Любители на котки - Тема 146

• 32 131
  • 760
  •   1
Отговори
# 75
  • София
HeartAnyHr, да е здрава и дълголетна Мацона!!! Много да се радвате и обичате взаимно.

Сладури кучовци малки Heart Heart Heart
Дано да имат късмет. Hug

# 76
Оле, какви страхотни кученца! Котките са си такива по принцип!
Имам 3 бебета котета. Трябва щерката да ги снима, за да ви ги покажа.

# 77
  • София
А аз все пак да ви покажа и моята Мишле, за да се запознаете. Макар да е бебе, само когато тя си реши идва да се гушка:

# 78
Мишле е прекрасна. Според мене много те обича - като майчица. Колко е голяма?
AnyHr, Мацонка става все по-хубава.Да ти е жива и здрава желая.
Кучовците са великолепни. Много, много са мили

# 79
  • Light of Zartha
Прощавайте за не арт снимката, старичка е, но сега я намерих и ми стана много мило колко учудено гледаше снега(първа зима ѝ беше)

# 80
  • София
Сега ще видиш какво НЕ е арт снимка, без извинения:

# 81
  • Light of Zartha
Какъв поглед само... Joy
Моята не е арт от гледна точка на това,че живея в общежитие и колкото и да поддържаме, соц панелката си казва думата. Grinning

# 82
ЧРД на прекрасната Клео! Animal Heart Eyes Cat Tada Flowers Four Leaf Clover Жива, здрава, щастлива, палава, но и мързелива(нек поспива и си почива), че мързела помага и силите съхранява, за подвизи бойни и палави игри безбройни. Wink Grinning

# 83
  • Варна
Честита да ни е рожденичката Клео Simple Smile
Аз на този ден преди 6 години намерих ей това котенце на улицата:

Днес изглежда така:

Знаете как се казва и колко късмет ми донесе Simple Smile

# 84
Значи и Късметка има нещо като рожден ден (1-ят ден заедно с мама си е рожден ден). Да сте много, много щастливи и обичани и двете

# 85
Ооо, мамина Късметка. Късметлийка е тя. Жива и здрава да е носещата късмет. Heart

# 86
  • Велико Търново
Да са честити Клео и Късметка🤗 Да са ни здрави всички котенца в темата🙂

MayyaI, благодаря ти за подкрепата ❤

Нашата борба продължава, Рижака се чувства повече от добре, само дето ще ви каже, че е постоянно гладен милият😃
Продължаваме с поставянето на инжекциите, надяваме се да имаме сили поне още месец да слагаме. Всяка помощ би помогнала на малкия герой❤
Ето го и него😊😍

# 87
bubalesa, защо не питаш лекуващият лекар какво мисли и за прием на едно от тези лекарства, за които MayyaI спомена.
".......но са лекували и излекували котки с имунофан по 1 ампула на ден или таблети Неоферон. Това не е специфично лечение. Целта е да се вдигне имунитета и организма сам да се пребори".
То ясно, че инжекциит ще останат, но дали не е добре да му се подсили и имунитетът?

# 88
  • Велико Търново
Kalinass, аз за излекувана котка с нашата диагноза по начин, различен от това, което правим, не съм чувала. Това е потвърдено и тук в Търново, и Войчев каза същото, и в учебниците така пише, че няма лечение. Надеждата е в този препарат🙂
Иначе за имунитета му давахме известно време невробекс, сега ще почнем пак. А и като цяло не мисля, че имунитетът му е слаб. Бяга, тича, беснее, изключително енергичен, нонстоп гладен, с отлични кръвни показатели... По нищо не можеш да кажеш, че не е здраво коте.

# 89
Благодаря ви момичета за подкрепата!
 Макар, че не е по темата ще си позволя да разкажа какво се случва с мен тук. Толкова кратко след като мама ни напусна за пръв път след двегодишна борба имам положителен тест за бременност. Не успявам да се зарадвам но това е нормално, гризе ме съвестта, сякаш не е правилно да се случва точно сега!
Разкъсвам се от мисли съдбата успокоение ли иска да ми даде или просто ми се подиграва...
Темата тук ми е много на сърце и със сигурност ще продължа да участвам в нея, след като емоционално успея да се стабилизирам поне малко.

И да не спамя съвсем, по въпроса с избора на семейно коте аз също съм много за рагдол, Лола е половин рагдолче.

Общи условия

Активация на акаунт