Вижте календара - СЕПТЕМВРИ наближава

• 14 907
  • 295
  •   1
Отговори
# 195
Мари-анка, няма да се  притесняваш  Hug Сигурна съм , че  всичко ще  мине  добре  Simple Smile
А 30 август е  страхотна дата ! В сряда  ще  чакаме  добрите  новини за  тебе  и за  Леси  Grinning
Много се  вълнувам и за двете ви Simple Smile

Аз днес  бях на  преглед , според  моя  доки въпреки контракциите ми, няма опасност от раждане Wink Ще гледаме датата на секциото ми да е  максимално близо до термина . Чак ме  изненада като каза  18 септември!! Моя  термин е 19 Simple Smile Е, аз  нямам нищо против  и ще си чакам спокойно, ако зависи от мен, дотогава ...
Каза, че не иска  да  ми взима  влагалищен секрет сега , заради чуствителната матка и като имам  оплаквания  да си слагам свещички по една вечер, гино - нещо си , не  били опасни и може да се слагат  профилактично. За сега  нищо няма да слагам.

# 196
Какво затишие само...
Защо така, момичета - раждаме ли, или времето ни прави по-пасивни  Wink
Катнадийн, добре завърнала се  Hug Браво на сладкишката ти - добро и борбено детенце щ еси имаш. Изчака и инжекции да ти се поставят, и килца да наддаде. Оттук нататък само спокойствие и Господ да е с вас! Heart Eyes
Присила, много се тревожа за теб. Дано всичко е наред. Пиши! Praynig
Валентин, добре че си по-спокойна вече. Ето и Шоколадка, и аз - май по подобен начин се чувстваме... Какво нещо е живота. Всичко се променя - преди треперехме как ще влезнем в 9ти месец, а сега се радваме на всяка обещаваща контракцийка  Simple Smile
Значи 30ти се очертава поредния бебеносен ден за нашия отбор - Лесси и Марианка със сигурност ще посрещнат бебчовците си, а може и изненади да има. /Лесси, при нас нещата в живот атолкова сходно се развиват, че нищо чудно и аз други ден д ародя  Wink/

Имаме ли инфо за Либра?

# 197
irinii затишието е май от проблемче с форума, аз допреди малко не можех да вляза newsm78 Новини за Либра аз нямам, не искам да я притеснявам, писах и последния път като иска и има възможност да ми се обади, не искам да нахалствам. Надявам се при тях всичко да е ок и скоро да се включи с хубави вести.
Мариянка не се притеснявай мила, всичко ще мине по мед и масло, а и нали знаеш, че сме с теб, всички ще ви стискаме палци и ще чакаме новинки от теб и Леси.
При мен няма нищо ново и интересно, сутринта тъкмо се зарадвах че днес ще е прохладен и понамръщен ден, но не би..........слънцето пак пече яко, искаше  ми се цял ден да повали Crazy

# 198
  • В света на мечтите
Най-накрая успях да влеза в сайта. Май имаше някъв проблем.
Цял ден се чуда няма ли някоя нова изненадка днес, а то само за след два дни били изненадите Simple Smile
Марианка ами то не е останало и съвсем скоро ще гушнеш малкото човече. Щом от сега се чудиш как ще спиш две нощи добре, че са ти насрочили дата за 30 а не за 01,09 така по малко ще се измъчваш с негативни мисли. Ами разбира се че ще си родиш здраво бебче. Естествено, че с теб ще бъде всичко наред. Онези кошмари от предишното ти раждане са само един лош сън. Едва ли в частната клиника в Пазарджик някой ще се отнесе с теб така. Чувала съм много добри неща за лекарите в нея. Ти просто трябва изцяло да се довериш на екипа и всичко ще е наред.
Чакаме щастливият татко да се похвали.
А също и на Леси щъркелчето да съобщи добрите новини.
Дали и другите момичета се губят заради проблемите с форума или всичка са тръгнали да раждат.
Представяте ли си че и такива дни ни предстоят - може в един ден да се родят 4-5 бебета. Леле как се вълнувам.

# 199
Момичета, здравейте, искам да ви попитам за секцио важен ли е резултата от вагиналния секрет?Ако имам изолирани бактерии и не ги лекувам - бебето може ли да се зарази? Поздрави

# 200
Ста-нимира, по принцип вагиналния секрет винаг ие по-добре да е чист,т.е. ако има нещо е препоръчително да се лекува. При секцио почт иняма вероятност и бебто да се зарази, но вероятността това да е станало докато е било вътре в теб си я има.
Зия, браво на русокосата ти кукла!!!! Нека си стои при теб на сигурно максимално време! Пусна ли си секрет, както беше решила?
Доника, обожавам го това прохладно лятно време. Тук все още си е такова.

# 201
Ох, сега пък се притесних да не съм го заразила наистина, как да разбера? Трябда да кажа на доктора или? Embarassed Rolling Eyes

# 202
Ох, сега пък се притесних да не съм го заразила наистина, как да разбера? Трябда да кажа на доктора или? Embarassed Rolling Eyes
не се притеснявай излишно. Кога са ти открили бактериите и какви са? Докторът ти не ти ли е предписал нещо? Ако не - значи сигурно е преценил. Усложнение е че бактериите могат да навлязат от влагалището към мехура и да доведат до преждевременното му спукване. Това ми обясниха в болницата, но сигурно има значение вида бактерии. Питай си доктора и не се тревожи, ако няма защо! Peace

# 203
Sta_nimira,до колкото знам при наличие на някакви бактерии във влагалището опасността не е толкова от зараза на бебето,понеже нали то е защитено от околоплодния мехур,ами от това че инфекцията може да изтъни мехура и да се спука преждевременно,но ние сме на етап дето това и да се случи-бебето е готова да се роди.

# 204

Аз доколкото знам няма как да се зарази бебето с влагалишни гъбички или бактерии, щом не са изтекли водите. Бебето е защитено в мехурчето си, а  и шийката е  затворена  има си тапа, която спира всички паразити.
Станимира, ако така издържиш до секциото , няма  проблеми, проблема може да стане, както казах, ако ти  изтекат водите , тогава  пътят се  отваря  и гадините от  влагалището могат да се  докопат до бебо  Rolling Eyes

Ирини , аз  писах предния  пост, доки не  поиска да  ми вземе секрет  за  проба  Rolling Eyes Каза,че  предпочитал да  не  го прави, заради чуствителната  ми матка... А на  друг  лекар не  ми се  ходи, не  искам да рискувам, нещо да  ми направят , щом моя  собствен гинеколог е  решил , че  не е  хубаво  Rolling Eyes
Аз му се  доверявам. Каза ми, ако искам да си слагам някакви свещички, които нямало проблеми да се слагат  и профилактично 10 вечери по една...

# 205
Да, благодаря Ви, днес по телефона ми казаха, че са открили и утре ще ми изпишат лекарстава. Аз пия сега Зинат за инфекция в урината и новината за нова инфекция ми дойде....

Мерси момичета!
Приятен ден

# 206
СтаІнимира,и на мен това ми се случи  -лекувах с антибиотик бактерии в урината и явно от него флората на влагарлището ми даде възможност да се развият други бактерии... Явно се случва често. Всичко ще е наред.
Зия, важното е ти да си спокойна  Hug

# 207
Чак сега успях да вляза във форума ooooh!
Те предупредиха ,че ще има проблем ама за вчера. Thinking

От мен нищо ново - само дето цял ден спя или съм в WC-то .
Май и аз се включвам в отбора със проблемите с WC-то

Присила,  тревожа се за теб. Дано всичко е наред Praynig

# 208
Здравейте, момичета!

Има дни като днешния, в които трудно се влиза във форума, но май са оправили проблема.

Тези дни вън вали, а аз очаквам порой от септемврийски бебчета! Следя тревогите, вълненията и неразположенията ви и най-искрено ви съчувствам. Аз съм все така хладнокръвно спокойна по отношение на раждането. Просто ще отида и ще родя!

Забелязвам, че майчетата, на които им е за втори път, като че ли се притесняват повече от нас блажено неопитните първескини!

Стискам палци на всички момичета с насрочени операции, както и на тези, които ще бъдат изненадани от бебоците си! Мислете позитивно - отиваме на среща с рожбичките си!

Всичко за вече родените ни кукли и юначета следя с интерес! Хубаво е, че намирате време да ни пишете и споделяте, вече настоящи майчета. Прегръдки на всички ви от нас с Бебко!   bouquet

# 209
Здравейте и от мен  ooooh!
 sta_nimira стискам палци да са някакви безобидни батерийки,съпровождащи бременността.На мен ми изписаха Полижинакс по 2 глобули всяка седмица до раждането за прочистване.
mari_anka стискам ти палци и съм сигурна че всичко ще е наред и със теб и с бебчето ти.Успех и си мисли само положителни неща до 30.
irinii ти как си май не си писала нищо около теб?Справи ли се с контракциите?
Валентин стискам палци,значи ти остана още малко дано да стане нормално без предизвикване,но както и да стане скоро ще си гушкаш бебока-Радвай се
Аз да ви попитам нещо  newsm78
Не съм сигурна,но май ми падна тапата-едно такова лигаво и безцветно(съжалявам за описанието но като сопол),но нямаше нищо розово или червеникаво по него.Не мисля че е течение понеже за сега нямам такова обилно(абе почти никакво нямам),според вас какво е?
Лека вечер от мен и до скоро

Общи условия

Активация на акаунт