Re: ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 19 984
  • 1 914
  •   1
Отговори
# 1 875
Искам да спра следенето на тази тема и не става.Преди нямаше проблеми,но с новата грозна визия не мога.

# 1 876
  • София

Горе, в "Отговори" и "Известия" ми стои 1 тема, където съм писала и има нов коментар. Влизам в "Отговори' , пише,че нямам непрочетени теми. Влизам в "Известия" - всичко съм прочела, а червената 1-ца си стои. Къде е проблема? Simple Smile  newsm78

И в Отговори, и в Известия ли?
Опитайте да отворите Отговори, да маркирате с най-горния чекбокс всички теми и да дадете "Маркирай като прочетено".
Направете същото и с Известия.

Ако проблемът продължи, ще стартираме функция за преброяване на статистиките и проверка на всички бройки.

в известия ми стои едно непрочетено, въпреки че маркирах всички като прочетени, а в отговори - 15, след като и тях маркирах като прочетени. До сега не ми е правило такъв проблем, днес се появи  Peace

Редактирам се - тези в отговори изчезнаха, само в Известия стои въпросното 1

# 1 877
Искам да спра следенето на тази тема и не става.

За тема в Отговори (нови отговори по тема, в която имате публикация) или тема, за която е включено известяване?

# 1 878
  • София
Искам да спра следенето на тази тема и не става.Преди нямаше проблеми,но с новата грозна визия не мога.
И при мен не става  Tired При натискане на "Спри следенето" темата изчезва от списъка, но при публикуване на нов отговор в нея пак се появява  Tired Дано Мамма се включи и проясни ситуацията. Най-вероятно е недооправен бъг.

Писали сме заедно с Мамма  Simple Smile

# 1 879
  • София
Нов проблем при мен:
Изчезнали са мои публикации - снимки в "Покажи ми карсота и още, и още" и в "Links - забавни клипове и ....". Видях, че и на други съфорумки и в други теми коментарите ги няма - празно е полето.

# 1 880
  • Варна
Нов проблем при мен:
Изчезнали са мои публикации - снимки в "Покажи ми карсота и още, и още" и в "Links - забавни клипове и ....". Видях, че и на други съфорумки и в други теми коментарите ги няма - празно е полето.

Да не би да се е сринал някой сайт за качване на картинки?

# 1 881
Нов проблем при мен:

Аз не виждам "празни" Ваши публикации.
Вероятно, както и Хексе вече е писала, ако не са се зареждали, то проблемът е бил в сайта, където са качени изображенията. Те не се съхраняват тук, зареждат се от външните сайтове.

# 1 882
  • София
Не знам. Но проблемът не е само при мен.

П.П. Ето един от постовете ми:

Скрит текст:
Amiamo
Кралица
Ентусиаст
*

Общо мнения: 213

Местожителство:
София

Re: Покажи ми красота пак и отново... (11)
« #56 Съб., 28 Дек. 2013, 17:24 »
   Цитирай Редактирай съобщението Изтрий съобщението
   Информирай модератор 

По същия начин е на няколко места в "Покажи ми карсота" И В "Links....

Последна редакция: сб, 28 дек 2013, 19:58 от Amiamo

# 1 883
  • в 1001-та нощ
Бих искала да попитам - ще можем ли пак да редактираме 1 пост на отчетните теми  Rolling Eyes Embarassed Heart Eyes  bouquet

# 1 884
  • София

Горе, в "Отговори" и "Известия" ми стои 1 тема, където съм писала и има нов коментар. Влизам в "Отговори' , пише,че нямам непрочетени теми. Влизам в "Известия" - всичко съм прочела, а червената 1-ца си стои. Къде е проблема? Simple Smile  newsm78

И в Отговори, и в Известия ли?
Опитайте да отворите Отговори, да маркирате с най-горния чекбокс всички теми и да дадете "Маркирай като прочетено".
Направете същото и с Известия.

Ако проблемът продължи, ще стартираме функция за преброяване на статистиките и проверка на всички бройки.

в известия ми стои едно непрочетено, въпреки че маркирах всички като прочетени, а в отговори - 15, след като и тях маркирах като прочетени. До сега не ми е правило такъв проблем, днес се появи  Peace

Редактирам се - тези в отговори изчезнаха, само в Известия стои въпросното 1
оправи се  Peace

# 1 885
Не знам. Но проблемът не е само при мен.
По същия начин е на няколко места в "Покажи ми карсота" И В "Links....

Виждам изображенията от два различни компютъра, пет различни браузера, както в последните Ви публикации, така и в темите - както с новия, така и със стария изглед.

Ето току-що направени скрийншоти

http://prikachi.com/images/597/6896597K.png

http://prikachi.com/images/598/6896598L.png

Изображението е това (проверете дали може да го отворите и видите)
https://www.bg-mamma.com/assets/vessur/img/not_found.png

Аз го виждам и мога да го цитирам

# 1 886
Мамма , това с паролата го пробвах в къщи с ИЕ .
Не става от първия път , от втория , но аз обясних , че не въвеждам код , а влизам пак от вход горе от синята лента .
С Мозилата няма проблем . Peace

# 1 887

За тема в Отговори (нови отговори по тема, в която имате публикация) или тема, за която е включено известяване?

Нови отговори по тема в която имам публикаций.

# 1 888
Кликнете върху Отговори. След като се зареди началната страница с отворен раздел НОВИ ОТГОВОРИ, презаредете страницата с ctrl+R (или ctrl+F5).
Маркирайте чекбокса до името на темата, която искате да спрете да следите.
Наситнете линка Спри следенето.

Функцията работи. Тествах нарочно след като писахте.

Имайте предвид, че ако отворите темата, то отново ще започне да се появява в списъка с Нови отговори.

# 1 889
На мен винаги ми е работило Спри следенето . Peace

Общи условия

Активация на акаунт