СЕДМИ клас 2019/2020 - Първа изпитна седмична тема - (15.06 - 21.06)

• 97 666
  • 2 346
  •   1
Отговори
# 1 830
  • София
Аз още не съм се образовала на тема профил Предприемачески. Все го отлагам, а ми е интересно какво точно се учи.
И аз това гледах наскоро Wink .
Учат се основни икономически понятия, пазарна икономика и др. подобни. Ето от тук може да се получи представа за цялостната програма на профила.
По-важното е, че е свързан с ИТ Wink.

# 1 831
Благодаря! Точно заради връзката с ИТ-то  ми пробуди интереса. Но като попрочетох виждам, че не пасва на моята щерка. Но нека минат 2 години, може и да узрее за бизнес Simple Smile.

# 1 832
  • Варна
Simple Smile Е, за бъдещето няма как да гадая! Това са обявили...

Това са обявили, но ще има избор на профили. И понеже инфото е "един учител каза", пък в темата вече подобни не връзват дикиш, знам ли...

# 1 833
А няма ли деца, които са се ориентирали към професионална гимназия по ветеринарна медицина? Има някои професионални училища, които съвсем сериозно ми звучат много ок. Ако бяхме в Стара Загора,  бих си мислила за малкото в подобна посока.

# 1 834
Във Варна 5 ЕГ и МГ не са обявили 3 и 4 профил..,а поне трети профилиращи е задължително да има, нали?

# 1 835
  • Варна
Мама Taz, именно. Възможно ли е да обявят език като профил обаче? В МГ?

# 1 836
Да, но ще си ги изберат в 10ти клас. Това е по-добрият за мен вариант.
Възможно е профил език в мг. В СМГ мисля, че масово са избрали език за трети профил. Ще имат и четвърти.
Хареса ми подходът на АК. Дават списък с 6 комбинации на профили. И още при записването си наясно какво могат да предложат и кое с кое ще бъде комбинирано. В 10ти клас децата трябва да изберат вариант.

# 1 837
  • Варна
Сори за поредният пост, оф.. сега се сетих за познато дете, бъдеща 11-класничка, преди месец обмисляше местене в ПМГ от МГ точно заради хорариума и профилите. Дето вика детето, много е кринджаво.

# 1 838
  • София
Аз да се проявя като блондинка и да ви изкарам от темата за профили и ДЗИ (още не съм съвзела от НВО) Simple Smile Почваме ли с омбретата, вторите дупки и подаръците или чакаме резултати и класирания Grinning

# 1 839
Аз чакам, защото не съм сигурна в резултатите

# 1 840
Добро утро Simple Smile
Успях да изчета над 200 мнения. Хубава тема се разисквали за профилите. И за мен е по-добре 3 и 4-ти да имат възможност да бъдат избирани в 10 клас.

Вчера обикалях училища в София, за да подавам заявления за прием на бъдещия петокласник. Имах списък и ги карах по ред Stuck Out Tongue Winking Eye Стратегията ми беше да действам, доколкото е възможно, по трета линия на метрото. И взеха, че го приеха и записаха, най-неочаквано за мен, в 38-мо "Васил Априлов". Засега поне се успокоих, че е записан. На останалите места ми казваха да проверявам сайта за обявени свободни места и да подавам заявление към края на юли. Ще изчакам да видя какво ще се случи с набора и ако се наложи ще променям стратегията. Но мисля, че 38-мо е едно много хубаво училище, какво ще кажете?
Остава и третата линия да заработи в края на лятото Simple Smile

Някой попита кой печели в залозите за тезата. Ами, аз Joy
Скрит текст:

# 1 841
  • София
Само да кажа, понеже на няколко пъти четох, че подобна на 22 зад. има в тестовата книжка на Регалия № 12, не е така. Ние я имаме и понеже съм решавала задачите като прочетох това много се учудих, защото съм ги решавала, пък нищо не си спомням, и снощи погледнах. Няма такава задача в цялата книжка. Не са решавали никога подобна и на курса, а знаете, че Митко ходеше в Регалия. Ако искате мога и да снимам довечера като се прибера.

# 1 842
  • Варна
Розово в косата, но вече свършено. Нищо не сме обещавали, подкупи и награди заради представяне, не. Даже наказания няма. Горкото дете Grinning

# 1 843
Дикси, 38-мо е чудесно училище и на много хубаво място. Честито!
И честито за тезата Simple Smile))))

# 1 844
Дикси, 38-мо е чудесно училище и на много хубаво място. Честито!
И честито за тезата Simple Smile))))
Благодаря, Мария!
И се успокоявам, че ако приемат брат му в Бузема, и двамата ще имат удобен транспорт с метрото до края на годината Grinning

Общи условия

Активация на акаунт