Вижте календара - СЕПТЕМВРИ наближава

• 14 910
  • 295
  •   1
Отговори
# 210
  • Бургас
Здравейте момичета  Hug
Аз съм все още 2 в1 , но тези дни не успях да се включа  Simple Smile
ЧЕСТИТО НА НОВИТЕ И ЗАВЪРНАЛИТЕ СЕ МАМИ, СТРАХОТНИ РАЗКАЗИ ! СИГУРНО Е МНОГО ХУБАВО ДА СИ ГУШКАШ БЕБЧЕТО !  smile3504

Аз в петък бях на тонове , гледаха ме и вагинално - няма проблем с тонете и реактивността, но главата още не е слязла долу. Т.е. може и да родя веднага, може и до термин  Rolling Eyes И препоръката е да не преносвам, ще ме предизвикват, ако след 5-ти не се е появила.
Снощи бях и аз на сватба и играх хоро, но бебочка не се впечатли  Simple Smile

Присила - не мога да повярвам ! Дано Господ пази нас и децата ни от такива некадърни доктори! Моля се да сте добре с бебето, дано всичко да е наред  Praynig
Mila84 - много е вероятно да е част от тапата. И при мен имаше такива " сополи" , но имах и с кървави нишки единия ден.
Поздрави на всички ,ще се включа пак по-късно или утре   bouquet

# 211
ЗАБРАВЯМ да ви питам нещо всеки път. Наблюдавате ли промяна в урината си? Моята от около седмица е много тъмна на цвят!  newsm78 Вярно, че не пия много течности...  Как е при вас?

# 212
Ами моята урина май си е същата, само сутрин е по-тъмна. И аз съм зле с течностите, ама насила се наливам и ги докарвам към 1.5л на ден. Знам че трябва да пия, ама каква съм такава  Thinking
Мила84 , наистина може да е тапата.
Момичета, знам че дискутирахме в предните теми за одеалца и пелени, ама аз съм още в чуденка  newsm78 Незнам каква материя да е одеалцето. Всички са едни такива меки, вие какви си взехте? Дайте съвет, че тези дни ще излизаме да купуваме.

# 213
Мами,помагайте  Sad
От 2 дни сам с адски киселини,обадих се на моя доки,но той не ми дава ни6то друго освен-солети, бисквити и препе4ени филийки за да ги предотвратя.
Писали сте тук за разни други средства ...... знаете какво е ,от гърлото ми пламък излиза,ве4е не се търпи.
Много 6те бъда благодарна.

# 214
Днес май нямаме бебе Rolling Eyes
Е,утре пък може две да има.
Момичета искам да си взема уред за дестилиране на вода за бебока. Помогнете ако знаете от къде да го купя, също и ел. помпа на "бебе комфорт" ако видите моля да ми кажете.
Днес доста обикаляхме и много сладурски нещица с таткото донесохме в гнездото.Колко е интересно и забавлително Flutter
След няколко дена и за косата си ще се погрижа.
Количка окончателно ще вземем нататък.

Тези от вас които ще си къпят бебока в банята там ли ще го обличат или в стаята? чудя се Thinking Може би само в хавлийката и масаж в банята а обличането в стаята? дайте съвет!?
 Очквам ви Heart Eyes

# 215
  • Varna
Аз с киселините се справям със сода.И с първата бременност си пиех и сега.Нищо друго не ми помага.

# 216
Ирини, и аз забелязах че урината е по-тъмна на цвят, но за сметка на това е доста.   Crazy Тази нощ съм ставала 5 пъти и след това докато се унеса да заспя, и пак ставам до тоалетна. Гледам вечер късно да не пия течности, но не мога и без хич.
За одеалцето, аз имам 2 - поларено и вълнено. Полареното мисля да ползвам в началото, докато не е все още толкова студено. След това вълненото или олекотено чувалче, което съм си поръчала да ми подарят.  Simple Smile

# 217
  • София, Дружба 2
Честито на бебе на Бебе Дунди!  bouquet

Ние най-накрая си купихме креватче + матраче. Grinning Днес бях на запис на тоновете на бебката и всичко е наред, слава богу.

Иринии, при мен урината е леко по-мътна и точно както казва MariaF  ставам по 3-4 пъти на нощ, а през деня съм буквално през 5 минути до WC-то.

Мен ме наболяват зърната напоследък. Някоя има ли подобен проблем?

Лека вечер на всички!

# 218
Пепта,за содата знаех,но не ми даваха да пия,но на мен ми писна.
Казаха ми следната рецепта,много мами разбрах са го правили това- 1 4.л. сода,1 4.л. лимонов сок или лимонтоз и малко захар.Сега си го направих пък 6те видим резултатите  Simple Smile

# 219
Здравейте момичета Hug
Времето май вече е подходящо за бременни макар и малко да ни остава да сме бременни
Аз искам да ви помоля за съвет Появиха ми се 4 червени черти на корема които са криви Нямат релеф и няма нарушение нарушение цялостта на кожата и се чудя дали са стрии С първата бременност нямах и не знам как стават но на такова ми прилича И ако са с какво да ги третирам Ирини май беше писала за контратубекс Аз имам но питах в аптеката и те ми казаха че най добре е да се пляскам обилно с Мустела и след като родя да си купя от продукта за активно заличаване на стрии Не че има спасение но поне да избледнеят

За одеалцата аз имам 2 олекотени, едно вълнено и 2 поларени Готова съм за всякакво време Алфира аз си мисля че може да къпеш бебето в банята но масажът и обличането следва да са в стаята Аз за сега ще правя всичко в стаята а като поотраснем живот и здраве ще къпя в банята Решила съм да си купя коритце със стойка и ще решавам кога и къде
Сесилия занеш ли че най простия лек против киселини е дъвка за около половин час Пробвай дано ти помогне
Мила ако е тапата стискам палци всичко да мине леко и успешно Praynig

Леси Марианка стискам палци всичко да мине супер за вас и за бебоците

Искам да попитам майчетата които ще раждат с планово секцио ще ядете ли нещо предишнишния ден Някои препоръчват нищо да не се яде за да е пречистен организма и така по лесно се понасяла операцията  Ама как ще издържа един ден без да ям  #Crazy
Зия и моето секцио е насрочено един ден преди термин т.е. 26.09 Според лекарката колкото по-дълго бебо е вътре толкова по-добре А ако тръгне по-рано ще ме оперират по спешност То това си е божа работа

Станимира стискам палци да се оправиш бързо
Ави и мен не ме е страх само се моля бебчо да си дочака термин че нещо не сме готови сега а и имаме сериозни семейни проблеми и не е време сега за раждане Дано да изчака Praynig
Поздрави и лека вечер

# 220
Здравейте от нас  Laughing
Чета ви и съм с вас и ви подкрепям всичките.
На Леси и Марианка стискам сега палци  Peace
Yany според мен е най-добре преди операцията предният ден наистина да спреш да хапваш към 16ч.-17ч. ,а сутринта нищо дори и вода.Не за да се пречистиш,а за да няма какво  да повръщаш повреме на секциото,защото крие рискове освен ,че ще ти е страшно неприятно ако се случи.
Иринии при мене последната седмица урината бе станала тъмна-поредният признак тогава каза доки.
Picky честито за креватчето ,скоро в него ще спинка едно малко сладурче!
Sesiliq за кисилините на мене ми помагаше само талцид.
Мила84според мене е тапата.Позвъни ли си н алекарката?
Присила - не мога да повярвам  #Crazy дано да сте добре?Ходи ли на преглед?
Хубава вечер от нас!

# 221
За киселини пия Талцид,няма противопоказания,само да не се прекалява,че леко разхлабва,но наистина в по-големи количества.Сигурно защото и той е на магнезиева основа...
Днес си правих тест за алергии-към местната епидурална упойка нямам,интерсно че имам към но-шпа,но аз го пиех доскоро без проблеми.. Thinking,казаха ми да не пия,щото можело в 1 момент да даде реакция.То и без това не ми действа.Имам алергия и към Дормикум-нещо като Диазепам е и още към 1 вид обща упойка ,коятао се слага преди интубация за секцио...добре че си направих,сега съм спокойна поне за това

# 222
Момичета, мерси за подкрепата, на вас  също пожелавам безпроблемни дни в очакване на най-скъпите ни същества! Всичко си струва като знаем каква радост ни чака след това цял живот!

Поздрави

# 223
Момичета, за киселините си променете малко режима на хранене, без много тестени и хляб, плодове не за десерт, а на гладно, по-малко сладко. Няма начин да няма ефект!

Мила 84, скоро ще гушкаш бебе Laughing

Хера, Ирини и аз съм отрицателно РХ, но моя лекар категорично ми забрани всякакви изследвания на антитела от април месец каза, че не им вярва, още повече, че не може непрестанно да правя тигели до София, защото в нашия кръвен център ми изкараха март месец ужасни стойности. За това само го наблюдава бебето, засега е ОК. Като се роди, както сте писали ако е + ще ми бият Анти Д, всъщност ако искам трето де  Mr. Green Цената наистина е м/у 150 и 200 лв, бг не се произвеждала мн отдавна, а струвала 12 лв  #2gunfire Някъде някой беше споменал даже, че се полага на отрицателните майки от касата!!!

Валентин, моя лекар миналия път за да родя ми беше казал да правим секс, колкото може повече  Mr. Green В спермата се съдържа хормона пролактин, който предизвиква раждане! Или пък скачане, качване на стълби, ходене. Дано се разминеш с хапче и система, че и при двете боли, защото много бързо се прави разкритие.

Присила, писах ти на лични!

Маминка, аз съм си купила вече колан за след раждане, че ми е второ все пак и коремната стена вече е разтегната, смятам да го сложа веднага след раждането!

Марианка, стискам палци всичко да е наред! Ако има кадърни специалисти-анестезиолози слагай спинална!

Ивелина, за одеялцата предпочитам естествена материя, памук на първо време, после плюш.

Алфира, ще се къпем в банята, а ще се обличаме в спалнята.

Яни, червените черти са стрии. Мажи по няколко пъти на ден, аз на твое място бих започнала веднага с Контратубекс.

И за ви кажа и аз, че в сряда съм на консултация и ще се види кога ще раждам newsm78 че ми тежи вече много, ходя като пате, всяка стъпка е болка. И понеже е слязло надолу бебето вече, мога да ям от всичко и по много, разпорвам се от ядене  Mr. Green

Обещавам утре да направя снимки и на количката и да ви се похваля Laughing

# 224
Здравейте и от мен . Честито на обебилите се мами , много здрави бебчета и само добри моменти да имат с тях !!!Аз да се отчета , че все още сме 2в1 Simple Smile , макар , че вече нямам търпение , а и толкова ми тежи , че понякога ми се иска да седна някъде и да започна да рева с глас колкото сила имам  . Въпреки това сме ОК с бебчо . Почти всеки ден имам контракции за по час , понякога два , но в такива случаи си лягам и стоя неподвижна . Надявам се да устискам до София . Искам да се похваля , че си купихме всичко за бебчето . Кошарката е от сгъваемите на чиполино , а количката е peg-perego AT4  . Към него си поръчах и коша за новородени и ще ги имам към 15 септември . Колебаех се между АТ3 и АТ4 , но все пак препочетох класиката . Изчанчаните модели са много атрактивни , но в повечето случаи не са 100% удобни за майката или бебето .
Остана ми само корито да си купим , но за него имахме различни мнения с таткото и ще оставим да улежат , та да ни е по-лесно с избора .  От мен толкова , до скоро и стискайте палци всичко да мине както трябва когато му дойде времето .

Общи условия

Активация на акаунт