СЕДМИ клас 2019/2020 - Първа изпитна седмична тема - (15.06 - 21.06)

• 97 833
  • 2 346
  •   1
Отговори
# 1 305
Тоест, Ганис, ще оценяват двете задачи на детето от черновата по БЕЛ (теза и текст за редакция) при пълната им липса на беловата, така ли?

По-нагоре написах,че на моя син не го бяха оценили миналата година текста за редакция,който не беше преписан на белова.

# 1 306
Момичета синът ми е решил 19 задача от първия модул само на черновата. Не му е стигнало времето да я прехвърли. Дали ще му бъде зачетена или не? Изобщо черновите провеляват ли ги?
Сканират се черновите. Мисля, че ги гледат на втори модул, ако видят, че не е довършена задачата, проверяват дали я има на черновата или ако нищо не е писано, също. Обаче за първи модул...май по-скоро не. Празно ли е оставил?
Да не е преписал нищо от черновата. Не е забелязал че няма време.

# 1 307
  • София
Тоест, Ганис, ще оценяват двете задачи на детето от черновата по БЕЛ (теза и текст за редакция) при пълната им липса на беловата, така ли?

По-нагоре написах,че на моя син не го бяха оценили миналата година текста за редакция,който не беше преписан на белова.
Ясноооо... Sad Пропуснала съм. Благодаря ти!

# 1 308
Да се включа за квесторите. Преди време бях написала, че ме е страх да не се падне някой смотан. Мин. година имаше колега, който за първи път беше квестор. Нали разбирате, че инструктажът няма да му помогне много. Да не говоря колко е объркващ понякога и подробен и наистина има случаи, когато не знаеш какво да направиш или как да отговориш на детето. Но, затова има главен учител, замдиректор. Не е срамно да е пита.

# 1 309
Според мен при голяма част от децата, визирам повече софийските, напрежението, заради високата конкуренция, им пречи да покажат най-доброто от себе си на изпита. Когато знаеш, че наистина всяка точка е важна, е по-трудно да се отпуснеш и да решаваш спокойно.

# 1 310
  • София
И е така, bubcheto15-  ако ми беше почела поста до края, щеше да разбереш мисълта  ми. И съм убедена, че и ти мислиш така. Но сега всички са така пренапрегнати, че не е нужно да задълбаваме по темата. Ако по някакъв начин някой се е засегнал - лично, или от името на детенце, много моля за извинение. Две години съм се пържила на този огън, последното което искам е да обидя или нараня някого.
За последно се включвам по темата. И да, засегнах се лично. Прочетох изцяло поста и не коментирам втората част, не оспорвам кое от учебния материал е практическо приложимо и кое не. Аз мога да си сметна пробега и разхода на колата, задачата не мога да реша. За мен това не е елементарно, допустимо е и ежедневно се старая да уча децата си на решения към житейските ситуации. (бай дъ уей, и тя може да ми сметне разхода и пробега).

Моята бе много разочарована от квесторите в другата зала,защото им оставили текста за преразказа през цялото време
И как става това, къде са камерите за наблюдение,  къде е техническата комисия? За къде става въпрос?

# 1 311
  • София
Сега говорих с колежка по БЕЛ, която е проверяващ и каза, че се проверяват черновите. Системата и тях не ги пуска без прегледана чернова. Това се прави с цел, ако нещо е изпуснато, да бъде преписано на беловата.

# 1 312
  • София
Възможно ли е да не публикуват варианта и ключа за верни отговори днес? Стана 17ч, а няма нищо все още на страницата на МОН....

Последна редакция: ср, 17 юни 2020, 17:09 от mariatch

# 1 313
  • София
На моя син не му е стигнала беловата за 22 зад, квесторът му е казал да напише последното подусловие г) на лист за чернова, защото допълнително белова не се дава (това го знаехме от инструктажа). Той е имал още 2 празни листа чернова и на един от тях е написал "зад. 22, г)" и решението. Дано да го зачетат, вярно я е решил. Но пък не е пипнал 23, не му стигнало време. Той традиционно е по-бавен, така че за нас това си беше очаквано - има знанията, но никога не му стига времето, и на 1 част последните 3 с избираем отговор са били на тото.

# 1 314
  • София
Ще го прегледат и зачетат, ако е вярно.

# 1 315
Ами не знам тя ми каза,че в тяхната стая постоянно влизала директорката и им висяла на главите.Не е ли отишла и в другата и не е ли забелязала,не знам.Става въпрос за Бургаска област

# 1 316
  • София
Супер Simple Smile Но дали това е  конкретно за тази година или още от миналата е така? Понеже,  ако е така от миналата, как на сина на Светкавица не е оценяван текстът за редакция от черновата?

# 1 317
  • София
Моята бе много разочарована от квесторите в другата зала,защото им оставили текста за преразказа през цялото време
Еееее, как е възможно!

# 1 318
  • София
Отивам да си сипя.
Изтриха ми се пръстите от рефрешване.

# 1 319
Това миналата година го имаше и в Плевен.

Общи условия

Активация на акаунт