Тренировки в домашни условия - 105

• 40 342
  • 757
  •   1
Отговори
# 240
А какво ще кажеш за boat house Wink

Мерси, мила, вече сме 7+ часа на път, още толкова след като вземем РВито до първата дестинация. Тръгнахме в 2.30 ам. Не съм лягала, дупето ми е на палачинка, време е за малко изометрични контракции Simple Smile

Дух, бре, нормално е да си депресирана! Не се опитвай да съответстваш на някакъв имагинерен идеал! А идиотите са си константа Wink

# 241
Значи ще чакаме холидейски снимки от Агент. 👏

Тили, добре сте завърнали. Звучи като чудесна почивка, а и не чух да сте имали каквито и да било проблеми с придвижването. Случайно да минахте през Наксос? На мен там ми се ходи от доста време, но стигането е малко трудоемко от западна Европа с полет до Атина и от там ферибот.

Видях и аз снимките на Каси. Добре се е дефинирала. Или както казва моят човек, всяка жена с тен, лъскава кожа и висок ток става убиец.

Аз си действам по 80ДО. Много се потя, но пък и тренирам без вентилатор, а и си давам зор с тежестите. Някак исках да виждам повече мускул, но по дяволите трудно става. Ям си протеина и пак имам още бая да вдигам тежко, докато видя релеф.

# 242
На мен Каси ми изглежда просто снимана под друг ъгъл:smile:
Агент, страхотна снимка!
Момичета, доста съм се позарязала тренировките. Тренирам, ама колкото да не е без хич. Общото движение също ми е малко, защото във всяко свободно време чета седмокласната тема в бг мама . Любчето знае Simple SmileСинът ми взе емоционално и ирационално решение да се запише още на първо класиране в 18 СУ с френски и испански, а има  немалки шансове  на второ класиране за френската гимназия с този бал. Но беше и яростно подкрепен от баща му, та изобщо не успях да пробия. Лошото е, че може да се окаже единствено момче в класа.... Много съм притеснена за всичко.
Да кажа на Звезди - да ти е честито бебенцето! Здраве и прекрасни моменти ви желая заедно.
Духче, а ти да се радваш на бременността, да не изпадаш в депресия от килограмите  и хората!
Не успях да видя нито една снимка, но съм сигурна, че всички сте прекрасни. Аз в момента съм със сериозен тен и сякаш покрай него не мога да видя щетите от обездвижването, но със сигурност ги има.
Чудя се какво да почна, когато се примиря с избора на детето. И стискайте палци да не падне балът на 9ФЕГ до неговия, за да не се ядосвам допълнително и да почна да мисля и за себе си.

Последна редакция: чт, 16 юли 2020, 09:06 от Amanda.D

# 243
Отчитам 60 минутна тренировка от двигателната програма на Йогавайб. И тук да благодаря на прекрасната ни кума, която тази година за годишнината от сватбата ми подари ваучер за онлайн- студиото им. Heart

Приятна почивка, Агент! Ще чакаме снимки с нетърпение!
Дана, до Наксос от Пирея е близо 5 часа с ферибот. Отделно, в Наксос има и летище.
Спринкълс, лодка също не е никак зле. Фен съм на идеята. Blush
Аманда, подсети ме за братовчедка ми. Когато синът й се явяваше на външното оценяване след 7ми клас и изкара някакви супер- дупер резултати, с които влизаше абсолютно навсякъде. Тя беше убедена, че ще се запише в СМГ, а той предпочете Първа Немска. Големи спорове бяха.  "Детето" завърши вече, студент е, но майка му ОЩЕ се тръшка и не е сигурна дали не е сбъркала, като се е примирила с избора му. Rolling Eyes

# 244
  • Bristol
"Детето" завърши вече, студент е, но майка му ОЩЕ се тръшка и не е сигурна дали не е сбъркала, като се е примирила с избора му. Rolling Eyes
Винаги е така. Но за да се успокоя си казвам, важното е да са живи, здрави и щастливи от избора си и да се оправят в живота самички Simple Smile

Аз лека полека продължавам с Руми и тичането си. Само веднъж седмично си давам почивка, но не комбинирам уъркоут и тичане в един ден.
Миналия уикенд направих 65 км на колелото. Бях включила изкачвания както обикновено, но с едното изкачване бях прекалила, та колоезденето ми този път включи и бутане на колело Simple Smile Но няма да ви казвам какъв глад ме гони 3 дни след това, никакъв контрол нямах над това какво ям и колко 😔
Този уикенд пак планирам подобен преход и още от сега се чудя, какво ще правя с храненето...

Благодаря за споделените ликове, особено 7те дни на Хедър, които са подходящи когато си ваканция Simple Smile Карантината в България за идващи от Великобритания отпадна и започнах да се чудя, дали да не си следваме плана Корфу, България и обратно тук 🤔 Хем ми се иска, хем ми е малко притеснено...

Последна редакция: чт, 16 юли 2020, 11:17 от Merry

# 245
Здравейте, върнахме се от почивка, студентът е записан, малкият също и от днес официално започва и моята ваканция Joy
Аманда, аз на моите деца им казах мнението си, но не съм настоявала. Оставих ги сами да решат, защото мен цял живот ми тежи това, че моите родители ми наложиха какво да уча, в резултат сигурно съм човекът с най-неподходяща професия спрямо характера ми.
Иначе по темата - започнах Abs 2, днес ми е трети ден.
Приятен ден!

# 246
Iso Strength Chisel  тази сутрин ,пак да кажа ,че съм много щаслива с тези тренировки ,страхотно се чуствам!

# 247
  • Пловдив
Здравейте!
Караме си по програмата на Хич, което си е наред, за днес - Хамър билд ап плюс 10 мин АБ хамър. От вчера Чизъл Кардио, което не е кардио, естествено, имам МТ навсякъде, повече, отколкото на силовите тренировки. Имаме още един месец, после ще ми е трудно да реша, и да, много е хубава програмата.
Амандичка , не се коси и не ги слушай майките. Щом детето така реши, така да е, живота е негов, той ще ходи на училище, защо да го товариш с нашите избори, само в търсене на някаква имагинерна топ елитност? Всичко ще е наред, бъди сигурна! Поздрави набора 💓 иначе, и аз чета непрекъснато седмо класната тема, направо съм вманиачена, и миналата година чета, и ми е интересно, и следя кой какво тогава е направил. Късно се сетих да се вълнувам, обаче, а така и не натиснах сина. Но може и да е за добро, доволна съм с това какво се получи, общо взето от миналата година знаех, че ще учи в това училище, защото в главата ми с 5 по балообразуващите предмети няма как да добута до Руската в Пловдив. Макар че, много малко го дели, дори и сега, с този "провал", който се оказа не съвсем провал, а само в моята глава. Ще научат децата езика, това е най-важното, иначе и ние ще сме в клас сигурно само от момичета, но ще дерзае. Ако не му харесва, преместването винаги е опция. Но след първата година, че да научи езика 🤣🤣🤣 Аз ще чакам второ и после се надявам да се откъсна от тези вълнения,че недоспиването идва повече.
Агент, приятна почивка!
Изчезвам, весел ден!

# 248
Нямам с какво да се отчита днес. Почивам си днес по календар. Наистина това е една от най-приятните програми. За ХиЧ говоря 😁. Не ме натоварва психически нито за миг. Нямало е ден, в който да си кажа - оффф, пак ли тази тренировка или нещо от сорта.

Агент, личи си, че сте поели на голямо и вълнуващо приключение. Пожелавам ви много хубави и незабравими емоции! Разбира се и снимки! ❤
Не сме стигнали до периода с кандидатстването, но отсега знам, че ще е ми е доста трудно да се примиря с решението на малкия 😂. Аз клоня към ПМГ или гимназията по програмиране, а детето отсега е заявило рисуване или езикова. 😁

# 249
Отчет - Obsessed with Fix - комбинирана тренировка с упражнения и заедно с участниците от двете програми. Интерено беше - имам чувство, че акцентът беше повече на горна част на тялото. Имаче голяма лиготия от страна на участниците - бях забравила колко по-симпатични участниците от 80ДО са. Участниците от 21 ДФХ са  ... ами ще си замълча.

Аманда, честито на детето и на теб! Пий едно и гледай напред - макар че мен ме върна в далечните години на 20 век, когато толкова много исках да уча във Френската (Пловдив) ... по ред причини не учих, но каквото-такова. Животът се подрежда и макар в момента това решение да е монументално за вас, понякога не се знае кое за добро-кое не.  

Ризова, поздравления и на вас и късмет на второто класиране! Как така само момичета? Не ги ли разделят 50/50 момичета и момчета? Пак показах колко съм остаряла.

Мери, тръгвайте преди пак да започнат да затварят границите! Ентусиазирах се от теб и ходих вчера да ми сложат теглич на колата, за да можем да си вземем колелетата с нас.

Последна редакция: пт, 17 юли 2020, 15:23 от Анонимен

# 250
  • Пловдив
Ха, Спринки, точно за Френската в Пловдив става въпрос за синчето, там го приеха. 🤣Няма квоти отскоро и естествено, пълни се с момичета. А пък на Амандапроблема й е от друго естество, ама пак за тези езици е думата и многото момичета 😀
И много сте прави, за нас драми, за нашите деца, слава богу, нищо притеснително. Че като чета какви психически сривове има за едното училище, айде нЕма нужда.

# 251
В 5 мислих да ставам за горна част. Размислих и в 5.30 станах за язовира. По едно време към 8.30 си усетих, че ми проблем. И се исетих, жегата!
Добрах се кафето. От там спешно в Благоевград. Търчане, нерви!
Замина горната част, дето мислих да я правя!

# 252
За днес това https://www.youtube.com/watch?v=wAYurJYRtNE
Почвам да се отчитам по-сериозно, за да си се върна към нормалното ежедневие.
Благодаря ви за подкрепата, момичета.
Да, много са трудни тези решения. Любчето е права, че при нас няма драма с това към какво да се насочи. Само езикови паралелки сме мислили. Но вече всичко е решено. Ще се справи някак с девойките:smile:
Деси, ти със счетоводство ли се занимаваше? Сякаш наистина ти отива повече някоя по-творческа професия. Но пък заниманията с точни неща правят хората по-земни.

# 253
Аманда, да с това се занимавам, но ти си права - водолейската ми душа не е за такива подредени науки, но какво да се прави Grinning

# 254
  • Bristol
Мери, тръгвайте преди пак да започнат да затварят границите! Ентусиазирах се от теб и ходих вчера да ми сложат теглич на колата, за да можем да си вземем колелетата с нас Simple Smile
Пиши после как е било и снимки качи Simple Smile Аз и от другата страна на океана поглеждам за колоездачни турове и ски и си мечтая.
За Гърция още се чудя... Имало тестове на случаен принцип на летището и ако някой от самолета ти излезе позитивен, дори ти да си ок, целият самолет го слагали под карантина... Малко лотария се получава. Не знам какъв процент тестват и от всеки полет ли придърпват.

Общи условия

Активация на акаунт