СЕДМИ клас 2019/2020 - Първа изпитна седмична тема - (15.06 - 21.06)

• 98 986
  • 2 346
  •   1
Отговори
# 825
  • София

Да, по бТВ една репортерка с дълга коса, че ще са 23 задачи, което ме изненада, но явно така е било предвидено, поне което каза друга дама тук.
И за маските казаха същото, училището е в Садово. Интервюто е пак от бТВ, един млад мъж говореше, сигурно директора.

Не целя никакъв хаус, не си съчинявай 🤩 БЕЛ мина
Мария пита съвсем резонно, защото някак си несериозно изглежда майка в деня на изпита да разбира, че задачите са 23 от телевизора, при положение, че имаше официални документи отдавна...

Ох, то и аз сега разбрах  че са 20. Сутринта питах моя син какъв е форматът и ми каза, че са 26 за 60 минути и после-3 за описване за 90 минути. Остави ме мен, ама той уж на няколко пробни ходи.... изненадва ме, че не знае колко са. Или може би преди са били 26 и се е заблудил, ако е решавал стари НВО-та Flushed
Бързо възстановяване на детето ти, Furia! Simple Smile

# 826
И ние от старите гледахме 😃
Но, все пак, това е детайл, тъй че не е кой знае какво провинение за нас, майките. Че и за тях😉

# 827
Същата репортерка от БНТ е теглила темата. Дано им е на късмет! 🍀

# 828
  • София
Много положителна енергия от всички, Фурия!
Да пуснат детенце скоро вкъщи, вярвам, че ще осигурят прием и всичко ще мине като лош сън!

# 829
Furia, бързо възстановяване на момичето ти! Тя е герой, изкара си изпита по БЕЛ, милата.
Нещата се наредят! Flowers Four Leaf Clover

# 830
  • София
И аз не знаех, че са твърдо 23 задачи. Мислех, че има варианти с 3 и 5 задачи за втори модул. Както и да е, решавали сме и от двата типа, надявам се да се справи.

# 831
  • гр.София
А,pileto, ти се разписа. Дописвах назад-при вас как е?

# 832
Бързо и успешно възстановяване на детето ти , Furia ! Здрави да са ( и ние , че има още много път и размисли , кое как и защо ...) е най-важното !

# 833
  • София
Успех на всички деца, нека бъдат спокойни и уверени, задачите да са им лесни и да няма задачи със сплави.
Моето детенце го приеха в болница в понеделник вечерта и във вторник го опетираха. Вече е в реанимация. Моля се бързо да се възстанови.
Всичко ще е наред,вярвам в това!Прегръдки от една непозната.

# 834
  • София
Задачите никога не са били 26, откакто съществува НВО. Първо бяха 30 (25 в 1 модул  + 3 със свободен отговор + 2 за разписване), после станаха 24 (20+2+2), сега са 23 (20+3).

# 835
  • В къщата на здравето, любовта и красотата!
Задачите никога не са били 26, откакто съществува НВО. Първо бяха 30 (25 в 1 модул  + 3 със свободен отговор + 2 за разписване), после станаха 24 (20+2+2), сега са 23 (20+3).
Furia бързо възстановяване на детенце! Другото ще се нареди по най-добрия начин!

Тръпна и аз в очакване... не съм в състояние да правя нищо... чак се дразня на себе си, но да минава днес... Дано тест 2 е на късмет.

По въпроса с домашния любимец. За 11 рожден ден подарих на сина ми йорки. След 13.03 стана завинаги мое Wink

# 836
Helene, тук съм!
Още не съм прочела всичко, но ще забравя какво искам да кажа... И аз в клуба на "математичките". Понаучих някои задачи, но приключвам тази година с решаването завинаги. Това със статистиката звучи сложно, но помня, че го правих преди години с баткото.
Кучета имаме три, и котка, но сме в къща - голдън ретривър, московска стражевая и едно от улицата прибрано. Преди имахме два кокера - черен и златен.

Последна редакция: ср, 17 юни 2020, 09:11 от Betty L.

# 837
И на мен ми е странно, как след толкова обсъждане на формата, няма да знам колко са задачите, но явно сме много различни и не всички са се задълбочили толкова.

Бети, какво е "комета"?

За математиката: Задобрях на триъгълниците Simple Smile, алгебрата не ми е силна сега...а сякаш преди 100 години беше....Но целия тест не мога да реша и да искам...Simple Smile

# 838
Успех на всички деца днес! 🍀 Наборката отиде притеснена , математиката хич не й е силната страна. Надявам се да се справи детето , постара се страшно много. Но каквото такова. След матурите на голямата преди 3 години, бях решила, че втория път няма да се подам на тези емоции , но явно е неизбежно. Трети път не знам дали ще мога да преживея 😉
За нас изпитите не приключват днес, предстои този по история на 27.06 за НГДЕК.
Има ли други наборчета , които ще кандидатстват там?

# 839
  • София
Сега съобщиха, че била изтеглена тема 2 - не че нещо ни говори...Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт