СЕДМИ клас 2019/2020 - Първа изпитна седмична тема - (15.06 - 21.06)

• 98 988
  • 2 346
  •   1
Отговори
# 915
Ако съдим от линка, пуснат по-горе, резултатите за вашия набор са излезли още миналата година. Joy

# 916
  • София
От втория модул имаше ли ограничение кога трябва да се излиза? Нещо ми се мотае, че 1 час поне не ги пускаха да излизат.

# 917
  • Sofia
Дано, Бисквитка! Искам всичко да приключва, че да се повиша във въпросителна. Пък след две години... ще досаждам и в темата с рисуване.

# 918
Биски, ще има, имам две приятелки, проверяващи, които казаха че резултатите ще излязат по-рано.
Аз съм се настроила за 26-ти

# 919
Да, след 60- та минута могат да напускат стаите/ залите.

# 920
Ох,аз сега видях,че маската му е останала в моята чанта....дано не се притесни,че е отишъл без..Предполагам в уч-ще раздават на тези,които нямат....Аз днес учудващо не се притеснявам толкова,колкото в понеделник,въпреки че по математика се представя много по-слабо досега...Дали защото е втори изпит,дали защото имам други лични тревоги за здравето на мой познат,но осъзнавам за пореден път,че здравето е най-важно от всичко.Каквото изкара,такова...
И моята девойка си е забравила маската сутринта, но са й дали и са я пуснали, след измерване на температура. Беше по-спокойна и явно и с това се свиква Simple Smile

# 921
Много е интересно, как през няма и 2 страници се задават едни и същи въпроси. Не че е нещо ново де Simple Smile))
Ето и аз не знам какво е НГДЕК,не че ме засяга, защото не сме в София, ама пусто любопитство...Написах си го в търсачката и видях. Simple Smile

# 922
Ако съдим от линка, пуснат по-горе, резултатите за вашия набор са излезли още миналата година. Joy
Обаче забележи, датите даже са болднати 😂

# 923
  • Sofia
И не смогваме с изчитането, и четем по диагонал... Simple Smile

# 924
  • у дома...
Казвайте ги по-навреме тия неща... Да се не мъчим Laughing

# 925
Не ми се вярва за 26-ти. Според мен искат да прекъснат практиката учителите по БЕЛ и математика да гледат представянето на НВО и тогава да оформят успеха.

# 926
От бъдещето сме ние:)

# 927
Скрит текст:
Обаче забележи, датите даже са болднати 😂
И си стоят така от няколко дни. И други неточности има в статията, но някак се изморих да повтарям, да не се вярва на медийни преразкази.

# 928

Че защо толкоз бавят класиранията? Laughing
Кой-знае къде е приет моят, а ние още не знаем...
Да взема да напиша едно запитване моето къде е учило тая година, че да не би да трябва нещо учебници да сменим.
Знаех си аз, че мой Янко е разсеян, но да ходи цяла година в друго училище...

...

Сега прочетох, че имаме приети деца - в АК и в Аркус - честито от мен и на децата, и на родителите им! Нека да случат на подходящ клас и учители!

Последна редакция: ср, 17 юни 2020, 10:50 от Judy

# 929
  • София
Много е интересно, как през няма и 2 страници се задават едни и същи въпроси. Не че е нещо ново де Simple Smile))
Ето и аз не знам какво е НГДЕК,не че ме засяга, защото не сме в София, ама пусто любопитство...Написах си го в търсачката и видях. Simple Smile
Докато просто се задават едни и същи въпроси, всичко е под контрол.
Лошото идва, като започнат да ви се карат, че не им отговаряте. JoyJoy

Общи условия

Активация на акаунт