СЕДМИ клас 2019/2020 - Първа изпитна седмична тема - (15.06 - 21.06)

• 97 525
  • 2 346
  •   1
Отговори
# 60
  • София
В стаята на дъщеря ми са им казали да не пишат заглавие, тя не е писала.
П.П още 25 заявки Simple Smile
и при нас така.
Квесторките били математички, поне инструкциите с точност са спазили, надявам се Stuck Out Tongue

# 61
Успокойте се заглавието - казали са им, ако искат, да пишат, ако не искат - да не пишат. Всякак става.

# 62
Синковецът иска задължително да сверим отговорите, още днес. Чакаме публикуването им. Така или иначе на математиката не разчитаме, колкото точки събере там, все е в плюс.
И ние не разчитаме на математика. Затова и толкова се страхувам да не се е изложил на БЕЛ.И направо не смея да проверявам.

# 63
Оф, аз ли съм много мнителна, или някой има много време за губене...

# 64
Оф, аз или съм много мнителна, ири някой има много време за губене...
заКИЧИ си го зад ухото Stuck Out Tongue Winking Eye

# 65
Мъ то цяла китка стана 🤪

# 66
  • Бургас
Мъ то цяла китка стана 🤪

Нищо, дреме ни на цвичката. 😜

# 67
Хахаха
В стаята на дъщеря ми две деца объркали идентификационната бланка. Получили нови, но едно от тях този път си написало имената на латиница...

# 68
  • София
Тестът май наистина е една идея по-труден от миналата година, което е добре. Ще има по-детайлно разслояване в резултатите.

# 69
  • Пловдив
Моята дъщеря се прибра усмихната и доволна от изпита. При подготовката за НВО е правила  преразказ на друга част от произведението. Преди малко прегледа теста и записа на лист отговорите, които е дала на изпита. Като начало си откри грешка на един от въпросите и на текста за поправка на грешките е изпуснала една. Чакаме ключа с верни отговори от МОН. Сега разпускаме и двете.

# 70
Аз днес до обед бях с нунджако в ръка - шат, шат... Ма има рима поне - Кичка...
😀
И ведната се сетих за една култова песен, без да съм фен на тази музика.
Шат, шат...🎵🎶🎼

# 71
Момичета, дали някоя добра душа няма да се смили и да пусне ключ с отговори на теста? Детенцето на моя близка е притеснено, тестът й се видял доста тежък и тя ме помоли ако мога да открия ключ с отговорите. За съжаление, линка който сте дали към теста не отваря нищо, или поне на мояя комп не се отваря.

# 72
Ключ още няма.

# 73
  • София
Моята щерка се прибра доволна. За пръв път е открила всички грешки. На преразказа искала да добави нещо, но питала дали може със звездичка и й казали, да не го прави, да не се счете за знак.

# 74
  • София
изобщо не мисля да проверяваме отговори, даже няма да отворя теста да го погледна.

Общи условия

Активация на акаунт