СЕДМИ клас 2019/2020 - Първа изпитна седмична тема - (15.06 - 21.06)

• 97 588
  • 2 346
  •   1
Отговори
# 90
Моят Недко доста се поизложи.
Очакваме нещо в порядъка на 70 точки.
Каза, че му е било изключително трудно да напише героите по дадените характеристики.
Не знам какво да ви кажа - почнал е да пише преразказа на мястото на тезата.
Не знам с какъв акъл - онзи ден платихме последната вноска за уроците - изхарчихме с татко му сума пари, и накрая какво??? Едно голямо НИЩО!
Нищо, важното е на 17-ти да изкара поне 90 точки. В училище има петици и четворки по математика, но въпреки това матурата е много по-лесна от нещата, които учат в училище.

О, на моя Янко са му нужни поне 120 точки на 17-ти, за да компенсира днешната си слаба изява. Той дори не беше сигурен къде отива сутринта и дали не съм се объркала нещо.
Ще се надяваме и ние...Заедно ще стискаме показалци и безименни пръстове!
Всъщност то на 17-ти ли трябваше някъде да ходим или на 27-ми?

# 91
  • Варна
Тая Кица не е нормална!?!

# 92
Тоз Недко от бъдещето. Олимпиадата по бел е на 28.06.

# 93
Judy,😃😃😃
Мария,😂😂😂

# 94
  • Пловдив
Опа, вече си откри 2 грешки на редактирането.

И моята има 1 грешка на редактирането, но според мен и на първия въпрос е сгрешила. По въпроса за монетата ми се струва, че максимум 1 точка ще й дадат... Леко ми потънаха гемиите след първоначалното - Много беше лесно...

Квесторите в стаята не са й дали да пие вода, имаше в плика, както и в почивката между двата модула не са разрешили да изяде бонбонче гроздова захар... Двете с нея сме с много ниско кръвно и аз самата едно време на изпита след 7 клас припаднах от същото...  Слава богу, че е била добре.

# 95
  • Отвъд алеята зад шкафа
Хахаха, ама добре, че е кичето малко да ме разсмее, че съвсем спекох положението, не мога да работя днес, направо не знам къде ми е главата.

# 96
  • София
Звънче, как ще се връща Недко от там, той върви все по-напред, а нашите срещу него да тичат, няма да го стигнат...
А аз дали не бях с термометър в чаната сутринта, бях в пълна готовност, ако техния покаже, че Ина има температура, да ги замерам с моя Grinning

# 97
И аз след цялото спичане днес със сълзи се разсмях на стихчето на Русалката Simple Smile Кичка с Недко внесоха забавен дух в темата, имаше нужда Simple Smile))

# 98
Ох , хиля се с глас...
Нощеска си мислех , че явно нашата наборна седмокласна е много суха и скучна - липсваха ми стиховете на Русалката 💐

# 99
  • у дома...
Ако прогоните Кичка от темата, няма да ви го простя! До 13.07. какво ще правим, а?

# 100
Хаха Да пробвам в стила на Русалка
Недко вярата ми върна,
че даже миналото мога да обърна
и малкото преборени задачи,
да се окажат само дребни неудачи.

# 101
  • София
Хаха, все по-забавно става, тярбва да сте благодарни на Кичка, че ви забавлява в такъв момент..Недко има служебна шестица, понеже е класиран трети на национален кръг, който още не се е провел, ама нищо.. А и Недко ще да е псевдоним на бъдещия  класиран на трето място, понеже  няма допуснат с такова име. Подробности..

На вашите услуги, нека още няколко Кички ( а може и само тази, но с още включвания) да се изкажат, за да се набере материал, и ще се развихря на драго сърце, за да ви разсея.

# 102
Ако прогоните Кичка от темата, няма да ви го простя! До 13.07. какво ще правим, а?

Ка щяло?! Кой тука ще гони хората? Тя, темата, да не е частна?
Всеки има право да си сподели вълненията и терзанията!
Кичка, с теб съм,вълнуваме се заедно!

# 103
Усещам как Недко ще се превърне в нарицателно като Евгени! Smile

kichka.cvichka, в кое училище е детето? С най-добри чувства питам, защото имам позната със седмокласник точно с това име!!!

Русалче, радвам се, че твориш!! Two Hearts

# 104
  • София
Да споделя ли, че се зачудих за момент НеДко или НеТко е правилно да се пише Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт