От кога в "кенгуру"?

• 5 186
  • 93
  •   1
Отговори
# 15
  • Варна
Galiq_82 провери в някой online магазин дали има вашия модел Кенгуру и там ще има описание на възрастта. Нашето кенгуру е на "Chicco" от 2 до 9 месеца, но все още не сме го ползвали. Аз също се притеснявам дали ще е комфортно на бебка. Вчера я сложих за малко в къщи, за да свиква, но започна много да се върти и да мрънка. Weary Явно още не е готова, въпреки че кенгуруто е с твърдо гръбче и козирка, която също придържа и главичката. След 2-3 дни пак смятам да я сложа.

# 16
  • София/Осло
По принцип зависи от модела на кенгуруто, но след втория месец  е най -добре.

# 17
  • София
Бебетата могат да се слагат още отначало в кенгуру, както правят жените в Африка и да се носят постоянно, но става въпрос типа да е като сленг.Кенгурутата, които са с твърда облегалка и са широки,т.е. бебето не е чак толкова плътно до тялото на майката,са за след втория  месец когато бебето започне само да държи главичката си.

# 18
  • Бургас
В края на третия месец,защото чак тогава го купих.

# 19
Откогато започне да си държи главата изправена Simple Smile

# 20
От 20тия ден за по малко.. като стана на месец и нещо по по-повече.. а в момента по 2-3 часа откарва.. повече аз не могаааааааа  Rolling Eyes
Да са ми живи и здрави кръста и рамената, че тежко туй мойто Crazy

# 21
Има ли ограничения във възрастта/началната /за използване на кенгуру.Вие от кога започнахте да използвате? Благодаря 07

# 22
Аз позлвам още от излизането ни от болницата. Но кенгуруто (може и слинг, още по-добре) трябва да си е предназначено за тази възраст - от първия ден до 10кг са обикновено. Кенгуру за на гръб не става, както и такова без твърда подложка за врата и гръбчето.

# 23
От 3-ти месец.

# 24

Зависи от кенгуруто, пак да кажа. Има от трети месец, има и от първия ден.  Grinning

# 25
От първия месец

# 26

Зависи от кенгуруто, пак да кажа. Има от трети месец, има и от първия ден.  Grinning
Съгласна съм с Блонди Peace
Въпреки ,че кенгуру не съм ползвала за децата си ,а имам  два броя Mr. Green.

# 27
Има,да Peace
Ние взехме след 3-тия месец,но моят син така и не свикна да го нося в кенгуру- стои си прилежно прибрано и почти неизползвано Tired

# 28
  • Бургас
От третия месец,защото чак тогава го купих,но става и за новородено.

# 29
  • София
Сега има всякакви кенгурута, за новородени, за по-големи и т.н.
Дияниното кенгуру беше най-обикновено, за 1ви път я сложих след 2рия месец.

Общи условия

Активация на акаунт