СЕДМИ клас 2019/2020 - Първа изпитна седмична тема - (15.06 - 21.06)

• 99 007
  • 2 346
  •   1
Отговори
# 885
  • София
Много съм доволна от съществуването на темата. От нея научих доста неща, които въобще нямаше да достигнат до мен по друг начин. Особено в сегашната ситуация. Примерно това, че за всички професионални паралелки искат медицинско. Благодаря на всички за полезните постове.

# 886
И аз благодаря за постовете и моля да запазим добрия тон Hug Всички сме на ръба

# 887
  • София
Благодаря много на всички ви, нямате представа, колко по-добре се почувствах от всичките мили думи.
И да, наистина, както в петък си казвах, още само 2 дена до първият изпит, всичко се промени с такава бързина и разбрах, че независимо какви планове си правил, колко много усилия сме положили, на колко уроци е ходила девойката и как в крайна сметка нямаш никакви сила и си оставен с вързани ръце и извън всякакъв контрол в ръцете на съдбата. Моля се да се възстанови бързо.
Имам молба, въпреки че знам, че не ви е точно до това сега, но моля ако някой  е наясно да ми даде наставления, какво мога да направя. Нямам медицинско, ще моля личната да ми издаде такова, без да я прегледа, а тя е серт и дано се съгласи. В понеделник 22.06 трябваше да се яви на изпит за проверка на способности, но няма как да стане. Има ли опция за този изпит да се положи на по-късен етап или и той е като другите без втора дата? Тъй като тя иска да кандидатства в училищата с рисуване към министерство на културата, писах и в другата тема за кандидатстването с рисуване, но да питам и тук, знаете ли дали има нещо, което мога да направя, да пиша до някой?
Операцията е успешна, чувствала се добре, спокойна е.

# 888
Теоретично да, но нашите на БЕЛ почнали в 9.17, та може и днес да има разминаване.
Сутринта й дадох часовника тоя път, а тя в колата ми вика - сега ли е моментът да ти кажа, че не го познавам... Шегуваше се Simple Smile
Furia, прегръдка!

# 889
  • Sofia
Бисквитка, страшно много се радвам за вас! Поздравления за финала!

# 890
Я, по-ведро!
Снощи беше по-забавно в темата. Виното явно печели пред кафето.

# 891
Явно и кафето и снощното бЕло са ми точно, защото не се изгубих в превода Joy

# 892
  • гр.София
Звънче, НГДЕК пак са си след 7 клас,но вече има прием и от 5-ти.
Толкова да го харесвам това училище,без да съм учила там. Опитвам се да го пробутам на сестра ми и племенника за догодина.

# 893
Бисквитка, браво на девойката! Успех й желая от сърце!

# 894
Фурия, задължително пиши на МОН и на РУО с въпрос какво следва. Цитирай думите на Вълчев, който каза, че дори и на деца в болница ще се даде шанс и няма да има нужда от втора дата.

# 895
  • София
Furia, не знам от какво са оперирали дъщеря ти, но според мен звънни или направо иди в РУО да видиш дали няма опция да държи изпита по рисуване в болницата. Миналата година се говореше за някакъв такъв случай.

# 896
  • Sofia
Фурия, аз бих се свързала с МК и РУО. Официално запитване би предизвикало официален отговор. Естествено това не изключва обаждане преди писмото (нещо като насока какво да питаш официално).

# 897
  • софия
Благодаря много на всички ви, нямате представа, колко по-добре се почувствах от всичките мили думи.
И да, наистина, както в петък си казвах, още само 2 дена до първият изпит, всичко се промени с такава бързина и разбрах, че независимо какви планове си правил, колко много усилия сме положили, на колко уроци е ходила девойката и как в крайна сметка нямаш никакви сила и си оставен с вързани ръце и извън всякакъв контрол в ръцете на съдбата. Моля се да се възстанови бързо.
Имам молба, въпреки че знам, че не ви е точно до това сега, но моля ако някой  е наясно да ми даде наставления, какво мога да направя. Нямам медицинско, ще моля личната да ми издаде такова, без да я прегледа, а тя е серт и дано се съгласи. В понеделник 22.06 трябваше да се яви на изпит за проверка на способности, но няма как да стане. Има ли опция за този изпит да се положи на по-късен етап или и той е като другите без втора дата? Тъй като тя иска да кандидатства в училищата с рисуване към министерство на културата, писах и в другата тема за кандидатстването с рисуване, но да питам и тук, знаете ли дали има нещо, което мога да направя, да пиша до някой?
Операцията е успешна, чувствала се добре, спокойна е.
Дори и ЛЛ да не иска да издаде бележка, от болницата със сигурност ще дадат. Нали и епикриза ще има, живот и здраве.
Не съм запозната, но бих звъннала в Министерство на културата да питам. Понякога се попада и на нормални хора, които помагат.

# 898
  • София
Фурия, за какво ти е личната лекарка. Щом са я оперирали, трябва задължително да ви издадат епикриза от болницата. Тя вероятно ще лежи поне няколко дни там по клинична пътека.
И както те е посъветвала Мария, пиши още днес до директора на училището ви, до регионалния инспекторат по образованието и до Министерството на образованието и науката с искане за насоки какво следва оттук нататък.
Бързо възстановяване на детето ти!
Днес ми е една идея притеснено. Към БЕЛ имахме една идея по-ниски очаквания, но математиката е тази, която се утроява. Надявам се всичко да е наред 🤗🍀🐞.

# 899
  • София
Фурия, искрени пожелания за бързо и пълно оздравяване и от мен.
Предполагам, че ще иска медицинско за професионална паралелка от ЛЛ.

Общи условия

Активация на акаунт