СЕДМИ клас 2019/2020 - Първа изпитна седмична тема - (15.06 - 21.06)

• 97 465
  • 2 346
  •   1
Отговори
# 30
Дали може някой да пусне линк към матурата, тъй като не намирам на сайта на МОН?
https://gofile.io/d/CRalhQ

Според мен е доста по-трудна от миналата година!!

# 31
' начи, да се има предвид, че някои нямаме ФБ😀

# 32
Прибра се. Доволна е от себе си, а това ми е най-важното. Чака ключа с резултатите с нетърпение. Сама иска да си ги провери и после да ги покаже. Разпечатах и теста и там си отбеляза какво е попълнила.
Имала е съмнения за 22ри въпрос, всички и са се стрували верни и звъннала на учителката си веднага след като е приключила, уж била отбелязала правилно пък да видим. За степенуваното наречие е писала по-къно. За фактите/елементите на монетата е изброила 4 Flushed вместо 3 както е по условие. Дано не я отрежат много. На тезата писала 10 вместо 2-3 изречения, но пак и било останало място (на предвиденото), писала е и за апосиопеза (каза, че после като обсъждали другите не са). Все има навика да дава отгоре. Една правописна май не е открила, но не помни. И за преразказа каза, че не е бил като този от "читанка", поне не дословно от там - нямало нищо за бонбони, първата част я е затруднила, но и там е писала над страница и половина.

Последна редакция: пн, 15 юни 2020, 15:37 от ANNAFACE

# 33
Нищо няма да проверяваме засега. Попитах за едно - две неща, коментираха децата от класа отвън, отговора беше -ти нали обеща да не ме питаш и дотам....

# 34
  • София
Тази монета в теста по БЕЛ, въобще текста за монетния двор, дали няма да докара задача за сплави по мат?

# 35
Аз чакам ключа. Ще преценя дали да й го покажа или не. Тя ми написа горе-долу какво е отговорила.

# 36
  • София
Тази монета в теста по БЕЛ, въобще текста за монетния двор, дали няма да докара задача за сплави по мат?
Цус, недей! Simple Smile

# 37
Аз залагам на задача с тъпоъгълен триъгълник.

# 38
  • софия
Изобщо не мисля, че е лесен тестът. Добра трудност е.

# 39
И ние чакаме резултатите...

# 40
Според моето дете е с трудност на ПИ на "Регалия".
Не издържах, проверих му литературните въпроси- верни са му. За другите ще чакам ключ, че не ми се занимава. А и той излезе преди пет минути да играе баскетбол. Тезата не ми харесва особено. Много лаконичен.

# 41
И ние чакаме резултатите...
Ще почакаме...резултатите са до 29.06

# 42
Дъщеря ми напротив, твърди че не е бил лесен и че имало доста подвеждащи въпроси - тези във връзка с таблицата. Мисли, че се е справила, но да видим.
И още един въпрос - служебните бележки регистрира ли ли сте ги вече в сайта на МОН и до кога трябва да се регистрират?

# 43
  • София
Дадох ма моя да отбележи какво е отговорил и по-късно ще проверя, но няма да му казвам. Той не искаше да знае.

# 44
Дъщеря ми напротив, твърди че не е бил лесен и че имало доста подвеждащи въпроси - тези във връзка с таблицата. Мисли, че се е справила, но да видим.
И още един въпрос - служебните бележки регистрира ли ли сте ги вече в сайта на МОН и до кога трябва да се регистрират?
Какво значи да се регистрират? Влязохме, свирихме данните и толкова....

Общи условия

Активация на акаунт