СЕДМИ клас 2019/2020 - Първа изпитна седмична тема - (15.06 - 21.06)

• 97 657
  • 2 346
  •   1
Отговори
# 1 845
Така като гледам брат му трябва да е в испанската Simple Smile

# 1 846
  • софия
Някой попита кой печели в залозите за тезата. Ами, аз Joy
Скрит текст:
Не ти, Маша печели. Купи ѝ най-хубавия пач.

# 1 847
Така като гледам брат му трябва да е в испанската Simple Smile
Sob
Както казва Божинката - "Имах талант да играя в Реал Мадрид, но и сега ставам за Милан"

Звънче, така е. Но тя пък се издъни с математиката. Нищо, пак ще я обичаме.

# 1 848
мама Мони, много готино ми прозвуча" и понеже съм решавала задачите" Simple Smile. Някои родители трябва да получат подаръци. Аз не съм се подстригвала от началото на извънредното положение и мисля другата седмица да го направя най-сетне.
Дикси, според мен също е на прекрасно място.

# 1 849
Любофф, знаеш ли какви профили са предложили от МГ на сегашните 10клас?

# 1 850
  • София
Maria77, казваш, че в СМГ са попълвали нещо като анкета какви профили биха искали след 10 клас, така ли? И каква е статистиката, знаеш ли? А до момента какви са профилите на по-големите?

# 1 851
Simple Smile Е, за бъдещето няма как да гадая! Това са обявили...

Това са обявили, но ще има избор на профили. И понеже инфото е "един учител каза", пък в темата вече подобни не връзват дикиш, знам ли...
Снощи писах малко на шега, но наистина не съм чела и не съм се интересувала за профилите. За кое инфо говориш? Защото аз само за официално обявеното. Дай малко по-подробна информация, като за не разбрали Simple Smile))

# 1 852
Дикси, 38-мо е чудесно училище и на много хубаво място. Честито!
И честито за тезата Simple Smile))))
Благодаря, Мария!
И се успокоявам, че ако приемат брат му в Бузема, и двамата ще имат удобен транспорт с метрото до края на годината Grinning
Дъщеря ми завърши миналата година там, а синът ми сега завършва 7ми клас там.
Училището е чудесно, районът е безопасен.
Бих изнесла разговора на лични обаче Simple Smile

# 1 853
За МГ Варна намерих някаква бланка са попълвали децата в 10 клас

I.1. като III профилиращ предмет .......................................
/посочете един от предметите математика, информатика,
информационни технологии, I чужд език, физика, химия или биология/
I.2. в часовете за разширена подготовка в XI клас – 2 часа по един от следните предмети, подредени приоритетно:
    I.2.1. …………………………………………….
I.2.2. …………………………………………….

# 1 854
  • Пловдив
Чули ли сте нещо за новата помощ /от социалните/ за бъдещите осмокласници?

# 1 855
Maria77, казваш, че в СМГ са попълвали нещо като анкета какви профили биха искали след 10 клас, така ли? И каква е статистиката, знаеш ли? А до момента какви са профилите на по-големите?
Ако Warwick или Mnogodetna mama имат желание могат да дадат по-точна информация. Или да ме коригират.
На ПС през март (информацията ми е от присъствал родител на ПС) са решили да бъдат 3 профила. Първите 2 на всички в смг (и за нас тези са обявени) са математика и информатика. Искането да са 3 профила е било, за да има по-голям хорариум на профилите. Пуснали са анкета към децата за избор на трети профил. След това нещо се е случило и се провежда нов ПС, на който изменят решението си и профилите стават 4. Пуснали са нова анкета и децата са избирали 3ти и 4ти профил. От майки разбрах, че масово са избрали език. Нямам друга информация. Исках да питам д-р Тонев на РС, но се отказах по лична причина.

# 1 856
  • Варна
Любофф, знаеш ли какви профили са предложили от МГ на сегашните 10клас?

Така.. Биология, химия, физика, математика и език, 6ч. седмично. При достатъчно желаещи сформират група. За БЕЛ и биология били болшинството, разбрах. Ами звучи добре, сега остана да ни стигне бала.

# 1 857
Чули ли сте нещо за новата помощ /от социалните/ за бъдещите осмокласници?
Да, има такава програма, но е свързана с доход на член на семейството. Ако не се лъжа беше малко над 400 лв. прагът, при който може да се кандидатства.
Ето: https://www.dnes.bg/obrazovanie/2020/06/03/okolo-40-000-osmoklas … t-250-leva.452065

# 1 858
Дайте сега и за 5-та ЕГ Варна какво може да се избира и да нареждаме вече желанията.
Още преди две седмици избрахме 22 паралелки, които го устройват .. сега трябва и да ги подредим Simple Smile, па и балът да стигне

# 1 859
При нас почнаха да се появяват срочни и годишни оценки. Вече сме оформени по музика и физика.
Паралелките, които сме избрали, за щастие са без 3-4 профил. Девойката не знае какво й се учи и какво предпочита. Като профили е далече от математика, физика и химия, а заради учителката не успя да заобича и историята. С баткото писахме навремето български и история, но той беше при друга учителка и я обожаваше. Госпожата, която му се падна в Първа английска, много бързо го излекува от любовта му към историята, уви. На дъщеря ми биологията й е интересна и географията, но е странна комбинация, пък и интересът не е чак толкова задълбочен...

Общи условия

Активация на акаунт