Тренировки в домашни условия - 105

• 40 261
  • 757
  •   1
Отговори
# 105
Арсен, наистина много бързо се появява релеф при мен, но и също толкова бързо се омазнявам.  😁
За днес Total Body Chisel + 10min ab Chisel. Промених си малко графика и вече тренирам с час по-рано, за да смогна със задачите.

Малката вече е на градинка, следователно лудницата вкъщи е сведена до минимум. 😁 Няма да има повече издънки по време на дейлитата и срещите 😂.

# 106
Здравейте, за днес Lower body.
Беси, страхотно изглеждаш, уникален корем!

Последна редакция: пн, 29 юни 2020, 22:06 от desi_ks

# 107
Беси не успях да я видя, но още си спомням снимката с релефния корем и бедър. А ми се струваше, че седмица преди това се оплакваше, че има да сваля.
Деси, снимка изпълнена с гордост и от двете страни.
Май всички сме затаили дъх в очакване на новини от Звезди.

Отчет от последните дни: завърших Лифт4, хареса ми с две думи.
Вчера дълго се чудех да започвам ли Хамър и Чизел и да редувам с 80 ДО. Четох мнение на parrot-а, че ако нямаш лежанка хич и да не мислиш да почваш програмата с топка. Знам, че много от вас модифицират и без. След това пък сметнах, че ще искам да ходя на почивка от средата на август (друг въпрос е дали ще стане). Така че засега май ще си продължавам само с 80 ДО с идеята да я завърша до тогава... докато не ми дойде друга муза. Вчера започнах фаза 2, която си спомних колко ми харесва. Освен това получих комплимент от половина за дупето ми, което цитирам "вече е built for speed, not for comfort". С това и той каза, че Отъм явно е ефективна.

# 108
Эдравейте!
Нямаме ми именници!
Моят синковец е!
Едвам днес крака  с ластици и беэ!

# 109
Честит да е синът ти, Джери Simple Smile
Днес отчитам ден 3 на Клоуи. Много е горещо, нищо не ми се прави. Ако разхлади, ще повъртя половин час обръч.

# 110
Джери жив и здрав да ти е.

Момичета знаете ли дали в България има сервиз на фитбит ако е в гаранция къде мога да я занеса?

# 111
Джери, да ти е жив и здрав синът!
И аз имам двама именици - мъжът ми и баща ми, но тази година ще си празнуваме скромно, семейно вкъщи.

# 112
Минавам да се отчета със син от днес. Вече знам, че подготвителните контракции нямат нищо общо с истинските такива. Ако открия името на човека, измислил епидуралната, ще му изпратя благодарствено писмо.
Честит именик на Джери. Ще празнуваме на един ден.
Дана, със степа няма ли да стане или не ти е на разположение?

Последна редакция: пн, 29 юни 2020, 19:47 от zvezdi4ka14

# 113
  • Пловдив
Звезди, просълзи ме! Да ти е жив и здрав, гошям мъж да стане и много да ви радва!страхотна новина! Да сте живи и здрави цялото семейство, а ти все така устремена! Целувки На бебо!

# 114
Честитоооо звездиии 😍😍😍
Пиши после как сте ❤️
Desi_ks жена това ти ли си ? Изглеждаш невероятно !
Аз се прибрах от морето и мисля да направя чизел баланс ,че да не спихне голямото ми дупе❤️ пък и ми е много любима!
Утре ако милото е добре ще продължим с The Work ,започваме официалната програма -препа ни се видя лесен и кратък

# 115
Heart EyesHeart EyesHeart EyesHug страхотнооооо. Жив и Здрав! Бързо възстановяване

# 116
Еххх, че хубава новина! Звезди, честит да е! 🥰

Ноу Фрейм, ще те следя за отзиви за програмата. На пръв поглед ми допадна и може би нея ще започна след ХиЧ.

# 117
Поздравления Звезди. Всички да сте живи и здрави. Hug
Роден на именния ми ден, ще го запомня Grinning

# 118
Звездии ✨, браво на вас с бебуни! 🤩Бързо възстановяване и да си се радвате и гукате! Ще чакаме да чуем имаше ли време за лека тренировка преди същинската такава. 😊

# 119
Звезди, честито! Здраве и щастие ви желая.
Pepa, честит имен ден!
No_frame, да, аз съм. Много ти благодаря Hug

Общи условия

Активация на акаунт