СЕДМИ клас 2019/2020 - Първа изпитна седмична тема - (15.06 - 21.06)

• 98 616
  • 2 346
  •   1
Отговори
# 135
На второ четене тестът ми се вижда не лек...
Не знам защо сега децата твърдят, че е бил много лесен. Почвам да се плаша...

# 136
https://www.mon.bg/upload/23027/nvo-VIIkl-BEL_15062020.pdf

Последна редакция: пн, 15 юни 2020, 16:28 от Анонимен

# 137
  • у дома...
Според щерката трите символа са лъв, кръст и това че е национална валута. Роза и аз не видях.

# 138
  • София
За мен въпросът с монетата е най-труден. Другите елементи, които ми се струват вероятен отговор са надписът "Княжество България" и годината на изсичане.

# 139
  • Пловдив
Излезе Ключът на сайта на МОН

# 140
  • софия
Официално теста с отговори - https://www.mon.bg/bg/100149

Последна редакция: пн, 15 юни 2020, 16:28 от zvаnchе

# 141
А дадоха ли по някоя телевизия какво е останало в купата, от която изтеглиха Вариант 1?
                  Все тая какво е останало в купата и важното е ,че това ,което е изтеглено, да е вярно и да даде очакваните резултати. Yum
                  Нашата госпожица само я чух,че е горда от себе си и......още не се е прибрала у дома.Звучеше спокойна и бързо,бързо ме отпрати в десета глуха ,защото я чакали приятелите.Каза,че само на едно място се е замислила и...интуицията и била подсказала,а тя вярвала в нея. Smirk Ще видим на 29-ти и дано интуицията и е била вярна.
                  Не ми се иска да сравнява и не знам дали сега заедно не правят разбор.Дано само да се веселят и разтоварват напрежението.Сравнението просто е безсмислено и само ще ги притесни.Ще ми се да отидат със същото настроение и на следващия изпит.

# 142
Изостанала съм със седмокласните теми. Какви са тия сини очи?

Май тези Simple Smile

Скрит текст:

А-а-а-а, това не е Кичка! Категорично!

# 143
Математиката е някакси по-ясна. Там имаш и формули за ползване. По-лесно е.
Ще дойдем на мнението на Недковата майка, ама нейсе Grinning

# 144
Излезли са отговорите Simple Smile

# 145
  • у дома...
Мони, почна това с нечетенето...

Девойката смята, че има две-три грешки. Преразказа е писала директно на беловата, като е имала 25 минути да си провери правописа и пунктоацията. На първи модул за малко да не и стигне времето, ама се е справила.

# 146
  • софия
Моето смята, че е сгрешило само 2-те грешно отбелязани грешки. Всичко друго било като в ключа. Да видим.
По мат не е така сигурна в себе си и разчита повече на бел.

# 147
Моята едната писала цяло обяснение- лъвът, защото еди какво си, годината...., надписът... Дали така ще й признаят отговорите?

# 148
Мерси. Много сме доволни всички вкъщи и най-вече тя.Само една от правописните грешки не е открила.
Дано и останалите деца са се справили добре Flowers Four Leaf Clover и пак така леко да мине и в сряда.

# 149
  • София
Какво стана с болното детенце, успя ли да издържи?
Аз снощи тръгнах да пиша, пък изтрих.
Толкова хубаво настроение и пожелания имаше във вчерашната тема. Моят син вдигна температура с диария, имало такъв вирус сега. Но толкова рядко пиша, не ми се струваше подходящо да развалям настроението.
Сутринта ми стана много мъчно и за другото дете.

Общи условия

Активация на акаунт