Re: ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 19 998
  • 1 914
  •   1
Отговори
# 1 845
Извинявам се, че ще се наложи да го кажа и аз, но от 10 мин се опитвам да си влезна в профила и ми дава да въведа тъпия код от картинката. Въвеждам го и ми дава, че е грешен. Явно накрая ми се блокира профила, та се наложи да си сменя паролата през и-мейл и пак ми даде 2 пъти, че въвеждам грешен код. Накрая не знам как успях да влезна. Изключително досадно е това. Знам, че ще ми кажете да си сменя паролата с по-сигурна, но тя определено беше много сигурна!

# 1 846
От заглавната страница ли натискате ВХОД или от някоя от вътрешните страници?

# 1 847
От заглавната страница, горе синята лента Wink

# 1 848
Извинявам се, че ще се наложи да го кажа и аз, но от 10 мин се опитвам да си влезна в профила и ми дава да въведа тъпия код от картинката. Въвеждам го и ми дава, че е грешен. Явно накрая ми се блокира профила, та се наложи да си сменя паролата през и-мейл и пак ми даде 2 пъти, че въвеждам грешен код. Накрая не знам как успях да влезна. Изключително досадно е това. Знам, че ще ми кажете да си сменя паролата с по-сигурна, но тя определено беше много сигурна!

Не въвеждай код , а пак пробвай от вход горе от синята лента , аз така влизам . Peace

# 1 849
А това не съм се сещала да го правя Simple Smile Следващия път като ми поиска код (а ще ми поиска със сигурност) ще го пробвам.    bouquet

# 1 850
И от вход, пак става на минимум вторият път, както и преди бях писала, все още си е така.
Влизам от заглавната страница винаги, от вход, паролата ми е с главни, малки букви и цифри.

# 1 851
Аз от дом. компютър влизам от 1 път . Peace
Само от служебния от втория , винаги ! Crazy

# 1 852
С какви браузъри?

Аз така и не успявам да предизвикам проявление на този проблем с Мозила, Опера, Хром, Сафари...

# 1 853
Ако ви се появи този прозорец, въведете една голяма цифра за продължителност на сесията. Примерно 600 минути (това са 10 часа). Разбира се, ако не ви притеснява, че който набере БГ-мамма от този компютър следващите 10 часа, ще влезе с вашия ник и може да се развихри Wink

# 1 854
С какви браузъри?

Аз така и не успявам да предизвикам проявление на този проблем с Мозила, Опера, Хром, Сафари...

В къщи съм с Мозила 26.0 . Нямам проблем . Peace
На работа с ИЕ 9 .

бонбонбон , това е възможно в прозореца , който изисква код .
А ние искаме да избегнем кода .

# 1 855
  • гр. София
И от вход, пак става на минимум вторият път, както и преди бях писала, все още си е така.
Влизам от заглавната страница винаги, от вход, паролата ми е с главни, малки букви и цифри.

И мен ме пуска от втория път. От първия път не става и не става. С ИЕ съм.

# 1 856
Аз съм с най-новата Мозила. На Лаптопа ми се случваше със старата парола. Смених я с по-надеждна и нямаше проблеми. Седнах днес на настолния ми компютър (от който също съм влизала с новата парола и друг път) и не ме пусна. 3 пъти ми даде да въведа кода и след това ми изписа да си изпратя на имейла линк за смяна на паролата. Смених я и едвам едвам на третия опит ме пусна. Това с времето за сесия го знам, но като изтече това време пак започват проблемите. Няма проблем, нека го иска тъпия код, ще го въвеждам веднъж в месеца, проблемът е защо когато въвеждам правилен код, то ми пише, че е грешен? Писна ми постоянно да си сменям паролата.  Cry

# 1 857
С Хром съм.
И на работа и вкъщи, едно и също.

# 1 858
  • В един копнеж!
Кодът излиза при няколко погрешно въведени парола или потр.име. Ако пък и след кода не става,обикновено тегля една на страницата, затварям и браузера, изчиствам рс от бисквити,кешове, временни файлове ...и стартирам отново без проблеми.  Flutter

# 1 859
Кодът излиза при няколко погрешно въведени парола или потр.име.

Не е така .

Общи условия

Активация на акаунт