Re: ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 20 009
  • 1 914
  •   1
Отговори
# 1 785
  • София
Къде да търся подфорум Благотворителност?Не мога да го намеря!

http://www.bg-mamma.com/?board=50.0

# 1 786
Защо коментарите ми към потребител Angel Dust се трият, след като не съм използвала нито обиди, нито нецензурни думи? Въпросният потребител цитира мой коментар с не особено приятен коментар, след което цитирах и аз него/нея и коментарите ми бяха изтрити? Тука нещо като в държавното управление ли се получава? Тези, които са неудобни за някои, не им се дава право на глас, м?

# 1 787
Защото не са по темата "Мнения и коментари за новите промени по визията на сайта", затова.
"Неудобни" не са, а махленски.
Правилно са Ви дали съвет потребителите да прочетете правилата на форума. Peace

# 1 788
Защо коментарите ми към потребител Angel Dust се трият, след като не съм използвала нито обиди, нито нецензурни думи? Въпросният потребител цитира мой коментар с не особено приятен коментар, след което цитирах и аз него/нея и коментарите ми бяха изтрити? Тука нещо като в държавното управление ли се получава? Тези, които са неудобни за някои, не им се дава право на глас, м?

Заради много любезното ти обръщение - алоооооо !

# 1 789
Абе то, ако беше любезно даден съвет и от Angel Dust и аз нямаше да реагирам така  Wink Айде да не забравяме, че човек реагира така, както го предизвикат. Съвета може и да е бил правилен, но начина на поднасяне не! Naughty Като се отнасят нелюбезно с мен и аз така ще се отнасям с този, който си го е заслужил. И други хора ми отговориха на въпроса - Бубче и Jarrita, но любезно ..... на тях благодарих!  Peace

# 1 790
И постът на другата потребителка е изтрит.
Но когато виждате, че Вашият е изтрит веднъж, ясно е, че ще бъде изтрит и втори път, което прави упоритостта Ви в пускането му излишна и дори вредна.

# 1 791
Ок, аз обаче след това продължавах да виждам нейния пост, след като моя беше изтрит. Както и да е. Искам да кажа още, че много пъти съм виждала и други потребители да се "джавкат" и спамят темите, ама не са им били трити коментарите, затова и се учудих като беше изтрит моя.Разбира се, ще е много по-добре да цари добрия тон във форума. Като сте се захванали да чистите форума от такива неща, чистете наред - не го казвам с лошо, да уточня  Peace

# 1 792
# 1 793
  • В един копнеж!
Ееее, тоя доктор Йоткер, много моля...цъкам на бутона за отваряне на темата, която е на едно ниво с реклавата на докторчето и веднага ме препраща към фейсбук страницата на Йоткер.  Praynig  Naughty

# 1 794
Здравейте! Къде мога да открия под форума с психоложката Димитрина Проданова? Никъде не ми излиза както преди. Благодаря!

# 1 795
  • София
Здравейте! Къде мога да открия под форума с психоложката Димитрина Проданова? Никъде не ми излиза както преди. Благодаря!

http://www.bg-mamma.com/index.php?board=89.0
От падащото меню - Здраве и красота

# 1 796
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Отново се появи проблемът с отчетните теми - първа страница не може да се редактира, моля за съдействие Peace
Повтарям молбата си да се обърне внимание на проблема.

Аз също се присъединявам към тази молба и имам същия проблем  Rolling Eyes

+1
Открих го снощи този бъг ...

Rolling Eyes

# 1 797
Отново се появи проблемът с отчетните теми - първа страница не може да се редактира, моля за съдействие Peace
Повтарям молбата си да се обърне внимание на проблема.

Аз също се присъединявам към тази молба и имам същия проблем  Rolling Eyes

+1
Открих го снощи този бъг ...

Rolling Eyes
Поне отговорете ще бъде ли оправено и кога?

# 1 798
Искам и аз питам още нещо....наскоро започна да ми се случва и все си мислех, че ще се оправи, но уви. ... като си отворя бг-мама през мозилата и кликна на "вход" нали се отваря едно прозорче с потребителско име и парола - само тези две полета са. Но като си напиша данните и натисна влез или ентър, каквото и да е, ме прехвърля към страница, на която отново да въведа данните си и ми изписва "въвели сте грешен код от картинката" Това от какво се получава? При положение, че първоначално имам 2 полета само- за потребител и за парола, няма поле за въвеждане на код.

# 1 799
Случва се на всички . Peace
Пробвай с по-дълга парола и с различни символи - главни букви , малки букви , числа .

Общи условия

Активация на акаунт