Тренировки в домашни условия - 105

• 40 366
  • 757
  •   1
Отговори
# 300
2/33 Поход в гората
3/33 Плуване
4/33 Колоездене

Това ми е летният, recreational цикъл, но от септември трябва да съм бек он трак.

Изкушавам се да си сложа лежането край басейна в графата психотренинг Wink  Има няколко екземпляра, които олицетворяват всичко, което не харесвам в тази нация и гоня черни мисли със самовнушение и други мантри...

# 301
Добро утро. Отчитам една 20 минути тренировка за горна част на Ейми и едни 13 кг отгоре Stuck Out Tongue Winking Eye отивам да си нося снажното тантуресто тяло на работа Innocent

# 302
Тази сутрин кардиото на Чизел ,любимото ми кардио евър Broken Heart

# 303
  • София
Здравейте. Търся си идеи за тренировки за укрепване на ръцете и захвата им. Тръгнах на pole dance и това ми е огромен проблем. Реално не мога нищо да направя, защото ръцете ми са слаби. Захватът ми е слаб също, изпускам се.
Та ако има някакви тренировки за вкъщи, с гирички например(имам вкъщи) ще се радвам да споделите.
Проблем ми е и разкрачът, вдървени са ми бедрата и разкрачвам до едно ниво и повече не мога, въпреки стречинга.

# 304
Здравейте. Търся си идеи за тренировки за укрепване на ръцете и захвата им. Тръгнах на pole dance и това ми е огромен проблем. Реално не мога нищо да направя, защото ръцете ми са слаби. Захватът ми е слаб също, изпускам се.
Та ако има някакви тренировки за вкъщи, с гирички например(имам вкъщи) ще се радвам да споделите.
Проблем ми е и разкрачът, вдървени са ми бедрата и разкрачвам до едно ниво и повече не мога, въпреки стречинга.

Много йога + силови, но не с гирички, а гири и щанга. Ежедневна работа 1час + 1 час идеално. Лицеви опори през ден.
От йога позите- врана, жерав,  и производни,  и стойка на ръце.

Виж йогата с Боховците в тубата:
За шпагат:
https://www.youtube.com/watch?v=3zAHANT3rVA
И още:
https://www.youtube.com/watch?v=HaxGJPTm4P4

# 305
  • Пловдив
Не съвсем по въпроса. За разкрача настрани "проблемът" отчасти може да е не само във вдървеността, а и в самото устройство на тазобедрената става. Доколкото знам, при някои хора ямката (или както там се нарича) на ставата е по-дълбока и самата става не позволява разкрачване до пълен страничен шпагат. Предполагам, че и аз може да съм от тях, защото иначе кой знае какви проблеми с гъвкавостта не съм имала никога, но шпагат настрани не мога и да сънувам да направя (не ми е цел, просто съм забелязала), дори като дете.

# 306
Висене на лост, ако няма лост - на врата, подлага се кърпа на ръба, за да не нараняват ръцете. Това за засилване на ръцете.

5/33 Катерене на водопад

PS Винарната в края на деня ми разказа майката за дни напред обаче. Но пък е живописно място.

PS Не ме боли глава от мишмаша от вина, но пък се събудих в 4 ам, та добавям и изгрева към залеза.

Последна редакция: ср, 22 юли 2020, 18:03 от Agent Provocateur

# 307
Хелоу,днес Хамър сила или нещо нещо такова  и ще поплувам малко ,поръчах си лост за набиране и още ластици,не че нямам ,но бяха на много добра цена и трупам запаси ,утре идвааааат 💪💪💪

# 308
  • София
Благодаря ви. Аз уж ходя на йога и от там си знам, че по някое време ми изнемогват ръцете и си очаквах да съм много зле и на Pole dance-а Smile 
Аз усещам силно опъване от вътрешната страна на бедрата, сякаш ме дърпа нещо...предполагам, че става въпрос за сухожилия, мускули. Иначе, имам стара травма на таза от преди 10 години, паднах на опашката си и трудно ходех известно време, но ме съмнява да е от това.
То не толкова за шпагата, просто има пози, в които трябва да си вдигна кракът високо на лоста...аз не мога да се разкрача толкова Grinning Но мисля, че главният ми проблем са ръцете.

# 309
Привет!
Отчитам бързо - вчера 20 Мин обръч, 15 мин дупе и корем с Клоуи, малко мостове с Ballet Beautiful.
Днес - 30 Мин обръч, arm toning с Хедър.

# 310
Да попитам Хедър има ли програми с тежести?
Степ платформа имам и ще чакам и аз с нетърпение новата програма на Отъм...
Има отделни тренировки с тежести /аз правих често от по-по-картичките през бременността, защото добре изолираше мускулите/и смесени програми. Последно беше пуснала тримесечна, но Орхидея и Джери я пробваха и май така и не я довършиха.
https://heatherrobertson.com/

# 311
  • 1st floor
Хелоу,днес Хамър сила или нещо нещо такова  и ще поплувам малко ,поръчах си лост за набиране и още ластици,не че нямам ,но бяха на много добра цена и трупам запаси ,утре идвааааат 💪💪💪
От къде? Simple Smile

# 312
От къде? Simple Smile
От декатлона

# 313
Отчитам 3 дни ходене из Glacier National Park - катерене нагоре, слизане, пак катерене. За завършек плувахме в едно езеро и преядохме с невероятно вкусни череши, които се отглеждат в района. Днес чувствам лека мускулна треска. Видяхме 4 мечки, много елени и един ледник отблизо. Срещнахме много свежи и интересни хора. Паркът е много красив и макар голяма част да е затворена, си заслужаваше да се посети.

Календарът на Отъмн е прекалено амбициозен за мен. Няма как да направя пак 80ДО тази година, но ХиЧ определено ще направя.

# 314
  • Bristol
Sprinklers, красота 💕

Ден 57 на 90 дневното на Руми, табата 10 комбинации от по 2 упражнения в комбинация, малко над 20 мин беше.
Обедната почивка излизах да тичам по схемата, която следвам. Редувах два 5 мин интервала ходене с два по 8 мин тичане. Малко над 4 км съм минала за това време. Имам още едно тичане тази седмица, комбинацията е 5 мин бързо ходене и 20 мин тичане. Интересно ми е, каква дистанция ще покрив за това време Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт