СЕДМИ клас 2019/2020 - Първа изпитна седмична тема - (15.06 - 21.06)

• 97 465
  • 2 346
  •   1
Отговори
# 15
  • Бургас
Според моя син не е било много лесно. 🙄 Открил си грешка, но успял да я поправи.
Да минава и сряда...

# 16
И моя не е познал Лазо и се вкисна. Друго няма да гледаме. Не е много лесен, но май няма очевидно спорни моменти. Каквото такова. Simple Smile

# 17
  • София
А грешките само 12 ли виждам, защото моето дете каза, че трябваше да намери 14

# 18
Идва ухилена и отдалече вика - няма да купуваш телефон JoyJoyJoy
(нали имахме уговорка)

Не иска да проверяваме, когато излязат отговорите.
Важното е, че мина. Остава математиката.

# 19
Така, като ви чета, май е по- добре нищо да не питам и направо на 29.06. да отворя сайта на МОН за резултатите.

# 20
  • sofia
Нищо няма да проверявам, нито днес, нито утре, като излязат резултатите, това е. Каквото било-било. Нямаме нужда от повече стрес и напрежение. Училища има достатъчно - ако не е първото по желание, ще е второто, третото и така...

# 21
  • Отвъд алеята зад шкафа
Дамите, които чакаха резултати от АК имате ли вече нишан?

Не, за утре е обявено.
Аз направих въпросите, които са за ЧР, но не съм сравнявала с написаното от Ема, ще я питам дали иска да проверява. И аз смятам, че след "....реклама" няма запетайка.

# 22
А моето дава зор да проверяваме, а аз не искам:)

# 23
  • Бургас
Идва ухилена и отдалече вика - няма да купуваш телефон JoyJoyJoy

😂😂😂

Ето, детето вижда всичко от положителната страна.

# 24
Здравейте моето момче каза че било лесно (което много ме претесни) той каза че е открил 12 грешки .Преразказа ме притеснява .

# 25
  • гр.Пловдив
Ston и ние ще се състезаваме с девойката по БЕЛ, довечера. Направо ме размазва, въпреки че напоследък доста задобрях. За съжаление по МАТ не е така. Моята е доволна, каза че се е справила и с преразказа. Тезата вчера много я дъвчихме.

# 26
Дали може някой да пусне линк към матурата, тъй като не намирам на сайта на МОН?

# 27
  • София
Така, като ви чета, май е по- добре нищо да не питам и направо на 29.06. да отворя сайта на МОН за резултатите.
И моята стратегия е такава.От плажа с подходяща напитка в ръка ще усвоявам по-лесно каквото и да е....

# 28
И моята стратегия е такава.От плажа с подходяща напитка в ръка ще усвоявам по-лесно каквото и да е....
Май така е най добре да мине и математика и да си отдъхнат децата а и ние май повече се притесняваме отколкото те .

# 29
  • София
Ехееееее, 40 заявки за членство във групата във фейсбук, направо чиста бомбардировка Grinning

Общи условия

Активация на акаунт