Любители на котки - Тема 146

• 32 129
  • 760
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Здравейте, мили дами,

В предната тема се включих за пръв път тук при вас. Разказах ви как котетата, за които се грижа, бяха болни, не се хранеха, бяха летаргични, с ранички по езичетата и лиги. Сега са добре! Свърши им седмицата прием на антибиотик. Ще ги наблюдавам още известно време, но се моля и се надявам всичко с тях да е наред.
Също така бих искала да ви попитам тук ли е удачно или да ме насочите някъде другаде да публикувам пост, с който да приканя хора, които си търсят животинче, котенце, да си вземат едно от тези, за които се грижа, и така да му осигуря нов дом. Досега успях на 6 котенца. Остават 3. Бавно върви, защото се опитвам да намеря дом през приятели, съседи и познати на мои приятели и познати, т.е. така да съм по-сигурна, че ще са на добро място при хора, които наистина обичат животни и ще се грижат за тях.

Затова и вас приканвам, мили дами, ако имате приятели и/или познати, които си търсят котенца, нека се свържат с мен чрез вас може би през тази платформа bg-mamma и вече тогава да обменяме друг контакт. Ще ви ги покажа мъниците по-долу. Много ще се радвам скоро да си имат свои любящи семейства!

# 61
  • София
ЧРД на Клео! Здрава и щастлива дълги години!!

Моите съболезнования на Miss Delicate Cry

LovelySmile, радвам се за котенцата! Дано си намерят добър дом!

# 62
LovelySmile прекрасни котета и прекрасни снимки. Аз мисля, че е по-добре поста да го направиш отделна темичка.

Да е жива и здрава Клео и много да ви радва

# 63
  • София
LovelySmile, много сладки котенца, дано имат късмет да си намерят стопаните.
На 1-ва стр. има списък с групи за осиновяване. Както и да позавъртиш тел на клиники, които пращат котета в чужбина и да ги питаш. Аз взех моят, който беше осиновен в Германия от
Скрит текст:
Бг Вет
, но не се надявай на тях много, пращат кучета, котки, трудно е. Късмет. Hug

# 64
  • София
Kalinass,
Да, това е добра идея, но не знам как да я направя, т.е. не виждам бутон за "Нова тема", мисля, че така се правеше?, нооо явно не се справям Animal Cat

# 65
  • София
LovelySmile, ето ти отговор от мамма, макар и от доста "стара" година:

" Mamma - Администратор# 8231 ян. 2013, 02:30 ч.

Жена
София
Когато влезнете в подфорум, в който искате да стартирате нова тема, то трябва да натиснете бутона  - намира горе в дясно, над таблицата със списъка на темите в подфорума (под квадратния банер).
Ако такъв бутон липсва, то значи че нямате нужните права за това.
Например с ограничения са подфорумите за обяви и Семейни отношения."

Или направо пиши на админите, те ще ти помогнат.

https://www.bg-mamma.com/?topic=761540.1905

# 66
  • На остров
Таня благодаря, съгласна съм всичко казано имам опит и въпреки всичко се чудя дали и коя порода е най подходяща.

Честит рожден ден на Клео !

# 67
  • София
Препоръчвам Рагдол. Стига да намериш истинска. Късмет, Две в едно Hug
https://bntnews.bg/bg/a/sobstvenichka-na-razvdnik-za-kotki-v-bla … asivi-ekzemplyari

# 68
  • На остров
Благодаря Mayyal регдол е една от породите, които обмислям.
Мейн Кун, Бирма, Шотландска клепоуха и Британска късокосмета, загледах и Ла прем.

Много харесвам Шарто( chartreux) ако се прозонася така, но няма от къде да намеря.

# 69
  • София
Две в едно ;), моля.
В Б-я е трудно да се намери истинска порода, моя приятелка търси над 1 г. Свържи се с развъдници или развъдчици. Ако искаш да показваш котка и на изложби, имай предвид, че се плаща допълнително за родословие и то не малко. Само за да ти го издадат за да го имаш.

# 70
Мейн Кун, Бирма, Шотландска клепоуха и Британска късокосмета, загледах и Ла прем.

Много харесвам Шарто( chartreux) ако се прозонася така, но няма от къде да намеря.
Няколко публикации по-нагоре се подаряват три прекрасни котенца. Сигурна съм, че всяко едно то тях ще ви дари с безкрайна любов, въпреки че нямат породисто родословие.

# 71
  • София
Скрит текст:

Няколко публикации по-нагоре се подаряват три прекрасни котенца. Сигурна съм, че всяко едно то тях ще ви дари с безкрайна любов, въпреки че нямат породисто родословие.
[/quote]
Извинете, отдавна не съм влизала в темата и не знам какво е писано.

# 72
  • На остров
Със сигурност мила Мара, всяко коте дарява много любов, няма две мнения по въпроса.

Маууal благодаря за съветите Simple Smile !

# 73
  • София
Много обичам бебета да показвате 🥰, последните страници ме разтопиха (отдавна толкова бебета на куп не са се събирали), ходя и си се хиля от кеф.
И рижковци- няколко броя (и малки и големи) и красивият Нордиг, и един сиво- черен (любимата ми шарка) спинкотко и още и още красоти 😍
И порасналата красавица Клео ❤ да е жива и здрава.🎂🎉🎁🐈🐈🐈

Не съм ви показвала Мацоната скоро (в понеделник имах РД и момичето ми донесе подарък- мишка- извън кадър е Joy)

Да покажа и аз едни бебоци

Скрит текст:
... нищо, че не са котета, пак много сладки

писах на няколко организации в Пк да дойдат да ги спасят но още нямам отговор)

# 74
  • София
Даа, Две в едно Wink,

По-нагоре можеш да видиш моята публикация с трите котенца, които засега са у дома, но от днес активно им търся нов дом!

Общи условия

Активация на акаунт