СЕДМИ клас 2019/2020 - Първа изпитна седмична тема - (15.06 - 21.06)

• 98 972
  • 2 346
  •   1
Отговори
# 900
  • Отвъд алеята зад шкафа
Фурия, бързо възстановяване на детенцето!

Вече би трябвало да са свършили с 1 модул. Има ли регламентирана пауза между модулите? Ема ми каза, че на БЕЛ са имали кратка почивка.

# 901
На БЕЛ са имали кратка почивка и едно дете е отишло до тоалетна, придружено от квестор.

# 902
Фурия, обади се и на класната, поне нашата каза, че какъвто и проблем да има с детето да се обърнем към нея и тя ще се задейства системата. Нашата директорка доста често отсъства и заместниците също, та тя ходи и издирва кой да оправи документи и да подаде сигнал към РУО 

# 903
  • София
И при нас е имало кратка почивка за тоалетна в понеделник.

# 904
В един и същ ден ли излизат резултатите по БЕЛ и по математика? И още един въпрос имам - има ли някъде публикуван график за срокове и начин на записване след класиранията? Аз нещо не намирам.

# 905
В един ден излизат.
Информацията за сроковете е на първа страница в календара.

# 906
В профила в прием.мон има график

# 907
  • Sofia
Виж в профила на детето в прием.мон.бг

За резултатите - май да, но по този въпрос има по-компетентни.

# 908
Резултатите излизат заедно за двата предмета и едновременно за всички деца от всички области. Досега обикновено проверката и разсекретяването в по-малките области приключваше по-бързо и всички така да се каже чакаха София. Но тъй като сега работите на децата няма да се проверяват на регионално ниво, това няма да се наложи.
Що се отнася до датата на публикуване, излизали са и в последния възможен ден,  и няколко дни по-рано.
График има в електронната система, както и в заповедта на министъра.

# 909
  • София
Звънче, и аз не знаех до преди 1мес,че НГДЕК от миналата година имат прием в 5ти клас. Девойката се яви на изпит без никаква допълнителна подготовка, а аз нямах време сериозно да обмисля положението. Локацията им е най- големият ми проблем.

Бети, точно в стила твоето дете, моят младеж, докато го проверявах дали е взел всичко, ме попита какво е транспортир.

# 910
В един и същ ден ли излизат резултатите по БЕЛ и по математика? И още един въпрос имам - има ли някъде публикуван график за срокове и начин на записване след класиранията? Аз нещо не намирам.
http://presstv.bg/regional/%D0%B2%D0%B0%D0%B6%D0%BD%D0%B8-%D1%81 … 0%BB%D0%B0%D1%81/

# 911
  • у дома...
Фурия, ако директорът и класната ви са читави, говори и с тях за съдействие. Пиши, както вече са те посъветвали до МОН, МК и РУО. Искай на всичко входящ номер - входираш лично писмата, придружени с епикриза в деловодството в съответната институция или ползвай системата за сигурно електронно връчване, ако имаш персонален електронен подпис.

# 912
Фурия, бързо да се оправи детето! Дали да доста добри съвети по-горе и с училище всичко ще се нареди. 💖

Моят каза за БЕЛ, че между модулите е бил малко в коридора. Говорил си е дори с друго момче. Каква е била цялостната организация, с подробности, разбира се никога няма да разбера, защото ми се сервира на час по лъжичка. Спомене нещо, после става ясно, че не било точно така, после казва трето. Според мен, в разговорите му с мен, съзнанието му не взема кой знае какво участие.

# 913
Аз съм от неглижиращите майки Simple Smile и карам стъпка по стъпка, та и аз не помня датите на изуст, ама нали ви казвам, в профила ги има

# 914
  • Велико Търново
Аз имам предчувствие, че на 26.06 ще имаме резултати Wink

Общи условия

Активация на акаунт