Re: ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 20 004
  • 1 914
  •   1
Отговори
# 1 815
  • София
  А кредор има ли?Аз ли не го намирам, не знам къде да го търся ли, или е изчезнал?
При мен го има /както и преди/ - на лентата отгоре, в десния ъгъл.
Благодаря ти много, изобщо не знаех къде е и затова не съм го видяла. Hug

# 1 816
Kaто нерегистриран потребител вътрешността на темите ми се появява в новия си "блясък". ooooh!

# 1 817
Естел, писах го и в другата тема.
Временно е върнат старият изглед за регистрирани.
По новия се и ще се работи, като при промените всеки ще може да излезе от профила си, да прегледа и да изкаже мнението си, така че да постигнем промяна, която да е приемлива.
Когато разработчиците са готови с промените, ще сигнализирам.

# 1 818
Благодаря за пояснението, Мама!
Дано новия вид да е удовлетворяващ за повечето регистрирани! Praynig Simple Smile

# 1 819
  • Плевен
Скоро се регистрирах, но не разбирам защо като съм дала да ме извести и при всеки следващ мой отговор в темата трябва отново да включвам известаването? Не е ли направено да дадеш един път извести и да те известява докато сам не решиш да го спреш без значение дали даваш отговори в темата?
И другият проблем е например сега публикувам отговор в темата, трябва отново да дам извести и го давам няколко пъти и нищо, не иска да включи известяването? Включва го когато си иска. За да следя темата не мога да разчитам на известията което ме затруднява. Включила съм си известия на няколко сайта и ако има нови публикаций си проверявам пощата и ми е по лесно отколкото да влиза във всеки сайт по отделно.
Преди няколко дни беше уж включено известяването, публукува се коментар на друг потребител към мен, а аз не съм получила нищо. Няколко дни минаха и аз рекох да вляза да видя какво става и пише, че не е включено известяването и аз късно прочетох коментара до мен, а ми беше важно да го прочета на време. как се е изключило известяването само нямам идея.

Бихте ли ми казали какво да правя с тези известия или изобщо може ли да се разчита на тях?

# 1 820
  • София
Моля модератор да смени заглавието на тази тема съответно за 2013 и 2014 година.  Hug

# 1 821
Може ли да ми кажете къде е бутоно за  "Последни мнения''?Преди беше най-отдоло,но сега не го намирам! newsm78

# 1 822
Може ли да ми кажете къде е бутоно за  "Последни мнения''?Преди беше най-отдоло,но сега не го намирам! newsm78

Активни теми . Peace Горе .

# 1 823

bouquetБлагодаря!

Последна редакция: ср, 25 дек 2013, 12:37 от belladonna86

# 1 824
  • София
Моля модератор да смени заглавието на тази тема съответно за 2013 и 2014 година.  Hug

Благодаря!  bouquet

# 1 825
По новия се и ще се работи, като при промените всеки ще може да излезе от профила си, да прегледа и да изкаже мнението си, така че да постигнем промяна, която да е приемлива.
МАМА при мен не е върнат старият изглед.Какви са тия лъжи?

# 1 826
  • София
МАМА при мен не е върнат старият изглед.Какви са тия лъжи?
Е де, дай по-кротко, стария изглед е върнат вътре в темите за всички,които са логнати. Заглавната страница и заглавните на подфоромите са сновия изглед. Това беше компромисното решение, което взеха, докато изчистят проблемите по изгледа вътре в темите.
Честита Коледа и на тебе...

# 1 827
  • Плевен
а на мен някой ще ми отговори ли и поясни нещата от коментар 1822  ?

# 1 828
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Кликам на "нова тема" в бременност и раждане -> с термин декември, НО нищо не се случва  Rolling Eyes

# 1 829
  • София
Кликам на "нова тема" в бременност и раждане -> с термин декември, НО нищо не се случва  Rolling Eyes
Явно се работи, проблема не е само в "с термин декември".

а на мен някой ще ми отговори ли и поясни нещата от коментар 1822  ?
Получавате известия само за една тема.

На хората, които пишат в темата и на другите, които са станали с някой части нагоре - Весели празници   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт