СЕДМИ клас 2019/2020 - Първа изпитна седмична тема - (15.06 - 21.06)

• 97 716
  • 2 346
  •   1
Отговори
# 1 620
Добро утро. Преди малко прочетох във фейсбук гупата, че текста зс преразказ го имал в някаква учебна тетрадка на Просвета, с автор Весела Михайлова. Това учителката от уроците на Просвета ли е? Жалко, а си мислих, че тази година МОН нямат гафове, но не би...
Хайде лек ден. Дано страстите тук са се уталожили. Аз пия кафе и отивам на работа.
https://dariknews.bg/novini/bylgariia/tekstyt-za-prerazkaz-na-ma … U3VSrxpRZGFbbAtlA

# 1 621
Изпитните материали не се слагат в пликовете, то и затова може да се пише по тях. Изобщо не потеглят с бланки, Белово, чернови към проверителите. Обаче какво се случва с тях след като ги съберат, не ми е ясно. И се чудя защо просто децата не си ги вземат със себе си.

# 1 622
Листите със задачите не е било задължително да се слагат в плика, в някои училища са казали на децата да си ги вземат за да знаят кой отговор са избрали за 1-18 задача .. , но в нашето са ги накарали да приберат всичко в плика.
Мария77,  имам информация от проверител, че са започнали проверките, Цяла нощ е сканирано. Вероятно са готови в малките градове, Варна и София може и да ги сканират до събота

# 1 623
  • софия
Скрит текст:
Защо ли си мислех, че ще минем без простотии? Това е мат. Чудя се какво да предприема? Дали да не поискам да ми покаже госпожата как и кога е упражнявала подобни задачи на 22?
Звънче, да ти препратя официалния отговор на РУО-Пловдив по въпроса? Ако искаш и писмото, което аз писах ще ти пратя.
Да, моля.
По принцип не мисля, че ще има проблем с оценката, но не обичам подобни изпълнения.
От друга страна, ако не им напише тази оценка, сигурно трябва да правят изходно.
По-скоро я питай откъде ще достъпи информацията за точките на всяко дете и по коя наредба ще оформя на 29ти, след като трябва да са оформени до тогава.
Hands V

# 1 624
  • София
Изпитните материали не се слагат в пликовете, то и затова може да се пише по тях. Изобщо не потеглят с бланки, Белово, чернови към проверителите. Обаче какво се случва с тях след като ги съберат, не ми е ясно. И се чудя защо просто децата не си ги вземат със себе си.
Joy
Сещам се за един завод за тоалетна хАртия...

# 1 625
Листите със задачите не е било задължително да се слагат в плика, в някои училища са казали на децата да си ги вземат за да знаят кой отговор са избрали за 1-18 задача .. , но в нашето са ги накарали да приберат всичко в плика.
Мария77,  имам информация от проверител, че са започнали проверките, Цяла нощ е сканирано. Вероятно са готови в малките градове, Варна и София може и да ги сканират до събота

Изпитните материали нито се вземат от децата, нито се поставят в плика. Предават се на квестора, а той от своя страна ги предава на директора.
Доколкото ми е известно, всичко се закретява и сканира в София.

# 1 626
  • София
Аз доколкото имам информация в петък събират проверяващите по математика за инструктаж. Не знам дали всички ги събират тогава или са на части, но си мисля, че по-скоро сега сканират още и в събота ще почнат проверките. Свободни разсъждения по тема си правя Simple Smile

# 1 627
Мерси за новата тема,многооо имам да чета Sweat SmileSweat Smile

Дидева, мерси за полезното инфо, относно гимназиите в Пловдив Flowers HibiscusFlowers Hibiscus

# 1 628
Има една таблица за София Класиране 2017 vs 2018 с баловете от първо и второ класиране, квоти, спад в баловете и т.н., дръпнала съм си я от миалогодишната тема.
Има ли такава таблица с добавени резултатите от 2019 г.

# 1 629
  • Отвъд алеята зад шкафа
Има за 2018-2019 в сайта на Дидева.

# 1 630
  • у дома...
На брифинга за ДЗИ 2020 никой журналист не е питал за "непознатия" текст за преразказ за седмокласниците. Така, че - заметено под килима го бройте.

# 1 631
  • Отвъд алеята зад шкафа
Хм, как влизате в системата - освен вх.номер ми иска код за достъп - откъде се взима този код?

# 1 632
От служебната бележка.

# 1 633
Хм, как влизате в системата - освен вх.номер ми иска код за достъп - откъде се взима този код?
На служебната бележка е.

# 1 634
Вчера писах писмо до РУО и МОН, с копие до училището. Днес ми се обади класната. Ще отида утре да говорим, да гледаме записи. Аз съм наясно, че квесторите са външни, но има ли училището ангажимент към инструктажа им? Проблемът беше, че са се скарали на детето, че пише върху теста и не са дали да разкачи черновите. В писмото добавих, че едната квесторка се е хранила и че е звънял телефон, което е доста непрофесионално.

Общи условия

Активация на акаунт