# 2 083
  • София
Аз си гледах скоро снимки от седми клас, защото племенницата ми искаше да ни види с майка й как сме изглеждали като по- малки. Абсолютно дете. С една къса коса, със смешни панталони. Сега ми изглеждат много големи

Те са си големи. По-зрели, по-умни, по-различни, по-развити в емоционално и физическо отношение. Еволюция човешка! Simple Smile Вече разликата дори не е между розличните поколения, а между разлечните десетилетия.

# 2 084
  • София
Един въпрос към Дидева, Слънчева, sanaka, maria77 и всеки, който би бил наясно - ако вторият език е профилен, английски, и в 9 клас се започва от 0, в 12 на какво ниво би трябвало да е усвоен? Намерих една наредба в сайта на МОН за профилите, но хич не ми помогна да си отговоря на въпросите.

Общи условия

Активация на акаунт