СЕДМИ клас 2019/2020 - Първа изпитна седмична тема - (15.06 - 21.06)

• 97 836
  • 2 346
  •   1
Отговори
# 1 290
Може би неадекватните родители да се отделим в отделна тема? Сериозно. Може би атмосферата ще се подобри.

# 1 291
  • Пловдив
Като казах на моя що не е питал квестора за нещо /не помня какво беше/ той ми казва- м, да щото те пък знаят Laughing

# 1 292
Днес темата е мазало.

# 1 293
По това време на годината обстановката в темата винаги е нажежена до бяло. Не обръщайте внимание на всичко, което четете или поне не му се впечатлявайте толкова. Ако го правех, отдавна нямаше да чета тук, камо ли да пиша.

# 1 294
  • София
Може би неадекватните родители да се отделим в отделна тема? Сериозно. Може би атмосферата ще се подобри.
Казвала съм го и преди, ще го кажа пак - бЕлото ви е малко! Joy

# 1 295
  • София
Днес темата е мазало.
Aз затова и не пиша .Че с цялото ми безхаберие и непукизъм, което ме е обзело тия дни, ме е стах да си помисля в каква категория ще ме сложат Laughing

# 1 296
И е така, bubcheto15-  ако ми беше почела поста до края, щеше да разбереш мисълта  ми. И съм убедена, че и ти мислиш така. Но сега всички са така пренапрегнати, че не е нужно да задълбаваме по темата. Ако по някакъв начин някой се е засегнал - лично, или от името на детенце, много моля за извинение. Две години съм се пържила на този огън, последното което искам е да обидя или нараня някого.

# 1 297
  • София
Отвратително е това с квесторите. Понеже чета отдавна тук, много се постарах да обясня да не вярват за нищо на квесторите, да са подготвени с това какво и как да трябва да направят. И съответно едната девойка е спорила с тях по няколко въпроса. И ги беше убедила. Ама не е работа това ...

# 1 298
  • София
Хей, не мога да ви изчета Simple Smile
Знаете, че работите се сканират и се проверяват електронно.
Всяка чернова също се преглежда, защото системата е направена така, че не пуска проверяващия на следваща задача, ако не е проверил черновата на текущата.
Проверката започва в събота, в петък има инструктаж.

# 1 299
Чакаме отговорите:)

# 1 300
Днес и моята девойка е имала спор с квестор . Едната кнесторка е твърдяла, че на втората част трябва да останат до края. Моника е казола, че имат право да напуснат сред 60- та минута, ако се съмняват- да попитат директора.
Започнали са с 40 минути закъснение, за къде бързали...
Безмълвна оставам.

# 1 301
  • София
Тоест, Ганис, ще оценяват двете задачи на детето от черновата по БЕЛ (теза и текст за редакция) при пълната им липса на беловата, така ли?

# 1 302
Явно ще ги пуснат в 59 та минута Sweat Smile

# 1 303
  • София
Тоест, Ганис, ще оценяват двете задачи на детето от черновата по БЕЛ (теза и текст за редакция), така ли?
Аз визирам изпита по математика.

# 1 304
Моята бе много разочарована от квесторите в другата зала,защото им оставили текста за преразказа през цялото време

Общи условия

Активация на акаунт