От кога в "кенгуру"?

• 5 184
  • 93
  •   1
Отговори
# 45
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Мисля, от третия месец

# 46
може от савсем малко, т.е. от първият месец, аз започнах тогава да го използвам, когато ми се налагаше да излезна за кратко до близкия магазин
някъде бях чела, че в Африка ги препасват още от новородени

# 47
От веднага, ако му се придържа главичката. Това е единственият проблем, докато не може да си държи главичката. Ортопедът ми препоръча носене в кенгуру заради позицията на крачетата, синът ми беше и недоносен и съм го проносила в кенгуру от 40-ия ден (когато го изписаха от болницата).

# 48
След 3-я месец Peace

# 49
От втория месец и даже е добре за крачетата на бебо. Peace

# 50
Слагах Виктор от съвсем малък ,сигурно е бил на 20-30 дена .Така си се разнасяхме до 4 месец ,по цял ден колики . Rolling Eyes

# 51
Започнах да го слагам след 2 месец.

# 52
От веднага, ако му се придържа главичката. Това е единственият проблем, докато не може да си държи главичката. Ортопедът ми препоръча носене в кенгуру заради позицията на крачетата, синът ми беше и недоносен и съм го проносила в кенгуру от 40-ия ден (когато го изписаха от болницата).
дори съм готвила и съм мила чиниите в тази поза

# 53
Прословутият /в София/ ортопед д-р Драганов ни каза, че носенето в кенгуру е най-естествената поза за бебчето, няма негативни страни и може да е само от полза. Така бебчето се чувства гушнато, чува сърцето на мама и се полюшква с походката й, като в първите 9 месеца.  Heart Eyes
Съветват да се носи от третия месец в кенгуру заради нестабилната главичка, но ако има твърда подложка, която да я прикрепя няма проблем. Моята много се кефи като излезем на разходка с кенгуру.  Laughing

# 54
след като детето започне да си държи главата изправена

# 55
От самото начало.За целта кенгуруто трябва да е с твърд гръб и няма проблем.

# 56
Ако те притеснява кенгуруто от толкова малко бебе,вземи си слинг,също е много удобен Peace

# 57
За крачетата и главичката - добре, но гръбначния стълб?! Даже когато кенгуруто е с твърд гръб, не е ли прекалено голямо натоварване за гръбначния стълб на едно толкова малко бебче (на 1 месец напр.) "седнало-изправената" стойка? Ето това се питам аз  newsm78.

# 58
Зависи от модела на кенгурото и от килограмите и състоянието на бебето - Ние бяхме в кенгуро след първия месец и така до към 3тия - после вече на мен лично ми тежеше и сме го ползвали рядко при нужда

# 59
Прословутият /в София/ ортопед д-р Драганов ни каза, че носенето в кенгуру е най-естествената поза за бебчето, няма негативни страни и може да е само от полза. Така бебчето се чувства гушнато, чува сърцето на мама и се полюшква с походката й, като в първите 9 месеца.  Heart Eyes
Съветват да се носи от третия месец в кенгуру заради нестабилната главичка, но ако има твърда подложка, която да я прикрепя няма проблем. Моята много се кефи като излезем на разходка с кенгуру.  Laughing
Ние само така се разхождаме  Peace Много помага за коликите

Общи условия

Активация на акаунт