Re: ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 19 987
  • 1 914
  •   1
Отговори
# 1 890
И аз се натъквам на "празни" публикации. Забелязах, че се получава, когато авторът е използвал таг за промяна цвета на текста. За да виждам написаното се налага да ползвам "Цитат". Rolling Eyes

С Google Chrome съм, версия 31.0.1650.63 m.

Последна редакция: сб, 28 дек 2013, 21:49 от Мун

# 1 891
На мен винаги ми е работило Спри следенето . Peace
И на мен ми работеше "спри следенето",докато не се появи новата визия на сайта.Заради нея стана това.

# 1 892
На мен винаги ми е работило Спри следенето . Peace
И на мен ми работеше "спри следенето",докато не се появи новата визия на сайта.Заради нея стана това.

Аз за новата говоря . Peace
Спирам си следенето без проблем .

# 1 893
  • София
Проблемът от вчера е оправен. Явно е имало някакъв срив. Сега всичко се вижда. Simple Smile Благодаря!  bouquet

# 1 894
Продължава да ми се появява темата.Направих всичко,както МАМА е писала и не става.Прецакаха много работи с тази нова визия.

# 1 895
Продължава да ми се появява темата.Направих всичко,както МАМА е писала и не става.Прецакаха много работи с тази нова визия.

След като маркираш с тикче темата , цъкваш ли на линка Спри следенето ?
На мен не ми излизат теми , от които съм се отписала .

# 1 896
Ако спреш да следиш темата, но след това влезеш в нея, да прочетеш нещо, тя пак ще ти се появява в отговори.

# 1 897
Ако спреш да следиш темата, но след това влезеш в нея, да прочетеш нещо, тя пак ще ти се появява в отговори.

Да , и преди беше така . Peace

# 1 898
Бих искала да попитам - ще можем ли пак да редактираме 1 пост на отчетните теми  Rolling Eyes Embarassed Heart Eyes  bouquet

Моля, проверете сега. Би трябвало да можете да редактирате.

# 1 899
Бих искала да попитам - ще можем ли пак да редактираме 1 пост на отчетните теми  Rolling Eyes Embarassed Heart Eyes  bouquet

За съжаление отново не може  Sad

# 1 900

Аз мога, с Мозила съм.

# 1 901
При опит да се запиша за известяване на тема,ми излиза надпис:Грешка!Невалидна сесия. Моля, натиснете изход и се опитайте да влезнете отново.............пробвах няколко пъти да вляза и изляза-все същото........Темата е http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=753570.510.С Хром съм,ако има значение.

# 1 902

Аз мога, с Мозила съм.
Аз не, през нито един браузър.

# 1 903
При опит да се запиша за известяване на тема,ми излиза надпис:Грешка!Невалидна сесия. Моля, натиснете изход и се опитайте да влезнете отново.............пробвах няколко пъти да вляза и изляза-все същото........Темата е http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=753570.510.С Хром съм,ако има значение.

Аз се записах без проблем , току що . Peace

# 1 904
...
Аз не, през нито един браузър.

За кой подфорум става въпрос?

Общи условия

Активация на акаунт