Re: ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 20 000
  • 1 914
  •   1
Отговори
# 1 830
  • Плевен
страхотно изчерпателен отговор, благодаря. Ще си помисля дали изобщо да влизам в този форум повече, след като задавам въпроси и казвам за конкретни ситуации с които имам проблеми, а отговора е единствено получавате известия за една тема. Благодаря за отговора, не съм сляпа, виждам в момента за какво и колко теми получавам известия.  Много ли ще ви затрудни да изчетете коментара ми и да ми помогнете???

И забравих весела коледа на всички

Последна редакция: ср, 25 дек 2013, 17:29 от AnMary

# 1 831
  • София
Не, не ме затруднява - Съжалявам, но трябва да сте търпеливи и да изчакате отговор от програмист.

# 1 832
  • Плевен
аз го чакам от 3 дни и ще продължа да го чакам, защото разбирам че са празници.  Пуснах втори коментар, защото видях че се отговаря на хора писали след мен и мен ме пропускат, може и да не е видян моя коментар, за това.

А относно вас нямам нищо лошо, но се ядосах от отговора към мен, ако не можете да ми отговорите по мойте проблеми то поне не пускайте такъв коментар , че получавам известие по една тема. Това го знам, проблемът беше друг. Отговорът ви не ми помага по никакъв начин, за това е излишен. Ще си изчакам отговор който да съдържа помощ и информация по проблема ми колкото е необходимо, но не ми трябват отговори който не ми помагат по никакъв начин.

Извинявам се ако съм ви обидила с нещо, не съм го целяла.

# 1 833
  • Варна
Прочетох последните две страници, не видях да е питано. Защо тази година няма коледна украса на форума?

# 1 834
Прочетох последните две страници, не видях да е питано. Защо тази година няма коледна украса на форума?

това май е най-малкия проблем на форума Sad
Все повече ми е мъчно за това, което се случва.

# 1 835
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Кликам на "нова тема" в бременност и раждане -> с термин декември, НО нищо не се случва  Rolling Eyes
Явно се работи, проблема не е само в "с термин декември".

Благодаря за отговора  Peace  Надявам се в такъв случай да не се заключват темите на 50-та стр., след като няма възможност за пускане на нова такава  Rolling Eyes

# 1 836

Аз питах в другата тема за мненията за новата визия , но не ми отговориха .
Явно рег. потребители не сме го заслужили . Tired

# 1 837
Честита Коледа на всички!
Здраве и късмет желая на Вас и семействата Ви!

Скоро се регистрирах, но не разбирам защо като съм дала да ме извести и при всеки следващ мой отговор в темата трябва отново да включвам известаването? Не е ли направено да дадеш един път извести и да те известява докато сам не решиш да го спреш без значение дали даваш отговори в темата?
И другият проблем е например сега публикувам отговор в темата, трябва отново да дам извести и го давам няколко пъти и нищо, не иска да включи известяването?

Ще си помисля дали изобщо да влизам в този форум повече, след като задавам въпроси и казвам за конкретни ситуации с които имам проблеми, а отговора е единствено получавате известия за една тема. Благодаря за отговора, не съм сляпа, виждам в момента за какво и колко теми получавам известия.  Много ли ще ви затрудни да изчетете коментара ми и да ми помогнете???

Здравейте, въпросът Ви все пак е зададен в почивен ден и хората, които се предполага, че могат съвсем изчерпателно да отговорят на въпросите Ви, не са непрекъснато на линия.
В момента имате включено известие за една тема.
За да получавате известие за всеки отговор в темата, трябва да влезете в Профил - Настройка известия и имейл и:
1. Да размаркирате чекбокса "Получавай известия за отговори само за първия непрочетен отговор."
2. От падащия списък отдолу да изберете да получавате известия "За отговорите и модерирането" или "Само за отговорите".

Кликам на "нова тема" в бременност и раждане -> с термин декември, НО нищо не се случва  Rolling Eyes

Алармирах спешно на програмистите да проверят и отстранят проблема.

ПП. Вече е оправено!

Моля, не преекспонирайте подобни твърдения.
Не знам какво целите... наистина. Подобни реплики не мисля, че са от полза някому.
Ако ме бяхте прочели в другата тема, щяхте да знаете, че не сте прави, а единствения човек, когото може да засегнете съм аз.
Благодаря Ви!
И аз съжалявам, че покрай промените, проблемите, подобряването на визията на заглавна страница спрямо мненията, връщането на стария изглед на тема и т.н., не остана възможност за коледна украса.

Весели празници!

Последна редакция: ср, 25 дек 2013, 22:04 от Mamma

# 1 838
  • Варна

Моля, не преекспонирайте подобни твърдения.
Не знам какво целите... наистина. Подобни реплики не мисля, че са от полза някому.
Ако ме бяхте прочели в другата тема, щяхте да знаете, че не сте прави, а единствения човек, когото може да засегнете съм аз.
Благодаря Ви!

Весели празници!

Благодаря! Весела Коледа и на вас!
Въпросът ми беше съвсем добронамерен, наистина ми липсват захарните пръчки като лого на темите и коледната шапка на логото. Да разбирам, че проблемът е технически, така ли?

# 1 839
Мамма , държа да отбележа , че забележката не е към теб персонално! Peace
Не съм си помислила , че от теб зависи дали да има или не Коледна украса .

Честито Рождество Христово и на теб и семейството ти ! Hug    bouquet

# 1 840
Зависи и от мен...  Sad
Просто не останаха сили и време. Не е въпрос на отношение, повярвайте.
Момчетата продължават да работят и вчера, а и днес се наложи.

(не че има нещо общо, но дори у дома коледната украса успях вчера да сложа колкото да има...)

Весели празници още веднъж!

Както писах и в другата тема - това, което зависи от мен, по отношение да преработка на новата визия, отстраняване на проблеми и т.н., мога да Ви гарантирам, че ще се боря да бъде изработено и направено възможно най-бързо. Но все пак... има нужда и от съвсем техническо време, дори изключвайки почивката по празниците.

# 1 841
Честита Коледа и от мен!

Последна редакция: ср, 25 дек 2013, 23:22 от B & C

# 1 842
Благодаря!

Честита Коледа и от мен!

# 1 843
  • Плевен
Първо искам да благодаря, че ми отговорихте.
Второ не съм искала да бъда не любезна, казах вече че разбирам че са празници и ще си изчакам отговора колкото е необходимо, без дори да чакам вие да ми казвате , че са празници и почивни дни. Ако не сте прочели, прочетете преди да ми казвате, че са почивни дни и не сте нон стоп на линия. Ясно е , че не сте роботи и не сте по 24 часа на линия.
Пак се извинявам, ако съм обидила някой, мисля че съм се изразила ясно и ако някой не ме е разбрал нека прочете коментарите ми още веднъж.
Проблемът се задълбочи не защото нямам търпението да ми отговорите, а защото получих отговор който не съдържаше нужната информация за която питах и не ми помогна по никакъв начин. Ядосах се и това е. Поясних, че ако няма да получа свестен отговор който да ми помогне по- добре да не получавам никакъв и ще си изчакам колкото е необходимо за отговор стига да ми помогне.

Истината е, че доста куца административната част на форума. Както и да е. Благодаря за помоща. Надявам се за в бъдеще, ако имам нужда от помощ мога да разчитам че ще я получа тук ако си задам пак въпрос.

# 1 844
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Кликам на "нова тема" в бременност и раждане -> с термин декември, НО нищо не се случва  Rolling Eyes

Алармирах спешно на програмистите да проверят и отстранят проблема.

ПП. Вече е оправено!

Благодаря  Hug

Общи условия

Активация на акаунт