Re: ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 20 005
  • 1 914
  •   1
Отговори
# 1 800
Случва се на всички . Peace
Пробвай с по-дълга парола и с различни символи - главни букви , малки букви , числа .

И с това не се оправя. Поне при мен.

# 1 801
Аз последвах съвета на една от потребителките преди натискане на ВХОД да вляза в някой подфорум. Така си спестявам двукратното писане на парола/която е с малки и големи букви, и цифри/ и кодове от картинки. Не е решение на проблема, но докато го оправят е все някакъв вариант.

# 1 802
При мен пък го няма този под форум ОНЛАЙН С ПСИХОЛОГ...не ми е в сектор здраве и красота  newsm78

# 1 803
При мен пък го няма този под форум ОНЛАЙН С ПСИХОЛОГ...не ми е в сектор здраве и красота  newsm78

http://www.bg-mamma.com/index.php?board=89.0

# 1 804
  • София
От днес като натисна "Отговори" в която и да е тема, произволни потребители ми се маркират в синьо, и като застана върху тях ми се появяват различни надписи - не само никовете стават сини, но и ако в текста на съобщението нечий ник е пейстнат. Нещо от сайта ли е или да търся вирус в моя компютър? При някого другиго така?    newsm78

Скрит текст:

# 1 805
Бих искала да се свържа с човек, отговарящ за маркетинга на сайта. Ще ми съдействате ли с контакти? Благодаря!

# 1 806
  • в 1001-та нощ
Отново се появи проблемът с отчетните теми - първа страница не може да се редактира, моля за съдействие Peace
Повтарям молбата си да се обърне внимание на проблема.

Аз също се присъединявам към тази молба и имам същия проблем  Rolling Eyes

+1
Открих го снощи този бъг ...

Rolling Eyes
Поне отговорете ще бъде ли оправено и кога?

Умишлено не се включвах до сега, но ... не е бъг - в смисъл, че това да редактираме 1 пост на отчетните е изключение за наше удобство - наскоро имаше разбутване на форума и пак временно не беше приложено  Blush вероятно в момента не им е до това  Blush дано скоро го  направят Blush

# 1 807
Имам следния проблем.
Всяко отваряне на страницата на форума ми активира антивирусната, която ме предупреждава за злонамерен софтуер. Влизам обикновено с Google Chrome, но и през Mozilla се случва същото.
На какво може да се дължи това?
Благодаря предварително.

# 1 808
Как да си направя настройките като има нова в даден форум да ми излиза в Известия?
Бях го направила, но нещо се прецака.

# 1 809
Нещо от сайта ли е или да търся вирус в моя компютър?

Не е от сайта със сигурност. Вероятно компютърът Ви е прилепил нещо.

Бих искала да се свържа с човек, отговарящ за маркетинга на сайта. Ще ми съдействате ли с контакти? Благодаря!
info@neg.bg

...това да редактираме 1 пост на отчетните е изключение за наше удобство - наскоро имаше разбутване на форума и пак временно не беше приложено  Blush вероятно в момента не им е до това  Blush дано скоро го  направят Blush

Благодаря! В първия работен ден ще помоля програмистите да го погледнат отново и да добавят изключенията.

Имам следния проблем.
Всяко отваряне на страницата на форума ми активира антивирусната, която ме предупреждава за злонамерен софтуер. Влизам обикновено с Google Chrome, но и през Mozilla се случва същото.
На какво може да се дължи това?
Благодаря предварително.

Обикновено се дължи на външен аватар или изображение.
Моля, снимайте или цитирайте точно съобщението за грешка, което се изписва, както и дайте точен линк към страницата, на която се появява.

Как да си направя настройките като има нова в даден форум да ми излиза в Известия?
Бях го направила, но нещо се прецака.
Видях проблема. В първия работен ден ще напомня на програмистите да добавят известията и за форумите.

# 1 810
Благодаря, Мама! Чакаме!

# 1 811
  • София
Нещо от сайта ли е или да търся вирус в моя компютър?
Не е от сайта със сигурност. Вероятно компютърът Ви е прилепил нещо.

Благодаря за отговора!  Hug Понеже само тук ми го прави, затова реших пъров да се допитам, сега ще търся причината  Tired

# 1 812
Смених си паролата и пак ми се появява полето за код. Confused

# 1 813
  • София
  А кредор има ли?Аз ли не го намирам, не знам къде да го търся ли, или е изчезнал?

# 1 814
  А кредор има ли?Аз ли не го намирам, не знам къде да го търся ли, или е изчезнал?
При мен го има /както и преди/ - на лентата отгоре, в десния ъгъл.

Общи условия

Активация на акаунт