Re: ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 19 982
  • 1 914
  •   1
Отговори
# 1 905
...
Аз не, през нито един браузър.

За кой подфорум става въпрос?
Бременни с термин юни.

# 1 906
При опит да се запиша за известяване на тема,ми излиза надпис:Грешка!Невалидна сесия. Моля, натиснете изход и се опитайте да влезнете отново.............пробвах няколко пъти да вляза и изляза-все същото........Темата е http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=753570.510.С Хром съм,ако има значение.

Аз се записах без проблем , току що . Peace
Вече и аз..,но одеве,като писах ми го направи тоя номер поне 5-6 пъти последователно...а най-интересното е,че с други теми нямах проблем/ а и съм почти сигурна,че бях абонирана за темата,но не ми излизаше в следените в последните дни... Thinking/

# 1 907
Какво ли не правих,но ми се появява темата,която не искам вече да следя и туй то.Ей,няма оправия с тази нова визия и на никой не му пука,че не ни харесва.Знаят си тяхното и толкоз.А сайтът вече не е това,което беше.

# 1 908
Какво ли не правих,но ми се появява темата,която не искам вече да следя и туй то.Ей,няма оправия с тази нова визия и на никой не му пука,че не ни харесва.Знаят си тяхното и толкоз.А сайтът вече не е това,което беше.

Ами нещо не правиш . Wink
Аз се отписвам без проблем .

# 1 909
  • Sf

Като влезеш в тема, от която си се отписала, системата пак започва да ти изпраща известия. Т.е. като се отпишеш, не отваряй повече тази тема.

# 1 910
Мисля си , че вместо да цъкнат на линка Спри следенето , някои хора слагат тикче в квадратчето до него и затова не успяват .
Защо не се махне това квадратче ? Thinking

# 1 911
  • Sf
Защо не се махне това квадратче ? Thinking

Сигурно защото веднага ще се намери някой, който само заради това квадратче е влизал в бгмамма.

# 1 912
sisi72, има достатъчно теми, в които да изразите недоволството си от промяната на визията. На тази тема целта и предназначението е коренно различно.
Вярно - имаше и все още има бъгове за оправяне, тъй като (както вече нееднократно писах) промяната не е само визуална, а изцяло в основата на системата, като тези бъгове се изчистват постепенно. Определено обаче функцията за отписване от следене на тема работи коректно и тя не зависи от вид потребител, браузер и т.н. - фунцията е една и съща както за мен, за модераторите, за всички регистрирани потребители, в това число и за Вас.
Все пак, моля, укажете дали само за една точно конкретна тема става въпрос и коя е тя, за да помоля програмистите в първия възможен момент да проверят статуса на тази тема спрямо Вашия акаунт.

# 1 913
Става въпрос точно за тази тема.За сега от нея искам да се отпиша.И защо трябва да се появявя като се отписвам,преди не беше така.И не съм само аз недоволната.Има много недоволни от тази нова визия.Просто развалихте сайта.

# 1 914
Става въпрос точно за тази тема.За сега от нея искам да се отпиша.И защо трябва да се появявя като се отписвам,преди не беше така.И не съм само аз недоволната.Има много недоволни от тази нова визия.Просто развалихте сайта.

Точно така беше и преди . Peace
Ако отвориш темата , дори без да пишеш , пак ти излиза в отговори .

Общи условия

Активация на акаунт