Любители на котки - Тема 146

• 32 136
  • 760
  •   1
Отговори
# 90
Честито, момиче! Безроблемно да минат месеците и леко раждане.
Горе главата. За успокение ще кажа, че имам спомени с моята майка само до деветата си година, когато почина след 7 годишна борба.

# 91
  • София
Привет, момичета! Записвам се и аз при вас. Имаме си котенце. Казва се Ема, родена на 27.02.2020. Синя британка е. Голяма маймунка. Игрива палавница е. Ето една снимка на едно от предпочитани места за спане Wink

# 92
  • София
Честит рожден ден на Клео и Късметка!  Още много години да се радвате едни на други!  Birthday

LovelySmile, прекрасно сладурче си имаш! Успех в намирането на домове и на останалите котенца. За новата тема:
Скрит текст:
Признавам, че не прочетох това, което ти цитираха по-горе. Направо ще ти кажа как става. На всяка страница най-горе има къщичка>Хоби>Животни и домашни любимци>Любители на котки. Кликни на "Животни и домашни любимци" и ще те изпрати в подфорума, където има бутон за "Нова тема"

Cinnamon Cookie, честито! Стегни се и се радвай на бременността си! Сигурна съм, че и майка ти иска това! Hug

Майя, ти май вече си имаш британска котка! Laughing Такива хубави бузки е оформил! Heart Heart Heart

Благодаря Mayyal регдол е една от породите, които обмислям.
Мейн Кун, Бирма, Шотландска клепоуха и Британска късокосмета, загледах и Ла прем.

Много харесвам Шарто( chartreux) ако се прозонася така, но няма от къде да намеря.
Само недей да взимаш клепоуха котка. Те са с дефектни стави и хрущяли. Да, много са сладки с тези клепнали ушички и точно затова са се възползвали и са селектирали нова порода, но е за сметка на здравето на котките. В много страни породата е забранена. 

Всички показани котенца и кученца са прекрасни!  Heart Heart Heart

# 93
  • На остров
Таня много полезна информация благодаря ти, прочетох и отпадат от списъка. Видях, че са забранени в Брюксел и ЮК.

# 94
Cinnamon Cookie, Честито!
Скрит текст:
Прекрасна новина, радвай се на бременността си от сърце. Не е подигравка, а дар от Бога. Изгубила си един незаменим човек в живота си, но Господ те дарява с друг незаменим. Това дете ще запълни празнотата, ще ти даде обич и сърцето ти ще е преизпълнено с обич. Празнотата от загубата никога няма да изчезне, но сърцето ти никога няма да е празно, защото там своето място ще намери твоето дете. Винаги ще бъдеш обичана и винаги ще обичаш. Радвай се, защото съм сигурна, че твоята майчица се радва където и да е. И запомни - дар дошъл по този начин е дар свише.

# 95
  • Бургас
Cinnamon Cookie, честито за предстоящото събитие и аз в групата на изгубилите най близкия си човек, бях 19 годишна, живота продължава, не се забравя, никога, но в един момент свикваш с тази дупка в сърцето

# 96
  • София
Cinnamon Cookie, честито и от мен! Това бебе ти е дар от самата ти майка. Отпусни се и се наслади на бременността и майчинството.

# 97
Страшно се радвам на бебетата! Ади го взех на около 4 месеца и бебе не съм си имала и ви завиждам най-благородно.
Ей го тюлена:

# 98
Малкия сладур Боги не си представях, че такава голяма радост ще ни донесе 😀, с нетърпение се прибирам от работа.
Купила съм му гранули за малки котетата, но предпочита пастет и почти не ги хапва, опитва 3-4 и почва да мяука за пастета. Приемам съвети как да го науча да хапва и от тях.
И една снимка от нас 😁

# 99
  • София
За Боги, както за всички момчета, е по-полезно да яде пастети и паучове, а не гранули. От мократа храна се усвоява по-добре водата. Дори някога да хареса сухата храна, в никакъв случай не бива да яде само такава. Иначе може да имате проблеми след време.

# 100
  • София
Канелена бисквитка, отпусни душата и се зарадвай! Ще отлети неусетно този миг, затова му се наслади! Тъгата от загубата е голяма, но не позволявай да заглуши хубавите неща, които тепърва ще ти се случат. Hug

Петя, много ми е драго да те видя! Честита космата топчица. И аз имам една пораснала британка. Гледам и Ема, като стопанката си, е почитателка на книгите. Wink

# 101
  • София
И от мен запис с Роши

На 2,5 години е, полуперсийче. Първоначално беше Рошка и трябваше да е женска, но не се разгонваше, после се оказа, че май е Рошко, но не ходеше по котки и не се биеше с други мъжки. Накрая го прегледаха и установиха, че е хермафродит. До ден днешен си е домошарче и не мърда извън двора.

# 102
  • София
4ме, Роши е уникално коте- буквално. Прекрасно е!

Cinnamon cookie, Hug Не пропускай тази радост!

Аз да се "оплача"... След поредното вечеряне днес Joy (с нас на масата хапна и пиле на жар, след като яде пауч и после гранули) моето момче поиска навън и го пуснахме.
Като тръгнах да лягам го търсих, виках (имам подозрения, че Блеки има проблем със слуха, ММ твърди, че направо си е глух) и нищо.
Накрая се отказах... знам, че ще се прибере по някое време.
И какво да видя- сладура се качил на тавана (там си има няколко леговища) и дори не ме отрази докато го щраках Joy

Дори се намести по- наширочко

Кофти снимки, но там светлината е кът (пък е и посред нощ вече).

Последна редакция: чт, 18 юни 2020, 12:17 от AnyHr

# 103
Ах, какви сладки котенца! Благодаря ! Усмихнахте ми деня!

Бубалеска, С Невеобекса бих внимавала. Някой от Б- тата спомагат за изграждането на нови клетки, спорен е въпроса дали има контрол какви точно клетки да създадат.

Канелена Бисквитка,
Дар от Бога и от майка ви! Тези деца са благословени!

Петя, радвам се да те видя и тук! Щастие също е родена февруари 2020. Много е сладка Ема

По мнение на детето не е имала до сега толкова непакостливо коте. Дивана все още е недокоснат 😀😀😀Много е гальовно и дава да му подрязва ноктенцата.Та един глас за британчетата

# 104
  • София
Миласара, хей, радвам се да те видя и тук! Simple Smile Да, вярно много обича книгите Ема. И чете учебниците на Деян повече от него Simple Smile Дай снимка на твоята сладуранка!

Рос, много е сладка Щастие такава беличка! Радвам се да чуя и че е така добричка. На Ема сме й оставили ноктите и берем плодовете от това Simple Smile В последно време любима игра е да скочи по средата на пердето, да увисне и да се люлее. Тези пердета станаха нейни. Като порастне и спре да се интересува от тях, ще ги сменям Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт