Re: ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 19 988
  • 1 914
  •   1
Отговори
# 1 860
  • В един копнеж!
Не е ли? Хмм...а как е?  Blush Защото аз само от мой си наблюдения съм стигнала до този извод.

# 1 861
Ами доста хора , от опит каваме , че не въвеждаме грешна парола или юзърнейм .

# 1 862
  • в огледалото на живота
Само да споделя,че аз нямам никаъв проблем досега/пу,пу.. Grinning/ Един път ми искаше само когато се пусна новата визия на сайта парола и досега всичко е наред.

От адресната лента горе в менюто натискам запаметената страница на бг.мама и директно ми отваря началната.
С Уиндоус 7 работя.

# 1 863
Аз съм с Хром. Всеки път имам проблема с кода. Влизам от ВХОД от синята лента.

Писала съм сесията да е 300 минути. След около час и половина ме изхвърля, натискам същия ВХОД  и ако съм била в тема не ми иска код.

# 1 864
  • гр. София
Ами доста хора , от опит каваме , че не въвеждаме грешна парола или юзърнейм .
Да, и аз не въвеждам грешни парола и юзърнейм, но не ме пуска от първия път.

# 1 865
Да ви кажа, че си смених паролата, пак е с големи, малки букви и цифри и пак е дълга, но след като я смених, започна да ме пуска от първия път.
Пробвайте, може пък и при вас да стане.

Поправка, пак не става и с новата парола.
Историята е същата.
Доста съм търпелива, но започва да ме дразни това.

Последна редакция: пт, 27 дек 2013, 16:43 от alina_si

# 1 866
  • Белгия
Честита Коледа и успешна Нова година!
Не мога да намеря подфорум "Благотоворителност" в началното меню. Това е много важна тема и би трябвало да се вижда във всеки един момент.

# 1 867
# 1 868
В менюто горе, което е достъпно от всяка една страница на сайта, се намират връзките към абсолютно всички форуми.
Благотворителност е в Дом и семейство.

# 1 869
  • Белгия
В менюто горе, което е достъпно от всяка една страница на сайта, се намират връзките към абсолютно всички форуми.
Благотворителност е в Дом и семейство.
Благодаря! И аз там го търсих, но не излизаше, последният подфорум беше "Семейни отношения".

# 1 870
Клюкарникът модерира ли се?

# 1 871
  • София
Горе, в "Отговори" и "Известия" ми стои 1 тема, където съм писала и има нов коментар. Влизам в "Отговори' , пише,че нямам непрочетени теми. Влизам в "Известия" - всичко съм прочела, а червената 1-ца си стои. Къде е проблема? Simple Smile  newsm78

# 1 872
Клюкарникът модерира ли се?

Да - при забелязване на нужда и при сигнал.

Горе, в "Отговори" и "Известия" ми стои 1 тема, където съм писала и има нов коментар. Влизам в "Отговори' , пише,че нямам непрочетени теми. Влизам в "Известия" - всичко съм прочела, а червената 1-ца си стои. Къде е проблема? Simple Smile  newsm78

И в Отговори, и в Известия ли?
Опитайте да отворите Отговори, да маркирате с най-горния чекбокс всички теми и да дадете "Маркирай като прочетено".
Направете същото и с Известия.

Ако проблемът продължи, ще стартираме функция за преброяване на статистиките и проверка на всички бройки.

# 1 873
Опитайте да отворите Отговори, да маркирате с най-горния чекбокс всички теми и да дадете "Маркирай като прочетено".
Направете същото и с Известия.
Между другото, скоро се опитвах точно това да правя - не ги маркира като прочетени, надписът за нови мнения още стои до заглавието на темата.

# 1 874
  • София
Благодаря mamma. И на двете места , но сега се оправи.

Общи условия

Активация на акаунт