СЕДМИ клас 2019/2020 - Първа изпитна седмична тема - (15.06 - 21.06)

• 97 628
  • 2 346
  •   1
Отговори
# 1 920
Наборката май затвърди Английски с Руски като избор.
Като се замисля май не е много зле Thinking
И моя е с такива желания. Да видим баловете първо, че едни грешки има в математиката....типично в негов стил.

Ооо, да. Чакам резултатите, че нищо не се знае Grinning
Обаче ... ние сме в провинцията и хубавото е, че няма да ни е необходим космически резултат.
Още повече тази паралелка от цялата езикова не е най-желаната ... така да се каже Joy

# 1 921
  • Пловдив
При нас днес е изпитвала на стихотворението "Българският език", което учиха преди Великден Rolling Eyes Добре, че ги е предупредила вчера, та си го преговори...

# 1 922
  • Бургас
Здравейте момичета. И аз се включвам с въпрос (дано не е много глупав). Като влезна в прием мон ми показва това:

А на документа с разясненията за онлайн кандидатстване излиза това:

Нормално ли е да ни липсват толкова нещо от менюто вляво? Ако да, кога трябва да се появят другите за да разгледам приема и балообразуването? Ако не, къде трябва да се обадя?

# 1 923
Нормално е.
Подменютата ще се "отключват" по график, когато им дойде времето Grinning

Първо ще се появят Оценките от свидетелствата, после оценките от двата изпита, после секцията за желанията и така.

# 1 924
  • София
Нормално е. Останалите полета се появяват по-късно - след излизане на резултатите, след излизане на класирането. План-приема го има на сайта на РУО.

# 1 925
  • у дома...
От 6 юли та до 31.12.2021 ме чака супер натоварена в професионално отношение година. И то при положение, че с ковид се приключи до тук. И сега сагата с кандидатстване, нови училища (ако е рекъл Господ)... Честно, вече не знам дали ще издържа на напъна. Ама поне няма да имам време да мисля за глупости.

# 1 926
  • Бургас
rummi_pl, sanaka, много ви благодаря.

# 1 927
Не само ще се отключват по график, но може и да изчезват ненадейно в хода на събитията и после да се появяват отново. Simple Smile

# 1 928
  • София
Дай боже, да не изчезват по много пъти! Joy

# 1 929
  • София
Аз покрай моите съмнения с японския имах разговор с позната, която преподава в 18то. От нея получих информацията за профилите в 11 и 12 клас. Та тя сподели информация за нейни ученички точно от японската и корейската паралелки, които учат в Холандия с английски, а в свободното си време работят като екскурзоводи на групи японски и корейски туристи.

# 1 930
  За "Джон Атанасов" - имам приятелка, която работи там. По нейни думи училището е добро. Има дисциплина, изисквания.
  На мойта ѝ останаха още три предмета за оформяне, днес е изпитвана по география. За това съм благодарна на кварталното училище - нямаше безумни домашни , проекти и всякакви други тъпотии.
  И аз съм в голяма предварителна дилема. Ще кандидатства в езикови. На първо желание е Испанската, за където мисля, че няма шанс. Знам, че няма още резултати, но знам и какво не е направила по математика. И снощи имахме спор с ММ. Аз мислех да изброя всички паралелки в Испанската, после 22, 31 ... Само че той смята да търсим само паралелки испански и английски. За да не започва нов език, а все пак по англ. да ѝ е по-леко. Тя учи от 2 клас англ., а от пети и руски. За съжаление има неприязън към руския и няма сила , която да я убеди, че тоя език става все по-рядък и нужен( пристрастна съм). Освен това иска корейски( поп групи пусти) или японски. Но не съм сигурна за 18-то как е с обучението там не само по тези езици, а и по -другите предмети.
Оф, дълго стана.
Вие на мое място към исп. и англ. ли ще гледате или без значение втория език? Знам, че е относително и субективно. Благодаря, ако някой сподели мнение.

# 1 931
Медицинското за някои паралелки от личния лекар само ли се взема?

# 1 932
Баловете от предходни години като абсолютна стойност не означават нищо. По-важна е позицията в статистиката на успеваемостта, а такава за тази година ще има след обявяване на резултатите от НВО.

# 1 933
  • София
Защо да няма?

Много съм изостанала аз, благодаря, че ви има!
Мислех си, че като наредя най-малко желаните паралелки от трите най-желани училища (те са в челната петица за София) проблемът ми е решен.
Сега разбирам, че трябва да мислим и други варианти, а такива няма.

# 1 934
Treneva, за испанската нищо не е ясно още, как прецени, че не стигат точки?
Със Санака сме писали заедно 🙂
Там баловете са много високи...реалист съм...При тези грешки и "нехващането " на тези точки + 1, 2 малки грешки...няма как...естествено ще следя все пак

Общи условия

Активация на акаунт