СЕДМИ клас 2019/2020 - Първа изпитна седмична тема - (15.06 - 21.06)

• 97 582
  • 2 346
  •   1
Отговори
# 2 040
Да, Моника е със светла коса и би се получило, ако майка й разреши😀

# 2 041
Моите младежи явно са много скучни. Не са имали изобщо мераци за цветни коси Simple Smile))
И майка им хич не е либерална в това отношение. Мъже с изрусени или оцветени коси -не!

На мен ми харесва синьо омбре, на хубави момичета. Виждала съм само. Допада ми!

Последна редакция: пт, 19 юни 2020, 21:43 от MollyBy

# 2 042
Някои искат и в розово или в ягодово русо:-)
И Ния. Разрешила съм още през март, но стана извънредно положение...
Миналото лято се боядисваше с временни бои. Но те предимно дрехите цапат.
И сини лещи има. Аз всичко давам и условия не поставям. Тя не злоупотребява.

# 2 043
  • София
Моята е с 2 сини кичури. Обезцветиха й ги първо, защото е с доста тъмна коса.

# 2 044
Аз си гледах скоро снимки от седми клас, защото племенницата ми искаше да ни види с майка й как сме изглеждали като по- малки. Абсолютно дете. С една къса коса, със смешни панталони. Сега ми изглеждат много големи

# 2 045
  • Някъде в Европа...
Фурия, огромна подкрепа и от мен! Стискам палци с институциите всичко да се нареди..

Наборът беше със синя коса на завършването на пети клас 😁, със спрей направен. Тогава бяха прическите с кичурите на една страна, полуобръснато от другата и страничните черти (като "път"). Той е русоляв и стоеше много ефектно синьото .После отидохме на море в Турция и там се боядисваше с тази боя на Престиж синята, хващаше, но не държа дълго...Минаха му мераците онова лято за различен цвят на косата 😉....Сега е 2 номер отстрани, с 2 черти и отгоре дълга коса, която хваща на опашчица на тила..Когато ми се занимава, му плета различни плитки отгоре 😁

# 2 046
Не зная дали сте коментирали боядисване със степчета. Става цикламено дори на кестенява коса, без обезцветяване, но стои една година.

# 2 047

Снощен поздрав от нас.
 Първата много я приближих, защото носът е далеч. Но нищо де, важното е меракът да ви поздравя с края - на деня и на други работи. Nature Sunrise
Приключихме с учебната година - оформени сме. Край!

# 2 048
  • софия
Особено втората снимка - свобода и спокойствие 💙

# 2 049
За всички, които го пожелаха!
/Спокойствието. Свободата е постоянно състояние на духа. От сърце желая и двете./
Дишай, народе, каквото можахме - сторихме.

# 2 050
  • гр.София
Джуди, Гадамер,благородно завиждам. Дишайте йодни пари и заради нас.

AIR, много алтернативен младеж си имаш!

Радвам се,че девойката не иска втори дупки за обеци или татуировки. Боядисването на коса го намирам за ОК. Аз се боядисвам,майка ми също.
Но щерката е много тъмнокоса,отделно ,че е на етап  много мазна коса и събирам инфо за посиняването. Чета ви мнооого внимателно.

Снощи я заведохме на тренировки по волейбол. Това е новата страст. В училище играят при всяка възможност.
Днес са на РД на 2 деца- на Бонсови поляни.
За утре остава огромното домашно върху Заточеници,плюс проект по История.   Така че ученето продължава, а изпращането при баба се отлага.
Поне се развесели туй дете.  Колкото и да е сдържана,явно здраво се е напрегнала тази година.

# 2 051
Да махна снимката, че неведоми са пътищата на децата в Интернет и  да  не види къде съм го изтипосала:smile:  И без това с триста зора ги снимам вече. Трябва изобщо да не ме виждат.

Не е оформен, а ми се иска да останем няколко дни още. Даже не знам какви ще са оценките по БЕЛ и математика, което сериозно ме напряга.

Последна редакция: сб, 20 юни 2020, 09:08 от Amanda.D

# 2 052
Джуди, Гадамер,благородно завиждам. Дишайте йодни пари и заради нас.

AIR, много алтернативен младеж си имаш!

Радвам се,че девойката не иска втори дупки за обеци или татуировки. Боядисването на коса го намирам за ОК. Аз се боядисвам,майка ми също.
Но щерката е много тъмнокоса,отделно ,че е на етап  много мазна коса и събирам инфо за посиняването. Чета ви мнооого внимателно.

Снощи я заведохме на тренировки по волейбол. Това е новата страст. В училище играят при всяка възможност.
Днес са на РД на 2 деца- на Бонсови поляни.
За утре остава огромното домашно върху Заточеници,плюс проект по История.   Така че ученето продължава, а изпращането при баба се отлага.
Поне се развесели туй дете.  Колкото и да е сдържана,явно здраво се е напрегнала тази година.
Дали може малко инфо за волейбола, може и на лични. При нас това е новата мода.
Иначе прически не иска да си прави, камо ли да се боядисва. Ходи си така, вее грива и не й дреме за нищооо 🤓

# 2 053
Е, Аманда, той цял мъж станал 💖
Как пораснаха изведнъж. Моите са с година и десет месеца разлика. Допреди 3-4 години все ги мислеха за близнаци, защото разликата им в ръста все се задържаше около 10см и наистина изглеждаха много еднакви. Сега никой не би могъл да се обърка. Изведнъж наборът заприлича на младеж, а малкият си изглед още дечко.
Днес с най-голямо удоволствие ще раздигна камарата сборници по математика и помагала по БЕЛ. Около бюрото му ще се изпразни.

# 2 054
И при нас си учат нормално. Имат си домашни, изпитват ги. Оформиха ги снощи по един предмет, та вече му се вижда края.
Ния от днес започва да се готви и за олимпиадата по химия. Но няма напрежение. Каквото стане - такова.
Мисля, че финално избра АК. Вчера подготвих документите за финансова помощ и в понеделник ще ги пращам. Пък ако не ни дадат поносима отстъпка ще бъде ФЕГ, остава си желано училище, а не компромис. Надявам се е пренесла правилно отговорите си и балът ще стигне.
Изчете правилника на АК, не видя нещо смущаващо. Аз не съм го чела. В крайна сметка тя трябва да го спазва. От  догодина ще бъда само далечен страничен наблюдател. Тези 3 години ми бяха ад да се ядосвам за глупости и да се боря с вятърни мелници. Дори нямам желание да пусна проста анкета ще правим ли поне снимки на децата от завършването. Не съм чула да се подготвя подарък или изненада за класната. Предполагам защото масово ще си останат и за тях е нормален край на учебната година. Ако някой реши да организира фотограф, заведение, да го съгласува с всички и да събере пари - ще участвам, естествено, но аз този път ще пасувам организационно.

Общи условия

Активация на акаунт