Американски колеж - двадесета тема

• 53 087
  • 748
  •   1
Отговори
# 570
Здравейте, някой получил ли е договор вече?! Лично ли трябва да се връщат или може чрез куриер?

# 571
  • софия
Абе то на някои хора, които имат едно и също дете в двете училища, пак не им вярват и ги критикуват, ако изкажат и най-мек намек за евентуални не дотам добри неща в АК, че никакви сравнения не биха се приели от тези, за които АК няма аналог във Вселената.
Мне. Не мисля, че си орав. Само преди няколко мнения се сподели критика и никой не я цензурира.
Иначе да, няма аналог във вселената Simple Smile
( хед ту сей ит)

Бояна, ще следя отговорите. Миналата година куриер отбеляАл, че ни няма на адреса и върнал договора. Тотална пълна стопроцентова лъжа, защото на адреса ни имаше денонощно човек. От колежа ми звъннаха да питат каква е причината да се откажем?!?! Много бвх ядосана. Та аз ходих да си взема сама довоговора и сама си го яърнах и поради тази причина не зная какво как би следвало да бъде.

# 572
  • София
Здравейте, някой получил ли е договор вече?! Лично ли трябва да се връщат или може чрез куриер?

Нямаме още договор. По куриер може да се върне.

# 573
  • София
Фран, и таз добра!!! Моля, не се изнасяй Simple Smile
Много ми е важно сравнението АК - ПЧМГ (гимназиален етап). И понеже не можем да избягаме от това да се правят паралели между две напълно различни като концепция и като профил училища , каквито са колежа и СМГ, не виждам причина да не се правят такива и с ПЧМГ Wink

# 574
До петък беше срокът за заплащане на липси от Колежа (аз лично платих 77лв. за зарядно на хромбука, което по незнайни причини миналата година беше ОК, а тази се оказа несъвместимо), та сигурно затова тепърва ще изпращат договори. Обикновено ги изпращат по СПИДИ и аз получавам есемес.

# 575
А, тук съм си. Grinning

Последна редакция: вт, 14 юли 2020, 22:15 от Фран

# 576
  • София
Фран, и таз добра!!! Моля, не се изнасяй Simple Smile
Много ми е важно сравнението АК - ПЧМГ (гимназиален етап). И понеже не можем да избягаме от това да се правят паралели между две напълно различни като концепция и като профил училища , каквито са колежа и СМГ, не виждам причина да не се правят такива и с ПЧМГ Wink
Това сравнение и на мен ми е важно. И то, и другото са интересни, точно защото са много различни като концепция и профил. Ако бяха еднакви, нямаше да има смисъл от сравнителен анализ. Базата можем да си сравним и по снимки. Simple Smile

# 577
  • софия
Вече няма да бъда страничен наблюдател в темата. Имам колежанка 💕
Плача. Това беше нейното най-голямо и непроменено желание от момента, в който за първи път стъпихме в Колежа преди около 4 години.

# 578
  • София
Няма да казвам "нали ти казах". Joy Честито!

# 579
  • софия
Плача. Това беше нейното най-голямо и непроменено желание от момента, в който за първи път стъпихме в Колежа преди около 4 години.
Е, знаехме си Simple Smile

Последна редакция: вт, 14 юли 2020, 18:08 от Амели

# 580
  • София
Тези 25 свободни места от днес поне на мен ми говорят, че Колежът не са нацелили добре баланса в настоящата ситуация и са разочаровали доста повече семейства, подали молби за намаление, от очакваното според тях. Наясно съм, че никак не им е лесно, но моето усещане е, че в този доста критичен момент не са положили достатъчно усилия и са залитнали пак в повече към хамериканския си уклон за твърда политика на частна институция.

Мецане, с цялата ми любов и тук за последно ще ти рекна да не изпадаш в крайни изявления как не сме давали никой да се изкаже критично, щот, ако наистина четеш редовно, знаеш как и Фран, и Амели, и аз, и Призма и кой ли още не сме споделяли през годините всичко, което не сме харесали в Колежа. Но със същия ентусиазъм сме казвали и, когато не сме съгласни с нечие мнение. Което е право на всеки, нали? (ся да не ми се засегнеш, просто исках да уточня, наистина за последно Laughing )

# 581
  • София
Zvunche, много се радвам за вас! Добре дошла Simple Smile

# 582
Мда, и на мен така ми се стори тази година... изпуснати са добри деца заради още няколко процента от таксата Thinking
Но пък може точно някое от тези 25 да е най-нахъсаното, знае ли човек.
Успех, звънче!

# 583
  • Sofia
Е, знаехме си Simple Smile

Поздравления, Звънче! Да сте щастливи и мнохо успешни! Умни, будни деца - заслужават шанс за своето бъдеще!

# 584
  • София
Съученичка на малкия си син от Меридиан-22, с много високи оценки от НВО (стигащи за НЕГ), по първо желание влезе в ФЕГ. Сега "излиза" с френски ниво В2, все така ученолюбива е, а ще следва някъде в Европа (Холадния?) с английски. Пиша го по повод избора на френската по първо желание, споменат назад в темата.

Общи условия

Активация на акаунт