СЕДМИ клас 2019/2020 - Първа изпитна седмична тема - (15.06 - 21.06)

• 97 502
  • 2 346
  •   1
Отговори
# 45
И още един въпрос - служебните бележки регистрира ли ли сте ги вече в сайта на МОН и до кога трябва да се регистрират?
За пръв път чувам за регистрация на служебни бележки в сайта на МОН.

# 46
  • София
Нашата класна, по БЕЛ, каза, че тестът е по-труден от миналогодишния.

# 47
И ние чакаме резултатите...
Ще почакаме...резултатите са до 29.06

Ох, смятай колко съм добре  Tired Face
Отговорите де

# 48
Дъщеря ми напротив, твърди че не е бил лесен и че имало доста подвеждащи въпроси - тези във връзка с таблицата. Мисли, че се е справила, но да видим.
И още един въпрос - служебните бележки регистрира ли ли сте ги вече в сайта на МОН и до кога трябва да се регистрират?
Какво значи да се регистрират? Влязохме, свирихме данните и толкова....
Казали са и, че с кода от бележката трябва да се регистрира в сайта.

# 49
Всъщност какво значение има дали е писано заглавието или не? Всъщност каква е идеята да не се пише заглавие?

# 50
  • Някъде в Европа...
Само да се запиша, че ми възложиха работа за целия китайски народ...
По диагонал погледнах - не ми се струва лесен. Детето не поиска ли и не разбере ли отнякъде, че има публикуван теста и отговорите, въобще не смятам да му показвам и разисквам....Така или иначе всичко свърши...Мисля, че би се натоварил допълнително, знаейки че МАТ е на живот и смърт ако сега си види БЕЛ и се разочарова....

# 51
Според мен заглавието няма отношение. По принцип човек си го пише на заданието, за домашно и прочие, заедно с името си. На анонимен изпит с отделно място за тази задача едва ли е нужно и важно. Но и едва ли е грешка да го има. Стига сте се филмирали.

# 52
  • Бг-мама
За пръв път чувам за регистрация на служебни бележки в сайта на МОН.
Дидева, щот не си внимавала достатъчно !:smiles:

# 53
  • София
В стаята на дъщеря ми са им казали да не пишат заглавие, тя не е писала.
П.П още 25 заявки Simple Smile

# 54
Аз пак да попитам - грешките не са ли 15?

# 55
Да, влязох в сайта и разбрах, не са се изразили правилно или тя не е разбрала. При нея обаче има една малка грешка във второто име (една буква е заменена с друга). Чудя се кой трябва да бъде уведомен за това и как да се коригира... Грешката наистина е дребна обаче знам ли...

# 56
  • София
Синковецът иска задължително да сверим отговорите, още днес. Чакаме публикуването им. Така или иначе на математиката не разчитаме, колкото точки събере там, все е в плюс.

# 57
  • софия
Аз пак да попитам - грешките не са ли 15?
Не са. И в условието е записано, че са 14. Грешките са тези, които е посочила Русалка.

# 58
В стаята на дъщеря ми са им казали да не пишат заглавие, тя не е писала.
П.П още 25 заявки Simple Smile
В нашето училище се оказа, че на половината са им казали да пишат, а на другата половина да не пишат. Оправията както винаги е чудесна!

# 59

Не знам какво да ви кажа - почнал е да пише преразказа на мястото на тезата.

Последна редакция: пн, 15 юни 2020, 15:01 от raja_nikol

Общи условия

Активация на акаунт