Любители на котки - Тема 146

• 32 139
  • 760
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Здравейте! Моля за съвет за суха храна за котките! Имам в къщи един британец на 4 години, кастриран, който до сега е хранен само с Аплауз. Всеки път преди да поръчам храна си мисля уж да я сменя, но все не посмявам. Струва ми се, че доста понапълня и ми се ще да чуя и вашето мнение с какво храните кастринаните си котки. Приятен ден!

# 106
Мазнините в храната не трябва да са повече от 7-8%. Хубави има много. Аз лично давам на Sam`s field и Ownat. Имам повечко котки и всички харесват тези храни.

# 107
  • София
Много благодаря!:smile:

# 108
  • София
ЧРД на Късметка. Щастилва, здрава, послушна.
Още много, много късмет да донесе на собствениците си. Hug

Kalinass
, ветеринарите не познават препарата с който bubalesa лекува малкия сладур.
Не се наемат да комбинират с тези препарати, за които аз бях писала. Дори видях публикацция от ветката от която взех Мър, че и тя моли за дарения за НЕ нейно коте с ФИП, за същото лекарство.
Аз също не съм гледала какво съдържа, тъй като не вярвам, че някъде е посочен състава, предвид, че е експериментално. Hug

.♥.Петя.♥, bebka2304, 4μΕ, LovelySmile добре дошли! Hug
Много са ви сладки любимците, много. Heart

rosss
, по принцип си права за вит Б, но тази теория е само теория и е малко за опазване от евентуално съдебно производство. Няма да се разпростирам повече. В случая няма нео клетки, има вирус, който се разпространява по нервната тъкан.
Аз съм оперирала майка ми 2 пъти от рак, никой не ми е казвал да внимава за "Б", тъй като сме колеги. Спасих я от рак, а от инсулт, не можах...

Таня, не е британец моят. Някаква кръстоска е между ангорец и пухопуск. Joy Такъв космак не бях виждала до сега, а Чарла е почти дългокосместа. Сега е с много по-малко косми, което не пречи всеки ден да се г@зя и обирам пухът по ъглите.

Cinnamon Cookie, честито!!!
Разбирам, че ти е много стресиращо в момента, аз бих го прела като подарък от майчицата ти. Hug
Гледай да си здрава, относително спокойна и бъди сигурна, че всичко ще е наред. Hug

# 109
Здравейте ! Все пиша с разни проблемчета и въпросчета, този път ,гледайки вашите съкровища, реших да се покажем и ние ей така без повод. и двамата са много мили и любвеобилни ,но женската е по - нежна. Като повечето други котки ласките ги получават , когато те решат , че искат (което за щастие е често) . И за последно едни малки дворни рожденици . Днес навършват 2 месеца.

# 110
  • София
ЧРД на малките дворни рожденци с пожелания за дълъг и щастлив живот.

И да питам: има ли такива невъзпитани котки сред любимците ни? Joy

# 111
  • Light of Zartha
Има, има. Моята прекрасница при скок върху масата/бюрото, цопва в чая с краче. Кафето го души, не пие, но виж в чая що да не стъпи? Joy

# 112
Мая, Joy, адашката ти не е топвала опашонка в кафето ми, но пък е страшен тютюнолюбител и заради нея не можех да оставя пепелник, който попадаше в полезрението и. Сега нещо и мина мерака да разнася фасове, може би защото пепелниците са прилежно прибрани изпод носа и. Joy

И още нещо: върнах се от работа и си полегнах малко, че нямаме вода, авария нещо, но ми беше мн топло и задушно и съм заметнала тениската така, че едната ми сиса на показ Stuck Out Tongue Winking Eye и идва тая ми ти наша Мая и се започва едно ухажване, душене, мъркане, та чак замахва с мека лапа към кръгличкото нещо(разбирай зърното), което и се вижда, че е за игра, та скорострелно се приведох в приличен вид. Joy
Пп Гледай сега какви глупости пиша, ама.. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 113
  • Light of Zartha
Не си сама!!! Joy тези женски части са любими и на Миси. Идва да се гушка, ляга между ръката ми и тялото ми и започва да мачка с лапи отстрани на сисата. Laughing гушка се, ляга върху нея, бута муцуната. Joy Когато не е съвсем гушлива...ме рита, пак там... Или ме натиска с лапи(боли ме ама нея не я бърка това). Прилагам снимка (надявам се да не наруша правилата). Joy

# 114
Ахаха, Скарлет. Снимката е баш на място. Joy

# 115
  • Light of Zartha
Разбирам,че е мекичко и явно я привлича, но едно по-интересно движение при липса на сутиен и е замахнала, вече с бодливата лапа. Joy

# 116
  • София
Редовно пия кафе с косми. Опашката също редовно се топи в чиниите с манджа. А вчера ми изби лъжицата от ръката и изпръска с таратор наоколо, включително себе си и ми се разсърди, моля ви се. Сякаш аз съм я поляла. Grinning

# 117
  • Варна
Късметка е хапала ММ по крака точно в хипер най -неподходящия момент Joy Мачкотим се ние с него и по едно време гледам го със сълзи се разсмива ама не може много да си събере акъла, а тя наша играе и тя в кревата и му лови големия пръст на крака Joy
Расзмивам се пак като се сетя Simple Smile

# 118
Ооо, Мая като надуши, че има интимности и е първа кипра. Току си се се разнежил и чуваш до ухото си мъркане и готовност за игри. Joy

# 119
Здравейте! Искам да споделя! Днес се натъкнах на поредната човешка изродщина.
Бяхме тръгнали с дъщеря ми и внучката ми на разходка. По едно време видяхме три момиченца да клечат на тротоара и да гледат нещо. Загледах се, заобикаляли ги, и видях коте, на около месец. Поспрях се и се загледах, попитах ги какво се случва и те казаха, че минута преди това са го намерили на тротоара. Разгледах котето, защото ми се стори неадекватно и наистина изправяше се на крачета и веднага след това падаше. Разбрах веднага, че нещо не е наред. Те попитаха какво да направят и реших, че докато им обяснявам по-добре да действам. Взех котето и тръгнах към ветеринар, за щастие бях наблизо. Момичетата дойдоха с мен. Оказа се, че котето е било ударено зверски, но не от кола, а от човешка ръка. Дори не искам да се замислям как се е случило. Вета каза, че дори травмата не е току-що получена, а е поне от два дни. Както и да е сложи му лекарства за евентуален хематом и друго, но не запомних какво, защото бях и бясна, и в шок, и притеснена дали ще оживее.  Докторът, обаче, му даде шансове - ще го лекува няколко дни, докато стане ясно какво му е състоянието. Междувременно децата взеха котето у тях, след разрешение на майката, тя дори говори и с ветеринаря по телефона, но само за времето на лечението. За след това не съм сигурна, а и децата не бяха, дали ще им разрешат да го задържат. За това и реших да пиша тук, ако има възможност да му се намерят добри и любящи стопани. Ще бъде наистина жалко, ако тази душичка оцелее и се окаже пак на улицата. И преди да ме попитате ще отговоря, че аз имам две големи котки, които съжителстват с мен и съпруга ми, който, мека казано, не одобрява животни в апартамент. Няма да навлизам в подробности какво ми костваше, за да ги задържа, но ново коте просто няма да приеме. Знам, че някои от съфорумките обмислят да си вземат второ коте, та за това пиша тук, ако някоя иска да му даде шанс за добър живот.
Друго нямам какво да кажа, а и не намирам лесно думите сега. И за да не е спам показвам си моите душички.

Общи условия

Активация на акаунт