СЕДМИ клас 2019/2020 - Първа изпитна седмична тема - (15.06 - 21.06)

• 99 001
  • 2 346
  •   1
Отговори
# 810
  • София
Furia, бързо оздравяване на детето. Живота и здравето винаги са на първо място пред всичко останало.

# 811
Фурия, бързо да се оправя детенцето! Другото ще се нареди! Като няма втора дата, за вашия случай ще трябва да осигурят надпланов прием.

Румка, не разбирам някакъв хаос ли целиш? Като знам по колко теми за образование пишеш, т.е. предполага се и че ги четеш е доста странно да пускаш само фишеци тук: вписани окръжности (които даже били учени в някое мг), как така щели да са 23 задачи, как така влизат с маски и после ги махат...
Не разбираш, защото четеш по диагонала😃

Да, вписаните окръжности ги учих аз, по мое време. Това съм го написала ясно.
Да, по бТВ една репортерка с дълга коса, че ще са 23 задачи, което ме изненада, но явно така е било предвидено, поне което каза друга дама тук.
И за маските казаха същото, училището е в Садово. Интервюто е пак от бТВ, един млад мъж говореше, сигурно директора.

Не целя никакъв хаус, не си съчинявай 🤩 БЕЛ мина

# 812
  • Отвъд алеята зад шкафа
Ох, не мога да наваксам, остават ми 5 страници, тамън отметна малко, рефрешна и те се натрупали още.

Успех на всички деца днес! Надявам се изпитът да бъде добре направен, както беше по БЕЛ.

Дикси, и ние утре запрашваме към Градина, дано не ни удави от дъжд.

Milasara твоите котки са точно като Котаракът Румен и Златин, не знам дали ги следиш във фейсбук - британец и уличен рижав котарак.

Страхотни довашни любимци, завиждам на всички ви, защото аз вкъщи си имам 2 броя алергични и няма никаква възможност за животно. Имахме 2 мишки джербили, но починаха, те живеят около 3 години. Голям шок беше, когато разбрахме, че явно са разнополови - осъмнахме с 6 бебета.

# 813
  • у дома
Русалке-все едно съм била в съня ти...
Параход изминава разстоянието между две пристанища по течението на река за 3ч и 15 мин,а срещу течението за 4ч и 20 мин.Да се намери разстоянието между двете пристанища,ако скоростта на течението на реката е 3 км/ч.За колко секунди параходът е изпреварил танкер,който се е движил по течението на реката  със скорост 15 км/ч,ако дължината на парахода е 25м,а на танкера 50м?
Да не помисли някой,че е дадена днес-задачата е от Изпит през 2004г-просто я решавахме преди няколко дни и сега се сетих след съня на Русалката. Моето съответно думичката секунди не я беше отразило.
Уж му е по-силния предмет,а ми се е свил стомаха на топка да не оплеска нещо.

# 814
Мария, остави.
Няма да бъдеш разбрана.

# 815
  • софия
как така влизат с маски и после ги махат...
Слушах репортаж по бтв и това беше, което каза директор на училище - децата щели да влизат с маски, а вътре, ако искат, може да ги махнат.

# 816
  • Някъде в Европа...

Да, по бТВ една репортерка с дълга коса, че ще са 23 задачи, което ме изненада, но явно така е било предвидено, поне което каза друга дама тук.
И за маските казаха същото, училището е в Садово. Интервюто е пак от бТВ, един млад мъж говореше, сигурно директора.

Не целя никакъв хаус, не си съчинявай 🤩 БЕЛ мина
Мария пита съвсем резонно, защото някак си несериозно изглежда майка в деня на изпита да разбира, че задачите са 23 от телевизора, при положение, че имаше официални документи отдавна...

# 817
Мария цитира Румка, защото Румка се чудеше.

# 818
Точно така каза!!! И в едното училище тази, която мереше Т, не носеше маска. Но обясни, че на влизане са задължителни, а вътре трябва да имат опция да се махат, който иска!

И това беше друго училище, софийско, май 153, но за номера не съм сигурна!

Е, не знаех, че ще са 23. За мен реално няма голямо значение дали са 23 или 24 или 25, това е просто подробност.

# 819
  • Испания
Това за маските е известно много отдавна.

Успех, спокойствие и късмет на всички!

# 820
  • София
Бях обещала на девойката, ако я приемат в желаното училище, да си направи синьо омбре. Що синьо? Не ме питайте, шашава е като майка си... Та до снощи баща ѝ беше твърдо против. И изведнъж от никъде нищо заяви "ВодИ я на фризьор, да си прави там каквото искаше.". Та в края на месеца и това ще направим, без значение от резултата.

Все едно нас описа, и ние сме се договорили като мине изпита, още утре демек, да запазим час за синя коса...Sunglasses  Но имаме и допълнение - взех, без да искам, че обещах да си вземем коте, при успех на НВО-то...
Кой да ти очаква, че ще успее детето Joy Още е рано де, нищо не се знае.
Внимавай какво обещаваш!!! Аз преди две години обещах куче за медал от държавното първенство по плуване и познайте какво  - имаме си чихуахуа(по скоро аз го имам). Вече нищо не обещавам!!!!

# 821
Аз не разбирам, какъв е въпросът за маските. Нормално е, все още сме в обстановката със сложното име, и макар, че маските не са задължителни, са препоръчителни. Кое точно ви учудва, че влизат с маски, или че могат да ги махнат? Simple Smile)))

Последна редакция: ср, 17 юни 2020, 08:47 от MollyBy

# 822
Аз питах изрично класната още преди БЕЛ дали ще могат да свалят маските като седнат по местата - отговорът беше ДА , по последни указания могат, защото маските вече не са задължителни в затворени помещения.
Така се и случи на 15.06 - влезли са и чак когато са седнали по местата са им позволили да ги свалят.
Надявам се и днес да е така!
Във Варна нямахме нови случаи от 5.05  (тогава е изтекла карантината и на последния) до вчера, когато някакъв пастор и жена му дали положителни проби след сбирка в Пазарджик или Пловдив на евангелисти..

# 823
  • София
Furia, бързо оздравяване на детето! Това е най-важното в момента Heart

# 824
  • гр.София
Furia,бързо оздравяване на детето! Влючвай се да ни държиш в течение,ако може .

pileto,вие на линия ли сте?
Ей,дано монските тикви узреят за втора дата,някога!

Общи условия

Активация на акаунт